• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30ekim transfer olanlar 2023

Dogal gebelıktı. Dogum sırasında tüplerım baglandı. Tek çare tüp bebekti
Doğal gebelik olması ne büyük şans ve diyorsunuz ki yumurta zor çıktı Allah ol dedikten sonra bak kendiliğinden bile olmuş o zamanda sizin 1 yumurtanız ve eşinizin 1 spermden olmadı mı sanki 🙏🏻 umutsuz olmayın olumlama yapın tevekkül edin 🤲🏻 hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin 🙏🏻🙏🏻

Sabah berı ağlıyorum çöktüm mutfağa.. Bitti kalmadı ne psikolojı ne sabır
Zor süreçlerden geçmişsiniz. Buna benzer durumlar yaşayan onlarca insan var herkesin imtihanı farklı, rabbim sabır versin,yüzünüzü güldürsün inşallah. 31 ekimde transferim oldu perşembe günü kan vericem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo. 3 sene önce denemiştim malesef negatif oldu. Her türlü psikolojiye giriyorum bende. Göğüste hassasiyet batmalar kasıklarda hafif ağırlar karın guruldaması bile var. Merakla ve duayla bekliyorum. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.

Zor süreçlerden geçmişsiniz. Buna benzer durumlar yaşayan onlarca insan var herkesin imtihanı farklı, rabbim sabır versin,yüzünüzü güldürsün inşallah. 31 ekimde transferim oldu perşembe günü kan vericem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo. 3 sene önce denemiştim malesef negatif oldu. Her türlü psikolojiye giriyorum bende. Göğüste hassasiyet batmalar kasıklarda hafif ağırlar karın guruldaması bile var. Merakla ve duayla bekliyorum. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
Hadi güzel haberler alalım inşallah rabbim büyük bende cuma vericem kan perşembe sonucu banada bildirir misin 🙏🏻

Selamlar benimde 30. Ekimde 2. Transferim gerçekleşti. 9. Günde lekelenmem oldu 2 günlük ped kadar. Karın ağrılarım oldu. Cumartesi yi bekleyemedim. Bugün predictor aldım az önce test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Sizce doğru olma ihtimali varmıdır ? Test yapan varmı aranızda

Selamlar benimde 30. Ekimde 2. Transferim gerçekleşti. 9. Günde lekelenmem oldu 2 günlük ped kadar. Karın ağrılarım oldu. Cumartesi yi bekleyemedim. Bugün predictor aldım az önce test yaptım 2. Çizgi silik bir şekilde çıktı. Sizce doğru olma ihtimali varmıdır ? Test yapan varmı aranızda
Doğrudur canım hemen çıktıysa o çizgi doğrudur yarın kan vericem bende 6, gün embriyosu benim ama hiç ümidim yok kaç kere test yaptım tek cizgi saatler sonra çıkan ikinci çizgi oldu bir iki tanesinde korkuyorum çok ümidim gitti

Doğrudur canım hemen çıktıysa o çizgi doğrudur yarın kan vericem bende 6, gün embriyosu benim ama hiç ümidim yok kaç kere test yaptım tek cizgi saatler sonra çıkan ikinci çizgi oldu bir iki tanesinde korkuyorum çok ümidim gitti
5_10 dk sürmedi silik çizgi oluşması kapı çaldı tam kontrol edemedim :( 6. gün embriyosu olduğu için mi yarın test günün canım? Benimki 5. Gün embriyosuydu cumartesi kan ver dediler.Pazar günü de ishal kusma geçirdim bağırsak enfeksiyonu olmuşum meğersem inşallah sonucu etkilemez. Aksilikler üst üste geldi ama nasip kan sonucunu görmeden emin olamıcam galiba.. Allahtan ümit kesilmez inşallah kan sonucunda güzel sonuçlarımızı alalım canım🤲🏻🌸

5_10 dk sürmedi silik çizgi oluşması kapı çaldı tam kontrol edemedim :KK43: 6. gün embriyosu olduğu için mi yarın test günün canım? Benimki 5. Gün embriyosuydu cumartesi kan ver dediler.Pazar günü de ishal kusma geçirdim bağırsak enfeksiyonu olmuşum meğersem inşallah sonucu etkilemez. Aksilikler üst üste geldi ama nasip kan sonucunu görmeden emin olamıcam galiba.. Allahtan ümit kesilmez inşallah kan sonucunda güzel sonuçlarımızı alalım canım🤲🏻🌸
Hemen çıktıysa kesın var canım gözüm aydın. Evet 6.gun oldgum ıcın cuma ver kan dedi doktorum benım hıc ümidim yok ağlayıp duruyorum evde ama allahtan ümit kesılmez iste

Canımm ağlayıp kendini yıpratma bak sonucunda net değil. Fakat o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki. Birde dr a negatif sonuçla gidip sana tekrar umut aşılayıp göndermeleri….. yani bir gün önce ağlıyordum ertesi gün dr gittim geldm yaşadığım duygu değişimine biri anlatsa inanmam öyle birşey yaşadım. Allah tez zamanda gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.Pozitif olsada sonucum boş kesemi değilmi diye bakıcaz. Hadi dolu diyelim 12 hafta sorunsuz geçcekmi diye beklicez. Aynı zamanda sağlıklımı değilmi diyede bekleyeceğiz. Beterin beteri var. Olmazsa benim gibi yine denersin. Yine denersin. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla gebeliğimizi yaşayabileceğimiz evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alabileceğimiz şekilde nasip etsin inşallah..

Back