- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayım bacım. Arada uģruyorum :)A asli
petunya_love
mavilimYesilim
reddmars
turkuazbulut
cerenkar
AngelHeart
C coktatlicook
D deryaderya
@KotuKediSerafettin
lily86
ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım; bu konuyu yılbaşına kadar beş bin sayfaya ulaştıralım. Sohbet edelim.
Nerelerdesiniz?
Çabalarınızı katkılarınızı bekliyorum. : )))
A asli
petunya_love
mavilimYesilim
reddmars
turkuazbulut
cerenkar
AngelHeart
C coktatlicook
D deryaderya
@KotuKediSerafettin
lily86
ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım; bu konuyu yılbaşına kadar beş bin sayfaya ulaştıralım. Sohbet edelim.
Nerelerdesiniz?
Minervayı unutma:)A asli
petunya_love
mavilimYesilim
reddmars
turkuazbulut
cerenkar
AngelHeart
C coktatlicook
D deryaderya
@KotuKediSerafettin
lily86
Nerelerdesiniz?
ama geçenlerde böyle dediğimde "bizde bu çene varken olur." demiştin :)Hedefi yüksek tutmuşsun:))
ama geçenlerde böyle dediğimde "bizde bu çene varken olur." demiştin :)
önceden hafta sonu girmezdim. pazartesi bir bakardım 30 - 40 sayfa yazılmış.
Onu ben de anlamadım.Güzelmiş ama sonuncusuna pek anlam veremedim.
Ben onu geçen gün mavilim'in yazdıklarından kopyaladım. hatta ekleme yaptım. kimseyi unutmayayım, diyordum ama unutmuşumMinervayı unutma:)
asli cin gibisin ha :)))Hoşgeldin filo, bu saatte uğramazdın, gitmeden son gelmelerin mi
Onu ben de anlamadım.
Bir de bende özgüven yok herhalde. evlenmediğime sevmediğime göre :)))
Ben onu geçen gün mavilim'in yazdıklarından kopyaladım. hatta ekleme yaptım. kimseyi unutmayayım, diyordum ama unutmuşum
Minerva kusura bakma
Nereye gidiyorsun filo?? Bırakma bizi evlensek bile Petunya gibi gelip yazıcaz buraya di mi??asli cin gibisin ha :)))
Evet ben de anlamadım.Özgüvenle falan bağdaştırmasını da anlayamadım, anlayan varsa beri gelsin:)
Nadir girenleri bile yazmış bizim minoyu atlamışsın, minonun kafası doluymuş, çok yazamıyor şimdi:)
Buralardayım. :))) Fakat her an gidebilirim :)) Bir süre kafamı dinlemek istiyorum.Nereye gidiyorsun filo?? Bırakma bizi evlensek bile Petunya gibi gelip yazıcaz buraya di mi??
Senin de kafan dolu demek ki:) bilmem yorgunluktandır herhalde, cevap yazmadı.Evet ben de anlamadım.
Mino nun niye kafası dolu
Buralardayım. :))) Fakat her an gidebilirim :)) Bir süre kafamı dinlemek istiyorum.
Kızlar varmı güzel haberleri olanlar,başlangıçlar aşklar meskler
Nereye gidiyorsun filo?? Bırakma bizi evlensek bile Petunya gibi gelip yazıcaz buraya di mi??