30 yaş sendromu gerçek mi ?

Nurseyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
80
10
48
İzmir
İyi geceler kızlar, yorumlarınız benim için çok önemli .
Bir iki sene önce ben evde oturmayı seven, kitap okumaktan film izlemekten vs vs kısaca evimde gayet mutlu yaşayan biriydim.
Bundan dört ay önce otuz yaşıma bastım hiç yaşımla ilgili sıkıntı yapmamıştım çok önemsiz bir ayrıntıydı benim için, minyon tipli olduğumdan 23 24 gösteriyorsun diyorlar görünüşümle ilgilide bir sıkıntım yok.
Eşimde iyi biri gayet ilgili bir eş.
Lakin ben yerimde duramıyorum evde durdukça bana bir afakan basıyor, dışarıda bir şeyler yaşanıyormuşta ben kaçırıyormuşum bir acelem varmış hissi yaşıyorum.
Kalabalık yerlere gitmek istiyorum, benim karakterime pek uymayan bazı değişiklikler var.
Acaba dedim bipolar bozukluk falan mı yaşıyorum derken otuz yaş sendromu geldi aklıma.
Kızlar bu durum geçiçidir değil mi, şükürsüzlük etmek istemiyorum ama şu bir şey kaçıyormuş hissi ne zaman geçer, iki göğsümün arasında resmen o baskıyı hissediyorum somut olarak doktoramı gözükmeliyim .

Son düzenleme:
Bende de 25 yaş sendromu var sanırım. Her yaşın kendine özgü sendromları var olabilir bu tarz şeyler

Bende de 25 yaş sendromu var sanırım. Her yaşın kendine özgü sendromları var olabilir bu tarz şeyler
Benim ergenliğim bile böyle çetin değildi ama ya, evde durmak istemiyorum çok acayip bir şey.
Ben yirmi beş yaşımda olgunlaştığımı hissetmiştim ki şu halimden daha iyi durumdaydım.

Bende de var o yaş sendromundan
30 oldum artık benden geçti surda 40a ne kalıyor diye düşünürken buluyorum kendimi.. .
Gecen sene teyZe falan diyen küçük çocuklara kızıyordum bu sene eee 30 oldun normal diyorum...yaslandik be.....

Dogrudur 30 un kapisindayim :)
Bana da oyle haller oluyor ....gerci ben 6-7 yil oncesine kadar boyleydim bi ara baya emekliye bagladim...su an yine nuksetti
Herhalde oglum olmasa kocam beni evde bulamazdi bu sene

Yok valla 30 yaş bana genç geliyor hatta hem genç hem olgun en güzel dönemlerim olacak diye düşünüyordum ama şu psikolojik durum hiç aklıma gelmemişti.
Hormonal olabilir mi acaba ya .

Dogrudur 30 un kapisindayim :)
Bana da oyle haller oluyor ....gerci ben 6-7 yil oncesine kadar boyleydim bi ara baya emekliye bagladim...su an yine nuksetti
Herhalde oglum olmasa kocam beni evde bulamazdi bu sene
ohh valla okudukça bana bir rahatlama gelmeye başladı size de oluyor dimi böyle.

Benim ergenliğim bile böyle çetin değildi ama ya, evde durmak istemiyorum çok acayip bir şey.
Ben yirmi beş yaşımda olgunlaştığımı hissetmiştim ki şu halimden daha iyi durumdaydım.
Ben de minyonum geçen doktor liseli sandı beni ama bende de var ya bazı huzursuzluklar umarım geçicidir.

Olmaz mi hemde hic olmadigi kadar
Ben ve 30 u o kadar bagdastiramiyorum ki...gerci 2 bucuk yilim var 30 a ama ben bu surede dunyayi kurtarabilirim bence i derece yani fennnaaaa
İşte böyle bir his yokken neden böyle hissetmeye başlıyoruz yani bir rakam ne kadar etkili olabilir hayatımızda ya

E yaş geçtikçe doğal aynı yaşadığın hisler bende de var gerçi daha evli değilim ama işte :-( düşünüyorum ben de maalesef
Rabbim hayırlı iyi bir eş nasip etsin inşallah sana, şanslısın yine bu konuda bence evlilikti çocuktu derken hayatında köklü bir değişiklik olabilir. Bu yaşlarını onların telaşıyla geçirebilirsin.

Benim de aynı, bu sene yurtdışı tatil için durumumuz yoktu yine de aldım bilet, haftasonu eşim yorgun ama ben kültür gezisi planlıyorum sürekli. Beden de kaldırmıyor haftaiçi iş haftasonu müzesi ören yeri bilmemne. Bayramda da Mardin gezisi planladım, aile ziyaretini unuttuk artık, onları çağırıyoruz normal zamanda. Sanki dünyadan pay almaya çalışıyorum sürekli, pek çok sebebi olabilir ama doktora vereceğim parayla gezerim

Yaşlanıyoruz istesekte istemesekte
Ne yani etrafımızdaki herşey yıllanırken biz gençmi kalalım bumu istediğiniz kızım 16 yaşında bende 20 yaşındamı götereyim hayır ben onun annesiyim yaşımın kadınıyım
Yaşadıklarımla mutluyum ve ömrüm varsa daha yaşayacağım çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…