30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kız kardeşim ve ben de gitmek istiyoruz. :KK66: kız kardeşim okuluna dönmeden gidelim diyoruz bakalım.
tavsiye ediyorsun sanırım Aslı?

aldıklarını güle güle kullan tatlım. :KK66:

ben de kız kardesimle gittim:KK1:

küfürlü, açık konuşmalı sahneler var, 13 yaş sınırı var, ama çok güldürdüğü sahneler vardı. ben keyifle izledim genel anlamda. o yüzden stres atmak ıcın tavsıye ederım.

teşekkürler canım, darısı sizlere:KK1:

güzel günlerde kullanman dileğiyle....

kızlar yazsam yazmasam mı diye düşünüyorum, ama bunun içinde gidip başlık açmak komik olacak,(bir derdim var'a açsam topa tutarlar beni mesela) bahsetmiştim daha önce 14 şubatta nikahımız var ve nişanlım sana nikah hediyesi almak istiyorum ama senin gördüğün beğendiğin birşey olsun istiyorum diyor...(annesi yada kızkardeşi yada akıl danışabileceği bayan akrabası yok) bende şunu al bunu al diyemem, hem günlük kullanacağım bir şey istiyorum hem de çok masraf yapmasını istemiyorum. daha düğüne 6 ay var zaten yeteri kadar masrafa gireceğiz... bu yüzden bilezik,pırlanta vb birşey istemiyorum... aklımda beştaş altın yüzükler var ama söyleyemiyorum da... ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var...

ben de kız kardesimle gittim:KK1:

küfürlü, açık konuşmalı sahneler var, 13 yaş sınırı var, ama çok güldürdüğü sahneler vardı. ben keyifle izledim genel anlamda. o yüzden stres atmak ıcın tavsıye ederım.

teşekkürler canım, darısı sizlere:KK1:
Küfürlü esprileri falan genel anlamda sevmem ama gideceğiz sanırım. kız kardeşim de 13+ olduğundan engel yok. :p
İnşallah gidebiliriz bu hafta arası. :KK66:

kızlar yazsam yazmasam mı diye düşünüyorum, ama bunun içinde gidip başlık açmak komik olacak,(bir derdim var'a açsam topa tutarlar beni mesela) bahsetmiştim daha önce 14 şubatta nikahımız var ve nişanlım sana nikah hediyesi almak istiyorum ama senin gördüğün beğendiğin birşey olsun istiyorum diyor...(annesi yada kızkardeşi yada akıl danışabileceği bayan akrabası yok) bende şunu al bunu al diyemem, hem günlük kullanacağım bir şey istiyorum hem de çok masraf yapmasını istemiyorum. daha düğüne 6 ay var zaten yeteri kadar masrafa gireceğiz... bu yüzden bilezik,pırlanta vb birşey istemiyorum... aklımda beştaş altın yüzükler var ama söyleyemiyorum da... ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var...

tesekkurler canım.

açıkçası ben anlamam bu işlerden:KK37: nikah öncesı görüşeceksenız yolda yürürken kuyumcu yanından geçerken şunlar da ne güzelmiş diye gösterebılırsin belki...

Küfürlü esprileri falan genel anlamda sevmem ama gideceğiz sanırım. kız kardeşim de 13+ olduğundan engel yok. :p
İnşallah gidebiliriz bu hafta arası. :KK66:

evet erkeklerın daha cok hoşuna gidiyor o anlamda ama küfür olmadan da cok güldüren kısımları var gercekten.

offffffffff! ben de bayılıyorum beş taş yüzüklere. :) fakat bir sevgilim bile yok. :)
bu yüzden sana akıl da veremem. :)
ben muhtacı himmet bir dede nerede kaldı ele yardım ede. :p

Huuuuuuuuuu
Naparsınızzzzz

Meleğimisss yok ortada. Yaw bu aday seni yoruyor ya ne zaman onla buluşsan günlerce uyuyorsun:KK53:
Mariammmm nerdesin be ya seni çok özledim :KK16: gel bebikim gel :KK55:

evet ben de maria'yı merak ettim.
sen nasılsın canım.

Bende iyi sayılr cnm. Şükür genede halime.
Kitap okuyacağım biraz sonra belki akşam sinemaya gidebilirim.
Bide elektrik süpürgesi bakacağım araştırmaya başladım. Almam gerekiyorda bakalım mümkün oldukça geç almaya çalışacağım.

Maria çok boşladı bizi ya. Acaba birini mi buldu kıs. Bu evlenmem diyenler hep erken gider kocaya:KK53:

Sen napıyorsun? Nasılsın? Bugün ne yapcaksın?:KK34:

Bende iyi sayılr cnm. Şükür genede halime.
Kitap okuyacağım biraz sonra belki akşam sinemaya gidebilirim.
Bide elektrik süpürgesi bakacağım araştırmaya başladım. Almam gerekiyorda bakalım mümkün oldukça geç almaya çalışacağım.

Maria çok boşladı bizi ya. Acaba birini mi buldu kıs. Bu evlenmem diyenler hep erken gider kocaya:KK53:

Sen napıyorsun? Nasılsın? Bugün ne yapcaksın?:KK34:

bilemıyorum canım ama pek sanmam:KK14: gelir yakında kürkçü dükkanına:KK1:

ben d eidare ederim cnaım, evde tez yazmaya çalışıyorum:KK34:

celal ile cerene gittim ben, stres atmak için gidilebilir.

X