30 yaş üstü kadınlar nasıl ilişki kurabiliyorsunuz?

Ne bilim cirilla benim arkadaşlarım da buna benzer şeyleri çok yaşıyorlar. 30+ da ya çok sığ adamlar çıkıyor karşılarına ya da gece takılmalık. Kudurmak diil ama bağ kurmak isteyip bayadır yalnız olan çok var. Piyasa baya bozdu ama :) bu kadar bozmaz dedik bozdu. Belki 25-30 arası bıraz daha iyidir

Benim etrafımda da kadınlardan şikayetçi 30 yaş üstü adam bolluğu var. Aklı başında, işi gücü yerinde adamlar hep yalnız ve yalnızlıktan yakınıyor. Bu kadar insan yalnızsa bu kadar insan neden yalnız

Bence asıl sorunu evlilik ve bağ kurma derdinde olanlar yaşiyor galiba. Demiyorum her gece başkasi olsun ama çok üstüne düşmemek lazim. Ben liseye basladigimda sevgililerim oluyordu evlenene kadar da kimseye bununla evleniriz ileride, bağ kurayim diye bakmiyordum oluyorsa oluyor zaten.
Evlenirken de eşimle evlenecegimi dusunmuyordum birlikte öyle takiliriz egleniriz diye başlamiştik ki cok erkendi zaten evlilik icin ama oluyorsa oluyor işte. Evlendik.

Bi de sevgili, flört işlerini nasilsa olur diye 30lara birakmamak lazim. Forumda çok gordum 20-25 yaşlarinda dogru durust iliski yaşamamiş okul bitsin yok, işe gireyim vs derken bakmadim kimseye diyorlar yani ilk tecrubeleri 25-30lara birakmamak lazim diye düşünüyorum. Illa hayatima evlenecegim erkek girsin kafasi bana hata yaptirir gibi geliyor. Bazen de eglenmeye bakmak gerekiyor ama bu her anlamda herkese kendini kullandirmak degil.

Doğru zamanda, doğru yerde olamamaktanve karşılaşamamaktandır belki.

Karşılaşmadın mı karşılaştın da ne mal olduğunu anlayıp kestirip attın mı acaba? Hemen kestirip attıysan kendine değerinin farkında ve insanları kolay çözüyor olabilirsin.sonuçta dediğin olaylar da bir günde yaşanmıyor, belli bir yaşanmışlık istiyor.ben de düşman olmadım da yine de kaliteli birini bulmanın çok zor olduğunu düşünüyorum.geneli yine de kötü bence ya.

Kudra bunları denk getirelim:) ben bi 6 çift evlendirdim. Ya çok düzgün işinde gücünde kadınlar. Kısmet galiba bilemiyorum

Belki de sadece şanslısın.sonuçta bir kişiyle evleniliyor o da çıkmamış olabilir.

Ya işte erkekler aşırı hızlı son zamanlarda arada bir bağ yokken de kısa sürede paylaşımın da sonu yok. Hani biraz takılalım bir şeyler yiyelim içelim sonra sevişiriz kafasında da drğiiler bahsettiğim erkekler. Bir kere buluşup direkt birliktelik hadi oldu diyelim sonrasında arazi. Evet 30 + da zorlaşıyor. İki tarafın da üzücü tecrübeleri arttıkça emek harcamak konusunda verici olmuyorlar

Bi görüşte herkesi cözsem aldatilacagimi da anlardim sanirim.
Ama şöyle zaten cimrilik, kibarlik vs gibi şeyler daha ilk konuşmada, buluşmada anlaşilacak şeyler öyle birinin tabi ki benimle şansi olamazdi.
Bi de bazi erkekler karşilarindaki kadinin tavrina göre de tavir alabiliyor.

Mutlaka bunu duymuşsundur.
"Bana cok karisiyordu, giydiigm kiyafetlere vs baski yapiyordu ama yeni sevgilisine yapmiyor, yeni sevgilisi istedigini giyiyor"

Neden? Nedeni sevgi degil. Birine diş gecirebilecegini bildigi icin yapabilmiş, ötekine yapamayacagini bildigi icin kaybetmekte istemedigi icin yapamamiş.
Aciklayabildim mi bilmiyorum tam ama bazi erkekler kime nasil davranabilir az cok tartiyor. Her iliskisinde ayni olmuyorlar.

Aynen çok doğru söyledin.sanmıyorum ki dert yanan kadınlar direkt görücü usulü gibi sevişmeden evlenelim diyor.anlattıkları adamlarla normal gezmeli, tozmalı, eğlenceli, sevişmeli bir ilişki bile kurulamıyor ki.hiçbir ilişki kurulamıyor ne ciddi ne ciddi olmayan.bu tarz konularda konu sahibinin üstüne gereksiz gereksiz gidilip, ne anlatmaya çalıştığı bir türlü düzgün anlaşılmıyor.ya da neden anlaşılmak istenmiyor anlayamıyorum.sanki kadınlar asla evlenmeden sevişmem demiş gibi yobazlığındam dem vurulan yorumlar alıyor.bir de bazı üyeler çok büyük bir cinsel devrim falan yaptığını düşünüyor forumda.kadının derdi var.yok şu yaşta sevişmeye başladım yok bir sürü erkekle birlikte oldum cart curt.bir oku anla kadının derdini.sadece bu konu için konuşmuyorum.genel bir tavır var.kimse yobaz falan değil yani artık.bu aşırı tepkilere gerek yok.herkes aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyor artık.öylesi 40 yılda bir.

bağ kurmak artık çok zor 30 + için evlilik sorumluluğu ayrı birşey zaten düğün takı ev kira araba bunlar hep erkekler düşünüyor düşündükçe neden evleneyim olmayana zaten kadınlar bakmıyor 30 + dan sonra arabası olmayan biriyle burda kaç kişi gezer maksimum 2 kere kahve içilir

Hele birde çocuğun varsa zaten duydukları an kaçıyorlar. Sanki gel çocuğuma babalık yap diyoruz.

Inanilmaz zor ṣu an.
Ben 36 yasindayim. Hic evlenmedim. Nisanlanmadim. Hep evdeyim. Kimseyle tanisma ihtimalim yok.
Gecen gün instada biri istek atmisti.
Tipen bildigin 35 gösteriyor. Bi sordum 28 dedi.
Sonra bende tesekkür ettim olmaz dedim. Nedenini sordu falan.
Yaṣa bakmayan olabilirsiniz ama inanin cok cocuksular.
Ben reddedince dolmus bu, dökülmeye basladi.
Yok bi kizla tanismis. Kiz 1 ay sonra bulusunca terketmis. Paraliya gidiyorlarmismista. Zaten artik hic bir kadini hayatimda istemiyorum diye ahkam kesiyor. Bana niye istek attin o zaman diyerek güldüm o kadar cocuksu ki, ne isteyipte naptiginin farkinda bile degil. Engelledim ic dökmesi bitince
Bu devirde artik biriyle sevgili olmak gercekten cok zor.
Eskiden evlenmis olsaydim keskr, su an inanilmaz zor.

Ben bir kamu kurumundayım (bakanlık ) ve arkadaşlarımdan öyle şeyler duydum ki artık sırf duymamak için ilişkimi kestim herkese iğrenerek bakıyordum

kendisi hanım hanımcık, iyi maaşı kariyerli düzgün aile kızlarıyla evlenip, evlenene kadar işyerindeki herkesle takılanlar

dizilerdeki gibi o onunla o bununla herkes herkesle

bizi ilgilendirmez diyemiyoruz çünkü bunları bir de anlatıyorlar erkek arasında

çok samimi bir erkek arkadaşımda bize anlatıyordu artık samimi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…