Anti-Aging 30 yaş üstü yüz bakımı (yardım)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Tesekjur ederim cevap icin.Estee lauder urunlerini denemeye karar verdim.loccitane 'in bir serumu var onunla ilgili de guzel seyler okudum ,deneme boylarindan baslayacagim .
Güzel tercih. Ben nemlendiricisini kullanıyorum. Gözeneklerimde küçülme oldu çok kısa bir sürede. Rica ederim

Goz cevresine kullandigim krem bu..kullanan herkes cok memnundu bende aldim ama zaten yuzumdeki degisimi cok takip eden biri degilim o yuzden iyi/kotu yorum yapamiyirum..kullanan var mi memnun musunuz?
Bunu da yuzum icin almistim.
Nemlendirici icin de kullaniyorlarmis.
Yuzumde puruz yok sadece 1 senedir cenemde cok minik yakin aynadan gorunen akne gibi seyler var onun icin almistim ama hala duruyorlar...bilemedim,bunu kullanan var mi?

o göz kremi bende alerji yaptı,neden bilmiyorum.Ortasında attım.

Uygun fiyatlı yerli malı bir marka önerebilirim: dermoskin. İki toniğini kullandım;ikisini de sevdim. Biri Salisalik asitli (siyah nokta temizliyor) diğeri Vit C ve panthenol içeren bir serum. Bunun dışında topical biotin kremi de güzel (biotin cilde ışıltı veriyor,ancak yoğun bir krem). Serum olarak kore ürünleri ve the ordinary kullanıyorum.

Yuzumde pek kırışık yok diyordum ama alnimin ortasinda bir tane,dudagimin kenarinda 1 tane bariz belli olan cizgi var artik...
Belli ki artik baska urunler kullanmaliyim...
La roche goz cevresi ve akneye meyil icin nemlendiricisi vardi.
Ama bu kirisiklar ne olacak,artmamali...
Var mi cozumunuz.

Kizlar dermaroller ve kusburnu cekirdegi yagi ile ilgili sorularim var bilgisi olan var mi

Evet ben varim.Buyurunuz
Tesekkur ederim
Dermaroller ve kusburnu cekirdegi yagi aldim.
*yag ile yapilmasi mantikli olur mu dermar.
*cenemde 1 2 sivilce cikti normalde sorunlu degil cildim.yag cenemde sivilce cikarmis olabilir mi?
*kusburnu gunluk yuz memlendiricisi yerine kullanilir mi?
*ikisinin de faydasini gordunuz mu veya puf noktalari var mi
Uzun bir cevap dogdu size tekrar tesekkurler.

• İlk olarak dermarollerı nasıl uyguladığımı aşağıdaki linkte anlatmıştım
  • İkinci olarak ben kuşburnu yağını dermaroller uygulamasında serum sonrası krem ile beraber uyguluyorum. Kremin içine 2-3 damla katarak yada tek başına yüze tampon (pres) hareketlerle uygulanabilir.Ben kreme karıştırıp yüz yogası (masajı) yaparak uyguluyorum.
  • Kuşburnu yağını genelde haftada 1 yada 2 defa uyguluyorum çünkü çok yoğun bir yağ.Komadejenik olarak sıfır yani sivilce çıkarmaması lazım ama eğer yağlıya dönük bir cildiniz varsa olabilir.
  • Öncelikle hali hazırda kapalı gözenekleriniz varsa dermarollerdan 1-2 hafta öncesi haftada 2 defa buhar banyosu yapıp ve eğer mümkünse günlük olarak salisalik asitli bir tonikle cildi temizleyin.
  • Kuşburnu yağı çok yoğun nemlendirme özelliğine sahip ve yüksek oranda c vitamini içerdiğinden lekeler için uygun olduğu söyleniyor ama ben zaten c vitaminli tonik ve serum da kullandığım için cilt rengim düzelmiş olabilir.
  • Dermarollerın ise faydasını kesinlikle gördüm. Sivilce tedavisi sonrası küçük çukurlarım vardı. Onların iyileşme sürecinde dermarollerın faydası oldu.Ancak öyle hemen 1 ayda sonuç çıkmadı tabi. en azından 8-10 ay boyunca yaptım.Bazen ayda 2 defa bazen de 4 defa. Ama beni görenler hem cilt bakım rutinimin etkisiyle hem de dermaroller ile kombin yapmamdan dolayı cildimdeki değişimi fark ediyorlar.
  • Dermarollerı kaşlarınıza da uygulayıp bir kaş serumu ile kaşlarınızı da gürleştirebilirsiniz.Ben de işe yaradı.

Tsk ederim eski yazdigina da baktim cok sag ol.

Yaş 30 a gelince maalesef tehlike çanları çalıyor.Ben işim dolayısıyla 27 yaşımda duydum ve gördüm o çanı maalesef :) Gecesi gündüzü olmayan uzun mesai enerji icin cok fazla cay kahve tuketimi ve e bari keyfim olsun diye sigara = göz altı morluklarim kirisiklik başlangıçları merhaba dedi böylece.
Amerikadan aldığım neocell marka kolajen takviyesi kullanmakla birlikte Missha nin temizleme ve bakım ürünlerini kullanıyorum. Tüm yüzüme de göz çevrem dahil gece yatmadan sudo krem ve madecassol sürüyorum. 1 buçuk ayda çok iyi toparladım 24 yaşıma geri döndüm resmen. Benden tavsiye budur. Sevgiler

Merhaba kizlar.
*alin icin botoks dusunuyorum,6 ay sonrasinda daha kotu oluyor mu,omur boyu 6 ayda bir yaptirmak gerekecek mi ?
*internette hic fiyat yazmiyor.
Yakin zamanda muayene icinde gidecegim ama fiyat aldigimda fikrimin olusmasi icin soylerseniz sevinirim.(istanbul)
*saten dolgu yaptiran var mi(onunda fiyati ve ise yarayip yaramadigi)
*alin botoksunda ertesi bir kac gun yara veya sislik oldu mu kimsede.bazilari odem yaptigini soylemis de.

Bu konularla ilgilenenlerden detayli yorum istiyorum lutfen

Alın botoksu çok basic çok da güzel duram bir şey sadece kaşları düşürebiliyor çok yapılırsa buna dikkat.. ödem kuzarıklık Bence bünye ile alakalı morarabilir bile.. ama birkaç gün bilemediniz bir hafta . Sonra geçip gider

Tesekkur ederim cevabin icin.
Sen yaptirmis miydin alnina.
Surekli yapilmasi gerekiyor mu?
Su an yuzum o kdr kotu geliyor ki yuzume.gulunce her yerim kirisiyormus yeni anladim.
Alin botoksunun disinda da bir seyler gerekiyor galiba cildime.
Fiyatlarla ilgili bilgin var mi yuzle alakali her ieme S Secrets_ofonefemale

Yaptırdım canm zorla 800 e indi dysport. Aslnda yaptırdıkça oturuyor aksine. Evet yenilemek gerekiyor ama yaptrdıkça mesela etkisi ikinci gidişinde eski halini almıyor sadece ihtiyaç hissediyorsun. Yazın daha çabuk gidiyor kışın 8 ayı bulabilr bile. Alın göz kenarı diye de ayırmıyorlar gçfiyat genelde aynı ama yaptracağınız yere göre tatmin seviyesi olsun mimik olsun değişiyor (bence)

Evet alnımda da var baş ağrısı yaşamıyorum ama (çok da ataklı değildi zaten ama şimdi tamamen bitti gibi bir şey) Alnımda çok kırışığım yoktu cildim ince hassas bir cilt. Az bir ödem olmuştur tabi ama ben o 1 2 gün çok görünmüyorum ortada. Son yapılışında hiç bir sıkıntım olmadı ama bir öncekinde bir yerde morluk olmuştu biaz uzun sürdü geçmesi ama kapatıcıyla kapatılıyordu idare ettim bir haftayı geçkin. Son yaptrdğmda adete de vardı uyuşturmadan yaptı doktor da günündeydi memnun kaldım. işyerinden yazdğm için foto atamıyroum öğlene doğru eklemeye çalışırım Tabii before u yok ama çok da lazım değil

Ozelden de atabilirsin farketmez.
Tesekkur ederim.

Yaşıtız, yaşımdan küçük gösteriyorum . Bakım olarak her gece yatmadan yüzümü arganlı ya da zeytinyağlı defne sabunu ile temizliyorum. Sonrasında göz çevreme göz çevresi kremi sürüyorum. Haricinde vaselinin nemlendirici1 kremimden sürüyorum bazen yüzüme. Sivilce yapmasından ötürü çekincedeyim maalesef. Daha önce gül suyu toniği kullanıyordum ama bitti sanırım yine alacağım. Başka bir bakımım yok ama yeterli su içmek ve genetik yapı, stresten uzak kalmak, yıpranmamaya çalışmak çok önemli ve etkili.

31 yaş tam yaşlanma karşıtı kremler kullanmaya başlama yaşı göz çevresindeki deri geri kalanlara göre daha hassas olduğu için ona uygun kremler kullanılmalı o sebeple nemlendirici yeterli olmuyor ben 29 yaşındayım sinozun ürünlerini kullanıyorum bi süredir ve memnunum göz çevresi kremi c vitamini serumu ve leke kremi çok başarılı kişisel tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…