Anti-Aging 30 yas icin derin bi kirisiklik mi?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

petunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
179
59
98
39
İzmir
Sizce dudak kenarimdaki kirisikliklar nasil gecer?
Daha 30 yasindayim ve dudak kenarlarimda belirgin kirisikliklar var.
sigara da iciyorum. :(
Ne yapmam lazim?

Eklentiler

• 20161112_133921.webp
    20161112_133921.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 508
Merhaba
LR ın zeitgard 2 isimli bir cihazı bar. Alman markası çok iyi bir ürün.. yüz ütüsü diye de biliniyor.. ünlülerden de kullanan kişiler var instagramdan takip ettiğim kadarıyla

Merhaba
LR ın zeitgard 2 isimli bir cihazı bar. Alman markası çok iyi bir ürün.. yüz ütüsü diye de biliniyor.. ünlülerden de kullanan kişiler var instagramdan takip ettiğim kadarıyla
evet zeitgard veya dermoroller almayi dusunuyorum.henuz arastirma asamasindayim.

Zeitgardin ozellikleri nedir?sanirim onun icin krem de lazim :/
Merhaba
Zeitgard ısıtma soğutma esasına dayalı çalışır. İlk olarak sıcaklık verip gözeneklerinizi açıp kremi yedirirsiniz.. sonra soğukluk vererek gözenekleri kapatıp kremi içeri hapsetmesini sağlar. İlk uygulamada bile farkedersiniz etkisini. Set olarak alabilirsiniz göz serumu ve nemlendiricisi ile birlikte..

sigara da iciyorum. :KK43:
Ne yapmam lazim?

Seni üzmek istemem ama ben 40 yaşındayım cildim seninkinden genç görünüyor. Sana bir tavsiye anti aging bir hayat yaşamalısın. Öncelikle her sabah kişisel bakım şart cildin biraz kuru ve solgun geldi yani 30 yaşındaki cilt ışıldamasını sende görmedim bak resmini paylaştım yaşım 40 ama cildim hala parlıyor. Anti aging hayat yaşamak nedir dersen? önce sigarayı bırakmalısın sonra cildin hep nemli olmalı nemlendirici ve özellikle güneş koruyucu kremler hayatının bir parçası olmalı cilt neden kırışır kuruduğu için. Ayrıca şanslıyız artık kırışıkların içine dolgu yapıyor ertetikçiler yani biraz kendine çeki düzen verirsen aslında düzelir bu derdine deva var sürekli yağlı tutulan her sabah badem yağı gören cilt elastik olur kırışmaz

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 407
Özlem Hanımın yazdıklarına katılıyorum. Ancak 30 yaşına kadar bir şey yapmadıysanız önce var olan hasarı onarmak adın profesyonel destek alın. Sonra da cilt tipiniz ve sorununuza göre uygun dermokozmetik kullanın. Tabii hayatınızı da buna göre planlamalısınız. Kendinize vereceğiniz en güzel hediye bakımlı olmak.

sigara da iciyorum. :KK43:
Ne yapmam lazim?
canım kırışıklığın bir çok sebebi var genetiksel jest ve mimikler beslenme falan 35 yaşına kadar kolojen hormonu kısmen salgılandığından bu dilime kadar bol nemlendirme daha iyi oluyor sana acil yüz yogasını öneririm internetten bakabilirsin

Back
X