30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşşşşgeldin umarım bende bir gün hoşgeldin olurummmm

bende bir ara vajileri okudum

insanların ne kadar büyük problemleri varmış bayağı şaşırdım:44::44::44:

hoşbuldukkk, en kısa zamanda hoşgelmeni diliyorum senin de

ben azospermi başlığını okuyup bütün gece ağlamıştım... artık okumuyorum çünkü ciddi anlamda etkileniyorum, biraz yaşımızla da alakalı mı bilmiyorum ama bebek sahibi olamama fikri beni çok üzüyor, belki çok istediğimdendir bebeğim olmasını...

beni en çok şaşırtan hymenoplasti başlığı olmuştu, yazmak ve yazmamak arasında gidip geldim, neden diye sormayı çok istedim açıkçası ama sonra haddim değil, saygı duymalı diye vazgeçtim,hala gördükçe başlığı ve yazılanları kafama takılır...

azosperm problemi doğal nedenler haricinde erkeklerin kendileri ile ilgili olduğuna inanıyorum

çünkü laptop kucaklarında sabah akşam oyun oynuyolar

laptop yumurtalıkları ısıtıyor ve spermler ölüyor.

gerçi günümüzdeki doğal olmayan yiyecekler streste etkiliyor

bu erkeklerde ne kadar hasssas yahu

açık havada nem kapıyorlar canım bunlar, sonra yok efendim beni iyi beslemiyorsun, bana iyi bakmıyorsun oluyor adı...( kızlar bizi bekar bayanlar başlığından kovabilir yalnız yakında)
şaka bir yana ameliyatları falan hayli korkutucu ya, neyse okuma sinirlerin bozulmasın senin de, derdim var a bak arada, ruh hastası biz kız çocuğu ortalığı ayağa kaldırdı dünden bu yana...

nolmuşki ne ne yapıyor merak ettim

yengemi öldürücem,kesicm bıdı bıdı tarzı bi başlık var bak, kazen el koymuş duruma dayanamayıp.... hahahha önce yengemden nefret ediyorum diye bi başlık sonra benden özür diledi diye.... ikisi de kapalı konu... oku arkadaşım ufkun açılsın

2,5 yillik iliskim 3 ay once bitti..30 yasimi onunla kutlamistim,cok deger atfetmistim,yillar sonra ikinci kez asik olmustum,iyi niyetliydik ama olduramadik..bitmesi bizim hayrimiza bunu biliyorum kuzucuklarim ama ben cok umitsizim,yasim tavan yapti gidiyor,ortada evlenicek saglam erkek az,olanlardan etkilenmek kolay degil,zorla olmuyor..yahu yok mu benim gibi olan papatyalar lalaeler nergizler guller???? (
aa birde su meshur 14 bilmem birsey yaklasmakta. :))
travmaya bak

tarihler önemsiz sembollerdir hiç takılma 14 şubat'a falan..
2.5 yıl uzun bir süre ama hiç bir şey bizden-senden - daha önemli değil, hayırlısı böyle imiş de geç... yaş konusuna gelince kesinlikle kafana takma, ben yaş endişesiyle yapılan evlilikler gördüm çevremde ve sonuçları çok çok acı oldu... uzun süreli ilişkiden çıkan insan genelde korkar, en baştan yaniden bir insanı tanımak,hayatına almak, alıştığın herşeyden vazgeçmek zor gelir, ama zaman öyle güçlü ki, her şeyi unutturabiliyor, karşına henüz doğru insan çıkmamış ama emin ol çıkacak.. ve o gün geldiğinde bütün korkuların bitip yeniden başlama gücünü kendinde bulabileceksin... zorlama,arama, bekleme o seni bulacak, sadece inan...

ve zaman usulca fısıldadı...
bana bırak

Merhaba kızlar , nasılsınız?
Dünden beri başım ağrıyor yine (migren)
Bir de halama misafirliğe gittik. Kalabalıkta daha azdı sanki.
Sol taraf ağrıyordu. Sağa geçti. (sigara içmiyorum da bu efkarlı ifade beni anlatıyor. :) )

babyfine, hoş geldin! her şey gönlünce olsun. ben de 30 yaşındayım. ben de sevemiyorum falan filan ama bir yandan da umudumu kaybetmiyorum. Rabbim gönlüme göre verecektir inşallah.

çok geçmiş olsun, bende de var aynı dert... bilg.a bakmamaya çalış,nasıl olacaksa artık
en azından ışığı azalt olabildiğince, kalabalıkta,ışıkta iyice artar ağrısı lanet şeyin,
sakın aç kalma, şu an bile bir muz yiyebilirsin hafifletiyor ağrıyı, imkanın varsa zencefil,nane falan ye onlarda çok iyi...omega 3 kapsulü de damarlardaki genişlemeyi normale indirgeyip ağrıyı azaltıyormuş ve tabiki deli gibi su iç...

İyi geceler cnm larım

Gülümsün cnm karanlık yerde bol bol uzan canım.
Çay vs de içme sakın

Lodos varya oda yapar cnm. Dıları çıkkmamaya çalış bîde nm.

İyi geceler cnm larım

Gülümsün cnm karanlık yerde bol bol uzan canım.
Çay vs de içme sakın

Lodos varya oda yapar cnm. Dıları çıkkmamaya çalış bîde nm.

sağ ol Turkuazcanım, sağ ol lahesis'im akademisyenim;
bu dediklerinizi hep uyguluyorum. MUZ>da cidde iyi geliyor. bir tek omega 3 kapsülünü yeni duydum. nasıl kullanılıyor? daha doğrusu hangi marka alsam ya da eczaneye mi danişsam.

bu arada hipoglisemi de var (ani kan şekeri düşmesi) o da tetikliyor...

benim kullandığım omega 3 var ama marka vermem doğru olur mu ki, piyasada yok çünkü ürün, network marketing ile satılanlardan, ağrı kesici,kilo dengeleyici,bağışıklık güçlendirici,vb çok amaçlı kapsülüm benimmm

diğer konu için ise,bir adet yeşil elmayı dilimle tatlım, üzerine saf üzüm pekmezi( kaynağını bildiklerinden şeker katkısız), üzerine de tarçın... offf çok lezzetli olur... bu da aynı şekilde kan şekeri seviyeni uzun süre yüksek tuttuğundan acıkmanı geciktiriyor ve kilo koruma noktasında iyi bir yardımcı... hatta acıktım şu an ve bende gidip yapıcam kendime...

celal ile cerene gittim, güldüm geldim stres attım iyi oldu gercekten.

kozmetıkte de duş jeli, duş kremi, nemlendırici aldım canım.
kız kardeşim ve ben de gitmek istiyoruz. kız kardeşim okuluna dönmeden gidelim diyoruz bakalım.
tavsiye ediyorsun sanırım Aslı?

aldıklarını güle güle kullan tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…