- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.801
Mrb abla eski sevgili dondirme yollari ozeti varmis sende banada yollarmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kısmet açmak için neler yapılır nolur söyleyin içinize sinen doğru dürüst adamları nasıl hayatınıza aldınız nasıl yaptınız yeter, bunaldım, özellikle ablamın 37 yaşnda olması ve çok ümitsiz olması beni parçalıyor resmen bi insanın sevdiği kişi üzülürken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey.
dusunmeye
Bende bu forumu takip edıyorum.26yasındayım.Sevgılımle evlılık için uç yıl dedık.Ama ben hep kafama takuyorum uc yıl sonra evlenmezsek nolcaz.Yalnızlıktan evlenememekten cok korkuyorumcanım benim, bugün benim doğum günüm 37 yaşıma girdim ablana benden selam soyle, ben eskiden 37 yaşında bekar bayan görsem ümitsiz vaka derdim ve acirdim ama bugün ben oyle oldum :)) sakın üzülme acıma kınama , gelecek günleri goremiyrouz bak nasıl ben 37 yasında bekar olduğumu hayal edemiyordum ama başıma geldi ,
demek ki gelecek te hayal edemeyeceğin şeyler başına gelebilir geleceği bilemezsin
belki senin de ablanın da benim de cok güzel şeyler yaşayacağız Allah omur verirse oyle düşünelim
yani hepimizin sonunu Allah hayır etsin etraftaki baskıyı dusunmeye çalış herkese var çocuğu olmayan da baskı çekiyor, her turlu hayat böyle ... o yüzden psikolojini bozmaa
Merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra geri döndüm. buraya ilk yazdığımda 24 yaşındaydım. 3 sene geçti hala bekarim ve sanırım asla evlenemeyecegim. hayatım b.k gibi. [/QUOT
Pişman olanlar bosanabilir. benim çevremdeki evlilerin hiçbiri pişman değil. Bekarlar topigine yazmışsınız ayrıca, burda sizin durumunuzda olan bulamazsınız.Evlenmeyen bir,evlenen bin pisman
ben de daha once anlatmistim. O tip sitelerden birini buldum :) ilgisiz gibi geliyordu basta. Bu aralar duzelttik gibi. Cevrende ortam olmayinca yapacak bisey kalmiyor tabi.kızlar benim bir arkadaşım internetten koca buldu bence denemeye değer. tabi çok dikkatli olmak lazım ama evlilik siteleri var. onun da ümitleri tükenmişti işyerinde tanışcak insan yok, çok da gezen biri olmayınca tanışamıyorsun işte görücü usulü olmazsa.
ben de daha once anlatmistim. O tip sitelerden birini buldum :) ilgisiz gibi geliyordu basta. Bu aralar duzelttik gibi. Cevrende ortam olmayinca yapacak bisey kalmiyor tabi.
sanırım buraya en son bir sene kadar önce yazmıştı.hala bekarım.bundan başka artık çalışıyorum.o zaman iş bulamadığımdan yakınmıştım.neredeyse bir senedir çalışıyorum.işimde de oldukça ufak adımlarla da olsa ilerliyorum.bu şöyle oluyor:taşeron bir firmada çalışıyorum.başta beni çalıştıkları firmalardan çalışması kolay firmalara gönderirken şimdi daha büyük bir firmada çalıştırılıyorum.firmadakiler benden memnun.
almak istediğim çoğu şeyi aldım.kedilerim mamasız kalmıyor.(o zamanlar sütlü ekmek vermek bile çoğu zaman mümkün olmuyordu.)
6-7 kilo vermişim.daha verme konusunda ümitliyim.
aşk konusunda ise durum dediğim gibi hala vahim.beğendiğim 3 kişi oldu.2si evli biride benden 11 yaş küçük çıktı.
eski nişanlınız ne durumda hiç mi dönüşü yokBen de 32 yaşındayım.5 yıllık ilişkiden sonra nişanlandık 1,5 ayda bitti geçen yıl.14 ay oldu.Karşıma çok kişi çıkıyor ama eski nişanlımı unutamıyorum kimseye aşık olamıyorum özellikle bugün çok kötü oldum aklımdan çıkmıyor