30ekim transfer olanlar 2023

6.gün embriyosu benim dondurulmuş 6aa. ara ara kaşık bel ağrısı dışımda bi belirtim yok. Nerede oldun hangi merkezde ben ölcem heycandan heyecan varmı
Izmırde oldum ben. Yok heyecan. Aksıne ıcımde zerre ümit yok valla. Senınde heyecanını şevkini kırmak istemem ama bende durum bu. Benım negatif sanırım oyle hissediyorum

6.gün embriyosu benim dondurulmuş 6aa. ara ara kaşık bel ağrısı dışımda bi belirtim yok. Nerede oldun hangi merkezde ben ölcem heycandan heyecan varmı

Izmırde oldum ben. Yok heyecan. Aksıne ıcımde zerre ümit yok valla. Senınde heyecanını şevkini kırmak istemem ama bende durum bu. Benım negatif sanırım oyle hissediyorum
Sana böyle hissettiren şey ne peki düşündün mü

Sana böyle hissettiren şey ne peki düşündün mü
Yasadıklarım... En son bebegımı ani bebek ölümü sendromundan kaybettım. 6 ay sonra tedavıye girdim. 1 taze transfer 3. Gün emb. Negatif...
Bı 6 ay sonra tekrar basladım tedavıye 9. Ayda ıkı yumurtayı zor bulduk dölledik..
Tum bu yasadıklarım asagı yukarı 2 yılda oldu. Sıfıra sıfır elde var sıfır.
O zaman olmayan şimdi mi olcak.. Diceksin ki madem oyle neden basladın tedaviye..? Diceksin..

9 ay once cok umutluydum. Ama her ay bı sorun bı problem benı yıprattı. Transferde aon dakika masadan kalkıodum vaz mı gecsek hocam dedım. Hemsire ıkna etti.
Olacak olsaydı.. Olan ölmezdi durdurk yere zaten dimi.
Psikolojim cok bozuk anlayacagın.. Ama beklıos işte. Su test gunu gelsin de yoluma bakaym bende

öncelikle basın sağolsun. Bak herkesin bi sınavı var bu hayatta senin sınavın bu rabbim böyle uygun görmüş tevekkül et ona bırak kendini ben hissedıyorum suan senın pozitif inan bana olumlu düşün olumlu olsn negatifi çağırma. Ağır zor günler geçirmişsin bunun arkasında kocaman bi güneş var. Zorluk çekmeden bedeller ödemeden sınavdan geçmeden olmuyor bazı şeyler
Hemen kalk silkelen hersey allahtan teslim ol ve olumlu düşün lütfen

Birde test günün 10 Kasım dimi senınde

Canım böyle düşünme verende alanda Allah’tır kaybın var evet ama daha önce olmuş yani olabiliyor demektir bu lütfen olumlu düşün kendini yıpratma herşey güzel olacak inan

11 i cumartesiye denk gelıyo diye cumadan yapalım dedi doktorum ama benim merkezim uzak bulunduğum yerde yapıcam testimi sonucu doktorla paylaşıcam zaten kese görmek için kısa süre sonra yine çağıracak

Canım böyle düşünme verende alanda Allah’tır kaybın var evet ama daha önce olmuş yani olabiliyor demektir bu lütfen olumlu düşün kendini yıpratma herşey güzel olacak inan
Dogal gebelıktı. Dogum sırasında tüplerım baglandı. Tek çare tüp bebekti

11 i cumartesiye denk gelıyo diye cumadan yapalım dedi doktorum ama benim merkezim uzak bulunduğum yerde yapıcam testimi sonucu doktorla paylaşıcam zaten kese görmek için kısa süre sonra yine çağıracak
İnşallah balım... Rabbım yüm el acıp dua eden annelerin anne adaylarının dualarını kabul eder ınsallah.
Bu sabah ezandan once uyandım tüm evlat isyeyenlere el actım yalvardım agladım ( kendım harıc) rabbım kımseyı evlatla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…