Yanlış anlamış olmalısın canım görümcemlere gitme sıklığımız ayda 2 ayda 1 e düştü bende çağırmıyorum. Kayınvalidemde soğukluk girmesin evlatlarım bir arada olsun diye çağırır. İşte haftada 1 2 falan ya da 2 haftada. Kaynanam artık planınız varmı diye sormayıda öğrendi. Taciz etmiyor laftan anlıyor en azından yemeğim var diyince o yüzden 1 2 saat yemeğe gitmeyi yanlış bulmuyorum. Sıkıntı burda görümcem. Ben giderken alınan tatlıya da sorun yapmıyorum sorun burda hönkürmesi ve hesap sorması. Bak o dürüm alınmadı ya ilk ortamda bağırıcak abisine. Konuşmicak sen gelme almadın dicek. Sorun burda çocuk gibi gönlüyle uğraşamayız. Eşimde sen uğraşma bana yapıyor zaten diyor. Tam bir saçmalık. Annesi evlendiğimizden beri her ortamda evlatlarımın arasına kimse giremez gelinler karışamaz kardeş arasına diye diye doldurdu hep biliyormusun? Eşimin beyni de kardeşimle benim aramda diyor. Hadi bakalım gecenin 12 sinde annem görüntülü arasında benim eşim laf yapınca “ annemle benim aramda” diyim. Sonuçta eşimi aramıyor kimse beni arıyor onane ? :)Bence görümcenle birebir muhabbete girme,muhtemelen aranizda kavga cikar esin de arkanda durmaz o zaman ekmeklerine yağ sürmüş olursun.Bunun çözümü de yine mesafe canim.Haftada 1-2 kayinvalidende gördüğünü söylemişsin ama ayni zamanda kayinvalidende yemek yemeyi ayda 1 e düşürdüğünü yazmissin ? Bir de kayinvalidene gorumcenlere yemege gittiginiz icin esin de gorumcene bise almakta sakinca görmüyor olabilir bence olabildigince azaltmakta fayda var.Hatta bence böyle bir gorumceyle gorusmemek em mantıklısı,esine cemkiremeyip size cemkiriyor,evde kedi size karsi aslan.Madem isler buraya kadar geldi eşinin kaybetme korkusunu kullan biraz blöf yaparak isteklerini yaptir en azindan su gorumce sorununu çöz.Sanki cocugunuz varmis gibi aman döner istedi,pasta istedi,tatli istedi diye sürekli bise isteyecek stresine girmezsiniz
Görümcemle birebir tartışmaya girersem onun 2 gram olmayan zekasıyla yerin dibine sokarım. Kimseyi aşağılamak haddime değil ama telefona tuş kilidi koymayı bilmeyen bi kız gelipte bana öyle sesini yükseltip laf yapamaz. Gitsin de edep ahlak öğrensin birazz.