30 yaşından sonra öğretmen olan var mı?

kızlar unıyı kaanınca evlı olanlar nasıl gıtmeyı dusunuyosunuzz

önce ben söyliyim...oğlum var iki yaşında seneye inşallah 3 yaşında olucak ananesi yardımcı olucak tabi kreşe göndericem...yani ALLAH'IN izniyle kazanırsak(bütün gücümle uğraşıyorum) bu arada yaşım 29 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy bu konuyu görünce sanki sevdiğim birini görmüş gibi oldum ben ya.evet bende 30 yaşındayım aslında 29 ya neyse.ben de okuyorum ilahiyat 3. sınıfım bundan öncede halkla ilişkiler okumuştum.ben de öğretmen olmak istiyorum kızlar ama olmasam bile ben hep okumak istiyorum ya okumayı gerçektende çok ama çok seviyorum.kimin ne dediğide umurumda bile değil.konu komşuya gidip lak lak etmektense orda burda boşuna vakit öldürücame okurum ya di mi yani?
bu bölüm bitince inşallah tıbbi dökümantasyon okuycam.
ondan sonrada içimde ukte olan matematiği öğrenmek istiyorum.

teşekkür ederim :) daha 9 yılım varmış.tabi formasyon hakkı içn gerekli olan 2.5 ouanı alırsam.bu arada formasyonsuz vekil veya ücretli öğretmenlik yapılabiliyormuş o zaman meb e bağlı olur muyuz

ee kimseden ses seda yok mu yani::KK25: kac gündür yıllık izindeyim oturup enine boyuna düşündüm..normalde bankacıyım ama bu meslegn asla bana göre olmadgını ve öğretmenlik yapmak istediğimi farkettim.. 23 yasındayım..kendi kendime bu yastan sonra üniverditeye hazırlan kazan oku bitir cok iş diodum ama sizlerin yazılarını okuyunca karar verdim önceliğim bu okulu bitirip iyi bir öğretmen olmak olcak:) :KK34:

ben 21 yaşımda öğretmen oldum çook erken bence bu benim için bi artı şükrediyorum ama geç kaldım diye üzülmesin kimse şimdi diyorum keşke bir kaç yıl daha evde annemin dizinin dibinde olsaydım zaten 50li yaşlara kadar çalışacam.hayata çok erken atıldım.er yada geç içinizde heves umut varsa hiç durmayın peşinden yürüyün derim...

kizlar meraba bende 30 yasindayim evliyim 1 kizim var yani gec oldu ama okumaya basladim edebiyat 3. sinif ogrencisiyim dershanelerde calismak istiyorum sizce bu mumkun olur mu

Tabiki mümkün .dershanelerde formasyon aramıyorlar diye biliyorum!ben 34 yaşındayım ,kursa gittim bu sene orada edb hocamız bahsetmişti bu konudan!tercihlerimi bugün verdim .Sınıf ogr istiyorum ,3.tercihim turk dili ve edb!bence güzel bir bölüm!Zor olduğunu söyleyenlerde var ,biraz bilgi verirmisin?sen hangi Univ desin?

Bu arada bendeevliyim ve 2 cocuğum var...ama halimden çok memnunum.Ağustos 20 ye kadar sonuclar belli olur sanırım.Umarım hayalime ulasirim

merabalar meric2 ben dokuz eylulde okuyorum 3. siniftayim dershanelere nasil basvuru yaptin biraz anlatirmisin asamalarini ben

Cnm ben dershaneye lys hazırlık için gittim bu sene sınava girdim.sınıf öğretmeni olmak istiyorum!turk dili ve edb 3. Tercihim....yani öğrenciyim henüz:)

34 yaşındayım ve SINIF ogrt kazandım !karşıma çıkabilecek sorunlarla ilgili endişelerim var tabiki ama korkmuyorum !çünkü çok ama çok mutluyummmm ,hayalimi yasiyorum

bende 23 yaşındayım ve kesinlikle öğretmen olmalıyım dedim kendime hazırllanıp okumayı düşünüyorum bir başarı yolunda bana yardım eder misiniz

X