- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.401
turkuaz nerelere gittin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhabalar, nasıl geçti pazar gününüz :)
öğleye kadar yoğun bir ev temizliği ve çamaşır faslından sonra, dışarı çıktım, hava inanılmaz güzel, sanırım kışı sağ salim atlattık
deli gibi kırtasiye alışverişi yaptım, kalemlerimi,not defterlerimi,dosyalarımı önüme serdim, yeni okula başlayacak çocuklar gibi keyifliyim şu an...
Hayırdır canım okula mı başlıyorsun? :)
Şimdi okullu oldukk sınıfları doldurdukk
Sevinçliyiz hepimizz yaşasın okulumuzzzzz...
öğleye kadar yoğun bir ev temizliği ve çamaşır faslından sonra, dışarı çıktım, hava inanılmaz güzel, sanırım kışı sağ salim atlattık
deli gibi kırtasiye alışverişi yaptım, kalemlerimi,not defterlerimi,dosyalarımı önüme serdim, yeni okula başlayacak çocuklar gibi keyifliyim şu an...
al benden de o kadar!ben gün boyu evdeydım,misafırler vardı,boş boş gectı günüm...
al benden de o kadar!
13.13 gibi kalktım. :)
misafir geldi. ziyagil yalısındaki hizmetçiler gibi geçti günüm. :)
şikayetçi değilim ama!!!
ben de bayılıyorum kırtasiye malzemelerine... yüzlerce kalemim var. :) hastasıyım kırtasiye ürünlerinin. :)kızlar merhabalar, nasıl geçti pazar gününüz :)
al benden de o kadar!
13.13 gibi kalktım. :)
misafir geldi. ziyagil yalısındaki hizmetçiler gibi geçti günüm. :)
şikayetçi değilim ama!!!
ben insanları püskürttüğüm için, onlar da yaklaşamazdı bana emin ol! :)Yali hizmstciligi tehlikeli is kizim pasasi var kahyasi var kac kac..:) :)
okul açılmasın okullu olmayalım işe gitmeyelim hep tatil yapalım bana kalsa
bende kırtasiye malzemesi alma hastalığı gibi birşey mi var acaba, dayanamıyorum görünce
Ben telfden giriyorum yine kim var kim yok goremiyorum
Biri bana yoklama alsin yaf:)
ben insanları püskürttüğüm için, onlar da yaklaşamazdı bana emin ol! :)
ben insanları püskürttüğüm için, onlar da yaklaşamazdı bana emin ol! :)
"puskurtmek" kelimesini cumle icinde kullanalim:)