Benim ergenliğim bile böyle çetin değildi ama ya, evde durmak istemiyorum çok acayip bir şey.Bende de 25 yaş sendromu var sanırım. Her yaşın kendine özgü sendromları var olabilir bu tarz şeyler
Yok valla 30 yaş bana genç geliyor hatta hem genç hem olgun en güzel dönemlerim olacak diye düşünüyordum ama şu psikolojik durum hiç aklıma gelmemişti.Bende de var o yaş sendromundan
30 oldum artık benden geçti dursa 40a ne kalıyor diye düşünürken buluyorum kendini.. .
Gecen sene teyZe falan diyen küçük çocuklara kızıyordum bu sene eee 30 olsun normal diyorum...yaslandik be.....
ohh valla okudukça bana bir rahatlama gelmeye başladı size de oluyor dimi böyle.Dogrudur 30 un kapisindayim :)
Bana da oyle haller oluyor ....gerci ben 6-7 yil oncesine kadar boyleydim bi ara baya emekliye bagladim...su an yine nuksetti
Herhalde oglum olmasa kocam beni evde bulamazdi bu sene
Ben de minyonum geçen doktor liseli sandı beni ama bende de var ya bazı huzursuzluklar umarım geçicidir.
Benim ergenliğim bile böyle çetin değildi ama ya, evde durmak istemiyorum çok acayip bir şey.
Ben yirmi beş yaşımda olgunlaştığımı hissetmiştim ki şu halimden daha iyi durumdaydım.
Olmaz miohh valla okudukça bana bir rahatlama gelmeye başladı size de oluyor dimi böyle.
Geçiyor diyorlar ama benim gibi olan hiç görmedim çevremde ya da bana hiç yansımamıştı.Ben de minyonum geçen doktor liseli sandı beni ama bende de var ya bazı huzursuzluklar umarım geçicidir.
E yaş geçtikçe doğal aynı yaşadığın hisler bende de var gerçi daha evli değilim ama işte :-( düşünüyorum ben de maalesefGeçiyor diyorlar ama benim gibi olan hiç görmedim çevremde ya da bana hiç yansımamıştı.
İşte böyle bir his yokken neden böyle hissetmeye başlıyoruz yani bir rakam ne kadar etkili olabilir hayatımızda yaOlmaz mihemde hic olmadigi kadar
Ben ve 30 u o kadar bagdastiramiyorum ki...gerci 2 bucuk yilim var 30 a ama ben bu surede dunyayi kurtarabilirim bencei derece yani fennnaaaa
İşte böyle bir his yokken neden böyle hissetmeye başlıyoruz yani bir rakam ne kadar etkili olabilir hayatımızda ya
Rabbim hayırlı iyi bir eş nasip etsin inşallah sana, şanslısın yine bu konuda bence evlilikti çocuktu derken hayatında köklü bir değişiklik olabilir. Bu yaşlarını onların telaşıyla geçirebilirsin.E yaş geçtikçe doğal aynı yaşadığın hisler bende de var gerçi daha evli değilim ama işte :-( düşünüyorum ben de maalesef
Herkeste farklıdır tabi ama ne kadar sürüyor bu dönemEvet gerçek :)) Geçiyor ama.
Hay ben o hormonlara ya dur durduğun yerde ne uğraşıyorsun benle gayet içe dönük bir insandım ve mutluydumHormonlarin haberi var
Hep ondan ötürü :))))
Ben de 5-6 ay sürdü en fazla. Sonra kabullendim. Çaresi yok zaman geçiyor herkes yaşlanıyor. Herkes genç kalırken ben yaşlansam yakardım bu gezegeni ama o kadar kötü bir histi :)Herkeste farklıdır tabi ama ne kadar sürüyor bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?