- 7 Mayıs 2021
- 392
- 676
- 53
- Konu Sahibi meneksekokusu13
-
Ben artık diğer genç kadınlara suç bulmaya başlıyorum ufaktan.
Burda bile o kadar çok var ki. Evlenmeden bu kadar rahat cinselliği sunmayın sonunda zarar görürsünüz yazsak hemen eksilerler.
Yani bu adamlar demek ki karşılık görüyor da böyle davranıyorlar.
10 kıza yazsa instadan birisi de statüsüne gücüne kapılıp kendini kullandırtır o da bunlara yetiyor zaten.
Yani cinselliğin değerli olduğu bi dünya kalmamış, öyle olunca da evliliğe aile sorumluluğuna yaklaşmıyor hiçbi erkek.
zaten salsalar 30 yaşın hala çok genç olduğunu anlayacaklar. asıl hayat başlıyor ya. paran var, aklın daha başında, değerinin farkındasın. daha ne olsun. maalesef toplum baskısı işte.Klasik 30 yaşına geldim evlenemedim geç kalıyorum kafası.
Artık toplum baskısı mı evlilik merakı mı bilemicemzaten salsalar 30 yaşın hala çok genç olduğunu anlayacaklar. asıl hayat başlıyor ya. paran var, aklın daha başında, değerinin farkındasın. daha ne olsun. maalesef toplum baskısı işte.
Ay kıyamam, bekaretinle altın çeyiz koparmak zorlaştı mıYani bunun evliliği var, 2 haftada cinsellik konuşmaya başlayan adam parasına bile kıyamaz ki ne altın takar ne ev dizer.
Çünkü onun için o basit bi iş haline gelmiş artık tamam senle yatmazsam senin gibi 10 kişiye daha yazıyoru kafasında.
Ben artık diğer genç kadınlara suç bulmaya başlıyorum ufaktan.
Burda bile o kadar çok var ki. Evlenmeden bu kadar rahat cinselliği sunmayın sonunda zarar görürsünüz yazsak hemen eksilerler.
10 kıza yazsa instadan birisi de statüsüne gücüne kapılıp kendini kullandırtır o da bunlara yetiyor zaten.
Yani cinselliğin değerli olduğu bi dünya kalmamış, öyle olunca da evliliğe aile sorumluluğuna yaklaşmıyor hiçbi erkek.
E siz birliktelik yaşamayın bitsin gitsin. Milletin ne yaptığı sizi niye alakadar ediyor?Ben artık diğer genç kadınlara suç bulmaya başlıyorum ufaktan.
Bakire de değil ki. Altınlar hayal olduAy kıyamam, bekaretinle altın çeyiz koparmak zorlaştı mı
Sırf evlenip seks yapmak için evlenen erkekler mi azaldı
Sizin yaşamak istediğiniz ilişkiler için güzeldir eminim, tüm insanlar zaten öyle şeyler yaşamak istiyor şimdi.Bilmem, 33 olacağım. Benim gördüğüm erkek piyasası gayet güzel:)
Yok malesef... Zaten düzgün adamlar evinde ilişkisinde kendi düzeninde...Ben 30 yaş üstü boşanmış bekar bi kadınım.
Bazen diyorum ki bu şekilde aç sırtlanların olduğu bi erkek dünyası olduğunu bilsem boşanmazdım.
Kendi yaşıtım dengim bekar erkekler o kadar aile kurmaktan ciddi ilişki düşünmekten uzak ki. 2 konuşunca hemen işi cinselliğe çekiyorlar. İnstagramdan binbir kişiyle konuşmalar herkese yazmalar. Bi de herkese bir sürü iltifat yapıyolar profesyonel yalancı olmuş hepsi.
kendimi gittikçe çok yaşlı hissediyorum en basit centilmenlik bile kalmamış, erkekliği de kadınlardan bekliyorlar artık herhalde.
Yani eli yüzü düzgün, işinde gücünde bi adam bulmak gerçekten imkansıza yakın bir şey. Buldun diyelim 10 ayrı kızın peşinden koşturuyor böyle adamlarda
Bizim gibi kadınlara bu devirde eski tarz aşık olmalı bi ilişki yok sanırım?
Daha bugün birine demişsiniz çok normal diye. Aynı gün içinde ne değişti?Sizin yaşamak istediğiniz ilişkiler için güzeldir eminim, tüm insanlar zaten öyle şeyler yaşamak istiyor şimdi.
Benim gibi insanlar için kötü işte
Ablamız dindar ama sosyal medyada koca arıyor :) ona gelince inanç yok:)Ne hastalık kaptım ne istemediğim bir hamilelik yaşadım. Bilinçli ve eğitimliyim. Çarpıtın çarpıtın durun söylenenleri, çarpık bir zihniyete sahipsiniz. Çok dinciyseniz gidin mütedeyyin bir adam bulun.
Burda var öyle bi tane, o da instada arıyor. Her defasında abazingover buluyor ama hiç yılmıyor.Ablamız dindar ama sosyal medyada koca arıyor :) ona gelince inanç yok:)
Ne istiyon bacım? Sen koca bulup evlenene kadar kimse sevişmesin mi? Yoksa 30’dan sonra sevişmek normal mi? Bi dediğin bi dediğini tutmuyorSizin yaşamak istediğiniz ilişkiler için güzeldir eminim, tüm insanlar zaten öyle şeyler yaşamak istiyor şimdi.
Benim gibi insanlar için kötü işte
Bacım sende bi gAripsin ama kusura bakma. Konuna yorum yapmadım çünkü çok saçma buldum öyle de dert mı olur?Kadinlar çıldırmış şimdiki sen benim konuma bak eşimle birlikte uyuyamıyorum diye demedikleri kalmadı beni aldatma hakkı da varmış ben nasıl eşimle uyuyamazmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?