Yaş 34 sınava hazırlanıyorum.Ne varmış?
Hiç bir şey için geç kalınmaz .Örnek görmek istersen sitemi gez.Sakın yılma..
www.husniyece.blogcu.com
uf ne biliyim aslı62 sanki saçma sapan gereksiz hatta alay konusu olacakmış gibi bu 30 yaşından sonra öğretmen olmaya kalkmak
melekler aranızda 30 yaşından sonra öğretmen olan var mı? ne gibi zorluklar yaşadınız kpss de yaş konusunda sıkıntılarınız oldu mu?[/
Merhaba pırıl. Ben 38 yaşındayım. Okul öncesi öğretmenliği 2006 mezunuyum. 6 yıldır devlet okulunda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Bu sene devlet memuru olabilmek için kpss'ye gireceğim .Bu benim devlet memuru olmak için son şansım.Çünkü 40 yaş sıınırı var. Bu yaşta hala ders çalışıyorum. İşe gidiyorum aynı zamanda evliyimde. Hepsini bir arada götürüyorum. Eğer öğretmen olmak istiyorsan bence geç değil. Ben bunu kendim için yaptım ve çok mutluyum. İstiyorsan sende öğretmen olmak için geç kalmış değilsin.
melekler aranızda 30 yaşından sonra öğretmen olan var mı? ne gibi zorluklar yaşadınız kpss de yaş konusunda sıkıntılarınız oldu mu?
Bide Tayin Işi Beni Korkutuyor Prosedür Ne Bilmiyorum Tam Ama Eğer Doğuya Falan Tayin Verilirse Mesela Hangi şehirdeysen O şehrin Bi Köyünde Görev Yapsan Geçici Olarak 2 Yil O Zaman Mecburi Görevini Yapmiş Olabilir Misin?valla Bu Konuda çok Cahilim Nolursunuz Acil Yardim.
melekler aranızda 30 yaşından sonra öğretmen olan var mı? ne gibi zorluklar yaşadınız kpss de yaş konusunda sıkıntılarınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?