30 yaş sendromu gerçek mi ?

Ben klasik müzik dinlerkem kırkından sonra rock müziğe ani bir geçiş yaptım. Dedimki geçici bir hevesdir. Yok değilmiş. Hard rock dinliyorum. AC DC hayranıyım. Zararın neresinden dönersen kardır bacıııım...o zaman danssss!

Banada ev basar genelde.. sabah akşam nerde ne yapsak modundayım. 30 yaş sendromunu hiç duymamıştım ondan mı böyleyim acaba :) ben alışkanlık sanıyordum..

Disari cikin, arkadaslarinizla veya aile bireyleriyle, esinizle disarda yemege sinemaya vs gidin, eglenin. Bu ara biraz degisiklige ihtiyaciniz var demek ki

Bende de babam öldükten sonra başladı, şimdi de ah babam yaşasa da o da görseydi, onu yunan adalarına götüremedim diye üzülüyorum halbuki Datça da yazlığı vardı ama işte mantık aramıyorum artık kendimde

Rock müzik candır
Benim kafa kaldırmıyor sanki eskisine nazaran, daha sakinleştim müzik konusunda ancak daha ölmedik. Elektronik müzik... Yeni ufuklar

30 yaş sendromu var sanırım, ben de sığamıyorum eve konu sahibi. Bilhassa bebe olduktan sonra, akasım geliyor ortamlara eskisi gibi. Sadece benim adama bi elektroşok lazım, yarı dede oldu, bi gözü koltuğa bi gözü toprağa tövbe yarabbim.

Gerçi yavaştan açıyor, eski haline döndürüyorum onu. Karış caddelere sokaklara, denemediğiniz saç modelleri, renklerini deneyin yüzünüz hala diri, hala gençken. Giyinin dilediğinizce, sıfırdan bir spor dalını öğrenin, ya da müzik aleti çalmayı. Vs vs vs... Akın gitsin :)

Valla canim 32 yasima giricem... ama kesinlikle 30 yas sendromunu dibine kadar yaşadım... tabi once bende senin gibi anlayamadim... sonradan dank etti.. biran hayattan sogudum dunya bana sacma gelmeye baslamisti yaslandigimi hissettim.. hep cocuklugum geliyordu aklima ben ne ara 30 oldum diye düşünüyordum ve kabul edemiyordum.. tabi daha bi sürü sey ... ve simdi yuzumdeki cizgilerin daha net gorebiliyorum alismaya bile basladim... tam 30 yasima alisiyordum kabulleniyordumki bi baktim 31 olmusum geçici bi durum merak etme..

Bence gerçek. Daha şimdiden başladı bende

Katılıyorum. Kasmaya gerek yok.

Katılıyorum. Kasmaya gerek yok.

Hayirlisi artik..
Olume care yok maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…