30 yaş sendromu gerçek mi ?

30 umda cok canim sıkılmisti nasil otuz olurum bende minyomdum ama yillar cabuk ve yipratici geciyor
Simdi 36yim ve bende evde durmak istemiyorum zamn geciyor ve yaslilik korkusu 40 mi korkusu ya 50 den sonra ki halim derken gelicek kaygisi yasiyorum
Ama neyaparsak yapalim artik sunu kabullendim yaslanmakta guzeldir heryasin ayri bir guzelligj varxir olgunlukta yakisip karizmatik gosteriyor diyorum

Bende yaşımı göstermem ama göstermesem ne çare sonuç olurak bende yaklaştim 30'à.
Soran olursa yaşımı istemsizcé 23 diyorum.
Ve inanılmaz yaşlanma korkum var..
30 yaşımda oturur ağlarım saniyorum. Ben 15ten sonra hiç bir yasimi sevmedim hep yaşlanma korkusu hissettirdi bana..
Sende bana kalırsa 30 yaşa takmış durumdasin içinden icinden...
Son olarak zalıım yıllar der giderim

30 yaş sendromunu yaşamayan çok az kadın var ve geçmesi için 10 sene gerekiyor sonra 40 yaş için aynı sıkıntılarrrrr

Kendinizi mesgul edecek birseyler bulun , calismak istemiyorsaniz da bir kursa gidin , dil ogrenin , spora gidin , dans kursuna gidin vs. Yapacak cok sey var , kendinizi dinlemeyin :)

insan 20 ,30 40 yaşlarında yani sınırda bir sorgulama olayını giriyor sendrom olmasa bile zamanı tutamamak koyuuyor insana.bende otuza girdim ve inanamıyorum..ne çabuk geçti

yaşım 30 çok tedirginim saçlarıma ilk aklar düşmeye başladığında ne hissedicem diye korku sardı beni bekarım ne zaman evlenicem yaş 30
nezaman anne olucam yaş 30
saçlarım beyazlamaya başlayacak yaş 30
anlımda çizgilrmi çıktı peki kaz ayakları işte hepsi yaş 30 dan ötürü

yaşım 32,5 hiç yaş sendromum olmadı hatta hedef yaşım 30 du ve 30 da evlendım, ev sahıbı oldum, hamıle kaldım, ,31 de anne oldum.. bence 30 lu yaslar bır kadının hem genc hemde olgun oldugu en güzel yaşlar hala hayat enerjiniz varken zaten evde oturmayın derim, benimde habire gezesim bir yerlere gidesim var ama benimki mevsimsel tamamen ;=)
40 a gelınce borc harc bıtecek cocuk buyuyecek okul çağı gelecek , Allah uzun omur versın o gunlerı gorursem beklentım kızımla ıkı arkadas gıbı gezmek tozmak alısverıs yapmak vs vs ...

Ben 31 im.
30 yaş sendromunu dolu dolu yaşadım valla.
Bende daha çok bu yaşıma geldim ama ne ürettim?
Dolu dolu yaşamadım şunu vaktinde neden yapmadım gibi pismanliklar oldu.
Devamlı eksiklerime odaklanıp mutsuz oldum.

35 yaşındayım, son 1 senedir hissediyorum o kaçırmışlık hissi,
sürekli yeni zelanda ve japonya fotolarına bakıyorum,
ikisine de gitmeyi çoook istmiştim ve gidemedim,
bundan sonra da gidemem gibi geliyor
keşke bir hayat şansım daha olsaydı...

Ay aynı ben ya. Valla durayım evde dedim geçen gün bir sıkıntı çöktü içime anlatamam. Çocuğu kaptığım gibi dışarı attım kendimi. Yaşım 32 bu arada. Evde durmak istemiyorum bu aralar. Benimki de ondanmış demek. Böyle bir sendrom olduğunu bilmiyordum

Valla bende gezme hastasiyim..
Keske zengin olsam dunyayi gezerim..
Birde yanimda kafa dengi biri oldu mu degmeyin keyfime..
Bende 30 a az kaldi ..
Dusunuyorumda yaslandik be..
Ben simdiden kendimi olume hazirliyorum..
sanki olecekmisim gibi bir his var icimde hep..

Bende 60 dan sonrasini yasamak istemiyorum..
Bana kalsa yarin olmek istiyorum ama nerdeeeee......

Valla ben 30 yasi bilmem ama bence bu yapi meselesi dun bir bayanla tanistim..
Kadin 32 yasinda ben duyunca şok gecirdim gorseniz 25 yasinda gibi duruyor..
Ustelik 5 tane cocugu var..
Mankrn gibi ayni..
Ya sasiriyorum ..
Nasil 5 cocuktan sonra bu kadr genc fit kaliyor ya..
Ben kendime bakiyorum..
Butun gorenler yasimi buyuk soyluyorlar..
Keske biride deseki kucuk gosteriyorsun heralde sevincten ucarim..

Bence gerçek olabilir. Henüz 29 yaşındayım ama hissediyor olabilirim ben de emin değilim. Ben de dediğiniz gibi evde oturup film izleyip kitap okumayı, eşimle muhabbet etmeyi seven biriyim. Şu an işimden dolayı yurtdışındayım biraz gezme fırsatım oldu. Bundan sonraki seneler için bile tatil planları yapmaya başladım böyle ayrıntılı ayrıntılı. (Jamaika'ya nasıl gideceğim çok merak ediyorum uçak bile yok bizim ülkeden) Bu hani ilk defa böyle uzun uzun fırsatım olduğu için gelen bir his de olabilir, yaştan da olabilir dediğiniz gibi.
Bir de ben çocuk istiyordum senelerdir. Şimdi vazgeçtim, bir süre ertelemeye karar verdim. Sanki hayatım elimden alınacak gibi geliyor. Yaşan standardım çok kıymetli gelmeye başladı.

Bende tam tersi. Evde olmaktan müthiş keyif alıyorum. Bir de sahilde yürümekten. 30'larimi da çok seviyorum. Kahrolsun 20'lerin cahil özgüveni, yaşasın 30'larin keşif heyecani. :))

Bende de boşanmışlık sendromu var ozaman. Boşandığımdan beri ipini koparmış boğa gibiyim. Evde duramıyorum. Hayır çok yorulmayı da sevmem ama evden atıyorum bi şekilde kendimi. 30 olmak üzereyim bu arada, ama ben nerdeyse 4 yıldır böyleyim.. yaştan değildir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…