- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 43
- Konu Sahibi hanzade221415
-
Doğal gebelik olması ne büyük şans ve diyorsunuz ki yumurta zor çıktı Allah ol dedikten sonra bak kendiliğinden bile olmuş o zamanda sizin 1 yumurtanız ve eşinizin 1 spermden olmadı mı sankiDogal gebelıktı. Dogum sırasında tüplerım baglandı. Tek çare tüp bebekti
Sabah berı ağlıyorum çöktüm mutfağa.. Bitti kalmadı ne psikolojı ne sabırNeden kendin hariçççç
Kalk toparlan silkelen hersey Dua ile bu dünya dua ile dönüyor yapma. Yasıyorsak ümidimiz var bedenin etkılenıyor düşüncelerinden yapmaSabah berı ağlıyorum çöktüm mutfağa.. Bitti kalmadı ne psikolojı ne sabır
Ediyorum zaten baska carem yok kıKalk toparlan silkelen hersey Dua ile bu dünya dua ile dönüyor yapma. Yasıyorsak ümidimiz var bedenin etkılenıyor düşüncelerinden yapma
Artık allahım vet demiyorum. Ben elimden geleni yaptım bu yolda cok yorgunum cok ama cok yıprandım. Bu son zaten yas 41. Daha da ugrasmam boyle seylerleEdiyorum zaten baska carem yok kı
transfer sonrası regl belirtilerinin olması normal mi. Göğüslerde şişkinlik ve yanma gibi durum.
Zor süreçlerden geçmişsiniz. Buna benzer durumlar yaşayan onlarca insan var herkesin imtihanı farklı, rabbim sabır versin,yüzünüzü güldürsün inşallah. 31 ekimde transferim oldu perşembe günü kan vericem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo. 3 sene önce denemiştim malesef negatif oldu. Her türlü psikolojiye giriyorum bende. Göğüste hassasiyet batmalar kasıklarda hafif ağırlar karın guruldaması bile var. Merakla ve duayla bekliyorum. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.Sabah berı ağlıyorum çöktüm mutfağa.. Bitti kalmadı ne psikolojı ne sabır
Hadi güzel haberler alalım inşallah rabbim büyük bende cuma vericem kan perşembe sonucu banada bildirir misinZor süreçlerden geçmişsiniz. Buna benzer durumlar yaşayan onlarca insan var herkesin imtihanı farklı, rabbim sabır versin,yüzünüzü güldürsün inşallah. 31 ekimde transferim oldu perşembe günü kan vericem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo. 3 sene önce denemiştim malesef negatif oldu. Her türlü psikolojiye giriyorum bende. Göğüste hassasiyet batmalar kasıklarda hafif ağırlar karın guruldaması bile var. Merakla ve duayla bekliyorum. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
Sımsıkı tutunsun inşallah bu yoldan geçen tüm anne adaylarına.Hadi güzel haberler alalım inşallah rabbim büyük bende cuma vericem kan perşembe sonucu banada bildirir misin
İlk deneme 6.gün embyosuSımsıkı tutunsun inşallah bu yoldan geçen tüm anne adaylarına.Bildiririm tabi İlk deneme mi sizinkisi, kaçıncı gün embriyosu?
hadi hayırlısı inşallah.İlk deneme 6.gün embyosu
Doğrudur canım hemen çıktıysa o çizgi doğrudur yarın kan vericem bende 6, gün embriyosu benim ama hiç ümidim yok kaç kere test yaptım tek cizgi saatler sonra çıkan ikinci çizgi oldu bir iki tanesinde korkuyorum çok ümidim gittiSelamlar benimde 30. Ekimde 2. Transferim gerçekleşti. 9. Günde lekelenmem oldu 2 günlük ped kadar. Karın ağrılarım oldu. Cumartesi yi bekleyemedim. Bugün predictor aldım az önce test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Sizce doğru olma ihtimali varmıdır ? Test yapan varmı aranızda
5_10 dk sürmedi silik çizgi oluşması kapı çaldı tam kontrol edemedimDoğrudur canım hemen çıktıysa o çizgi doğrudur yarın kan vericem bende 6, gün embriyosu benim ama hiç ümidim yok kaç kere test yaptım tek cizgi saatler sonra çıkan ikinci çizgi oldu bir iki tanesinde korkuyorum çok ümidim gitti
Hemen çıktıysa kesın var canım gözüm aydın. Evet 6.gun oldgum ıcın cuma ver kan dedi doktorum benım hıc ümidim yok ağlayıp duruyorum evde ama allahtan ümit kesılmez iste5_10 dk sürmedi silik çizgi oluşması kapı çaldı tam kontrol edemedim6. gün embriyosu olduğu için mi yarın test günün canım? Benimki 5. Gün embriyosuydu cumartesi kan ver dediler.Pazar günü de ishal kusma geçirdim bağırsak enfeksiyonu olmuşum meğersem inşallah sonucu etkilemez. Aksilikler üst üste geldi ama nasip kan sonucunu görmeden emin olamıcam galiba.. Allahtan ümit kesilmez inşallah kan sonucunda güzel sonuçlarımızı alalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?