• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas sendromu

Mahpeykersultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
10
20
3
38
Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..

Hem güzel biri değilim diyorsun hem gelen taliplerini yolluyorsun ...türk erkekleri güzelliğe bakar öncelikle..... Güzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek.. 30 yaşında verdiği olgunlukla bundan sonra daha mantıklı düşünebilirsin

[QUOTşimdi razeus, post: 45981015, member: 743387"]Hem güzel biri değilim diyorsun hem gelen taliplerini yolluyorsun ...türk erkekleri güzelliğe bakar öncelikle..... Güzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek.. 30 yaşında verdiği olgunlukla bundan sonra daha mantıklı düşünebilirsin[/QUOTE]
Evet simdi şimdi sizin gibi düşünmeye başladım.. o zaman insan hep daha iyisi gelir mi diye bakıyor..

"Eğer duanız olmasaydı Rabbim size niçin değer verecekti ki?" Furkan suresi 77. ayet
dünya dua üzerine kurulu derler
Dua önemlidir evet canımm ... Ama tevekkül de önemlidir.. Sen evde camide otur koca gün dua et allah ım bana koca ver diye ☺️☺️ Gökten koca insin ☺️☺️☺️ Dua ile birlikte ne istediğimizi karşımızdaki kişilere şans vermeyi biraz da mütevazzi olmayı gerçekten becerbilirsek eminimki her kız haketttiği bir hayatı sürdürebilir.. Ama sadece dua ile olacak iş değil...

[QUOTşimdi razeus, post: 45981015, member: 743387"]Hem güzel biri değilim diyorsun hem gelen taliplerini yolluyorsun ...türk erkekleri güzelliğe bakar öncelikle..... Güzel biri değilsen yaşla birlikte kırısıklarında çıkacak bu sefer şimdiye kadar sepetlediğin kişilerde seni beğenmicek.. 30 yaşında verdiği olgunlukla bundan sonra daha mantıklı düşünebilirsin
Evet simdi şimdi sizin gibi düşünmeye başladım.. o zaman insan hep daha iyisi gelir mi diye bakıyor..[/QUOTE]
Daha iyisi derken ne istiyorsun hayalindeki erkek ?

Dua önemlidir evet canımm ... Ama tevekkül de önemlidir.. Sen evde camide otur koca gün dua et allah ım bana koca ver diye ☺️☺️ Gökten koca insin ☺️☺️☺️ Dua ile birlikte ne istediğimizi karşımızdaki kişilere şans vermeyi biraz da mütevazzi olmayı gerçekten becerbilirsek eminimki her kız haketttiği bir hayatı sürdürebilir.. Ama sadece dua ile olacak iş değil...
evet tabiki elinden geleni yapmak gerekiyor. ama dua çok ama çok önemli

Bu zamana kadar hep sizin gibi düsünüyordum, Allah kaderimizi yazdi, ama yazarkende elimize verdi, yani biz kendi kaderimizi yönetiyoruz. Fakat sonra bir gün öyle birsey yasadim ki, bana hayatimin dersi oldu. Bazen kendimiz ne yaparsak yapalim, bazi seylerin önüne gecemiyoruz. Umarim bu tevekkülü anlamak icin benim gibi üzücü olay yasamazsiniz :)

Dua mühimdir. Ben cok sosyal biriyim ve meslek olarakta neredeyse sirf erkeklerle calisiyorum. Ama olmayinca olmuyor...
Her nasip vaktine esirdir, ve dua önemlidir...

Benimde neredeyse evlendirmeyi meslek edinmiş insanlar var çevremde, yakın arkadaşımla ve çok sosyal bi yaşantım var.. ama sanki bu konuda bütün kapılar kapanmış gibi.. bi balonun içindeyim hareket ediyorum ama çıkamıyorum gibi..

Back