30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Şimdi gittiler.
Zaten surat yaptım.
Sen çok çabuk aşık oluyorsun sonrasını düşünmüyorsun falan dediler.
O yüzden korkuyorlar herhalde.
Bende aşık falan değilim. Kapılıcak yaşı çoktan geçtim dedim.

onlar da biliyor yani, anladım. sanırım biteli 1-1,5 ay oldu senin, daha cok yeni aslında, bence de biraz kafa dınlemende fayda var, insan boşlukta olunca kime tutunacagını şaşırabılır. bunun yaşla, tecrübeyle ilgisi yok bence, boşluga düşmekle, sevgiye, sefkate ıhtıyacı olmakla ilgisi var dıye düşünüyorum ben...

daha cok kız arkadaslarınla görusmeye çalış bence, gez dolaş, evde sarkı söyle, spor yap, dans et, alışverıse cık. İzmirde de sosyal ortam coktur nasılsa. deniz kenarında bile yürüsen acılırsın ne guzel.

Kız arkdaşlarım evli ve çalışıyorlar.
Şuan herkes işte.
Bakalım canım.

Kız arkdaşlarım evli ve çalışıyorlar.
Şuan herkes işte.
Bakalım canım.

anladım canım.

sen bunalmıssın, çık da bir nefes al bari canım, 4 gün cok fazla yani, evde otur otur ben kafayı yerdim. tek başına bile olsa çık azıcık, iki magazaya gırsen sadece bakmaya, o bile fark eder.

kızlarrrrr ben geldim, bugün hiç giremedim hep dışardaydım..size bi bakıyım dedim..çıkıcam şimdi..öpüyorum sizi..beni unutmayın

Heyyyyyyyyyyy guzel topigin citirlari nerdesinizzzzz
Kosun kosun gelin olmadi ucupppp gelin

Bence kesin kocaya kacti
Baksana hazirlanip evden cikti hala yok. Fistik gibi kis kesin kocaya ya kacti ya kacirildi
Tugceeeeee eger burdaysan sesime gell sesime gel topic oksuz kaldi kos hatta uc gel

gec cıkmıştı zaten, o çocukla görüşebılmıstır belkı. bilemıyorum. gelır mutlaka.

Tatlım sıkma canını. Kuaföre düzeltir. Hem, balyaj vs değişiklik de olur. Hiç üzülme canım.

Maria slm cnm. Gunaydin
Ya uzulmuyom artik napim. Zaten kuaforde boyadigimda da dibleri normal renkden farkli okuyor.
Eskiden golgeliydi sacim. Sacimda golge olan yerler daha acik kendi sacim olan yerler daha koyuydu. Bunu kuaforde boyatinca bile 2 hafta filan ancak koruyabiliyor rengini.
Simdi kotu olmadi oyle. Ama bekliycem biraz sonra kuaforde hafif bir golge yaptiririm. Zaten bu biya cabuk akar gibi.
Bu arada tugce dunden beri yok. Kesin kocaya kaci ben diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…