- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
Kendinizi mesgul edecek birseyler bulun , calismak istemiyorsaniz da bir kursa gidin , dil ogrenin , spora gidin , dans kursuna gidin vs. Yapacak cok sey var , kendinizi dinlemeyin :)Olabilir, misal benim lohusalığımda çok kötü geçmişti sürekli ağlıyordum.
Çevremde benim gibi ben de hiç görmedim ya da böyle geçirmiyor insanlar.
Tek çocuğum var o da büyüdü sayılır, çalışmıyorumda kendimi çok dinliyorum sanırım.
Ay aynı ben ya. Valla durayım evde dedim geçen gün bir sıkıntı çöktü içime anlatamam. Çocuğu kaptığım gibi dışarı attım kendimi. Yaşım 32 bu arada. Evde durmak istemiyorum bu aralar. Benimki de ondanmış demek. Böyle bir sendrom olduğunu bilmiyordumİşte ben de böyle yapmak istiyorum tatil planlarımız var yine Allahtan .
Evveldende gezginci bir insan olsam tamam diyeceğim ya da git gez evinde gel otur güzel güzel, evde durmak istememek nedir. Doktora vereceğim parayla gezerim çok mantıklı
Yok yaşlanmakla ilgili değil sıkıntım benim, evde duramıyorum ben cafeye gideyim sahile gideyim son ses müzik açalım arabada, beğeni dolu bir bakışı görünce mutlu olma bi acayip hal işte.
Buda bir tercihtir diyorum ama normalde öyle biri değildim işte gayet sakin sessiz yaşayıp gidiyordum ve daha mutluydum .
Valla bende gezme hastasiyim..Benim de aynı, bu sene yurtdışı tatil için durumumuz yoktu yine de aldım bilet, haftasonu eşim yorgun ama ben kültür gezisi planlıyorum sürekli. Beden de kaldırmıyor haftaiçi iş haftasonu müzesi ören yeri bilmemne. Bayramda da Mardin gezisi planladım, aile ziyaretini unuttuk artık, onları çağırıyoruz normal zamanda. Sanki dünyadan pay almaya çalışıyorum sürekli, pek çok sebebi olabilir ama doktora vereceğim parayla gezerim
Bende 60 dan sonrasini yasamak istemiyorum..Yaşla değil psikoloji ile alakalı.
35 im hiç öyle sendrom falan yaşamadım,
85 ime kadar da yaşamayı düşünmüyorum.Hele ki kırışmayı falan asla
Canım neyi ne zaman yapmak isterse yapıyorum ,güzel oluyor.
Ben 85 yaşıma kadar sendrom yaşamayı düşünmüyorum demek istemiştimBende 60 dan sonrasini yasamak istemiyorum..
Bana kalsa yarin olmek istiyorum ama nerdeeeee......
Valla ben 30 yasi bilmem ama bence bu yapi meselesi dun bir bayanla tanistim..İyi geceler kızlar, yorumlarınız benim için çok önemli .
Bir iki sene önce ben evde oturmayı seven, kitap okumaktan film izlemekten vs vs kısaca evimde gayet mutlu yaşayan biriydim.
Bundan dört ay önce otuz yaşıma bastım hiç yaşımla ilgili sıkıntı yapmamıştım çok önemsiz bir ayrıntıydı benim için, minyon tipli olduğumdan 23 24 gösteriyorsun diyorlar görünüşümle ilgilide bir sıkıntım yok.
Eşimde iyi biri gayet ilgili bir eş.
Lakin ben yerimde duramıyorum evde durdukça bana bir afakan basıyor, dışarıda bir şeyler yaşanıyormuşta ben kaçırıyormuşum bir acelem varmış hissi yaşıyorum.
Kalabalık yerlere gitmek istiyorum, benim karakterime pek uymayan bazı değişiklikler var.
Acaba dedim bipolar bozukluk falan mı yaşıyorum derken otuz yaş sendromu geldi aklıma.
Kızlar bu durum geçiçidir değil mi, şükürsüzlük etmek istemiyorum ama şu bir şey kaçıyormuş hissi ne zaman geçer, iki göğsümün arasında resmen o baskıyı hissediyorum somut olarak doktoramı gözükmeliyim .
Bence gerçek olabilir. Henüz 29 yaşındayım ama hissediyor olabilirim ben de emin değilim. Ben de dediğiniz gibi evde oturup film izleyip kitap okumayı, eşimle muhabbet etmeyi seven biriyim. Şu an işimden dolayı yurtdışındayım biraz gezme fırsatım oldu. Bundan sonraki seneler için bile tatil planları yapmaya başladım böyle ayrıntılı ayrıntılı. (Jamaika'ya nasıl gideceğim çok merak ediyorum uçak bile yok bizim ülkeden) Bu hani ilk defa böyle uzun uzun fırsatım olduğu için gelen bir his de olabilir, yaştan da olabilir dediğiniz gibi.İyi geceler kızlar, yorumlarınız benim için çok önemli .
Bir iki sene önce ben evde oturmayı seven, kitap okumaktan film izlemekten vs vs kısaca evimde gayet mutlu yaşayan biriydim.
Bundan dört ay önce otuz yaşıma bastım hiç yaşımla ilgili sıkıntı yapmamıştım çok önemsiz bir ayrıntıydı benim için, minyon tipli olduğumdan 23 24 gösteriyorsun diyorlar görünüşümle ilgilide bir sıkıntım yok.
Eşimde iyi biri gayet ilgili bir eş.
Lakin ben yerimde duramıyorum evde durdukça bana bir afakan basıyor, dışarıda bir şeyler yaşanıyormuşta ben kaçırıyormuşum bir acelem varmış hissi yaşıyorum.
Kalabalık yerlere gitmek istiyorum, benim karakterime pek uymayan bazı değişiklikler var.
Acaba dedim bipolar bozukluk falan mı yaşıyorum derken otuz yaş sendromu geldi aklıma.
Kızlar bu durum geçiçidir değil mi, şükürsüzlük etmek istemiyorum ama şu bir şey kaçıyormuş hissi ne zaman geçer, iki göğsümün arasında resmen o baskıyı hissediyorum somut olarak doktoramı gözükmeliyim .
Maalesef menopoz donemi var onuda hangi yasta olacagina sen karar vermiyirsun bildigim kadariyla..Ben 85 yaşıma kadar sendrom yaşamayı düşünmüyorum demek istemiştim
Sonrasına bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?