- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
-
- Konu Sahibi AngelHeart
ben 2 günden fazla duramam evde hiç çıkmadan. sen iyi durmuşsun. gamsız insan bile olsa gamlı baykuşa döner mazallah
ailen evde dıye mı buluşamadın. bir arkadasla göruşcez dıyıp cıksaydın evden... yarın mı buluşacaksın o zaman cocukla.
Şimdi gittiler.
Zaten surat yaptım.
Sen çok çabuk aşık oluyorsun sonrasını düşünmüyorsun falan dediler.
O yüzden korkuyorlar herhalde.
Bende aşık falan değilim. Kapılıcak yaşı çoktan geçtim dedim.
onlar da biliyor yani, anladım. sanırım biteli 1-1,5 ay oldu senin, daha cok yeni aslında, bence de biraz kafa dınlemende fayda var, insan boşlukta olunca kime tutunacagını şaşırabılır. bunun yaşla, tecrübeyle ilgisi yok bence, boşluga düşmekle, sevgiye, sefkate ıhtıyacı olmakla ilgisi var dıye düşünüyorum ben...
daha cok kız arkadaslarınla görusmeye çalış bence, gez dolaş, evde sarkı söyle, spor yap, dans et, alışverıse cık. İzmirde de sosyal ortam coktur nasılsa. deniz kenarında bile yürüsen acılırsın ne guzel.
Kız arkdaşlarım evli ve çalışıyorlar.
Şuan herkes işte.
Bakalım canım.
Kızlar ekledim birkaç fotoğraf, sadece arkadaşlarım görsün dedim.
Görebilen var mı ? Becerememiş olabilirim :S
selam turkuazcım, tuğce de bir çıktı pir çıktı galiba
kızlar herkese iyi geceler. kendinize iyi bakın.
Maria cnm boyadim. Ama hic istedigim gibi olmadi. Eskiden sacim koyu kestane ve orta kestane arasi idi. Yani uclari acik diblere dogru daha koyuydu. Tek renk degildi. Uclara digru golge vardi cunki. Neyse simdi sacimin yeni cikan dibleri kahve oldu istedigim gibi. Ama altlari koyu bir renk oldu. Gicik oldum. Uzun tuttum herhalde. Ama az tutsam dibleri ozaman cok acik olcakti. Diblerde beyaz cok. BEn en iyisi birkac ay sonra kuafore gidim balyaj filan bisi yaptirim duz boya sarmadi beni.
seni arkadaş olarak ekledim canım.
oy oy oy!sabahlar olmasın!
Maria, ne kadar şekersin. Maşallah.