30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Değişik

Erkek kardeşi ile ilişkisini kesmez. Kusura bakma çok beklersin yani. Seni zengin avcısı olarak etiketlemelerinin bir sebebi var. Ailesi varlıklı insanlar, sevgilin basiretsiz, dolandırıcıya kaptırır karıya kıza yedirir hiç eder diye buna koklata koklata veriyorlar, tadımlık. Sevgilinin eli kardeşlerine mahkum, seni korumaması, onlar senin hakkında ağzına geleni fütursuzca sayarken susması ondan. Ailenin idare edileni senin sevgilin, atsan atılmaz satsan satılmaz dedikleri. Neşe'nin kardeşinin eşinin kuzeni olduğu doğrudur belki, ama aralarındaki muhabbet bundan ibaret değil, Orçun senin sevgilinin oğlu. O kadının bu kadar kollanmasının bir nedeni de bu, evliyken abisi ile ilişkisi olmuş eşinin kuzenini sadece bu sebepten kollar sevgilinin erkek kardeşi. Sevgilin ve ailesi hakkında bildiklerin bilmediklerinin yanında devede kulak. Sen şimdi içindesin, konduramıyorsun ama bu hikayeyi kime anlatsan benim dediğimi diyecek.

Baban kaç yaşında ? Resmen baban yaşında?

Bide evlenmek isteyen evlenirdi şimdiye kadar. Kendini kullandırıyorsun... Ayrıca bişey dicem küçücük çocuğun da var o nerde?

Benim aklıma da şu geldi belki saçma olabilir de bu Neşe zamanında evliydi ama bu adamla ilişkisi vardı heralde sonra boşandı şimdi de bişeyden dolayı araları bozuldu acaba adam bu Neşeyi kıskandırmak için mi sizi oraya götürdü? Hani kendimden 30 yaş küçük birini buldum gibisine. Eski sevgilisi bence o yani kesin.

o nese denilen kadina yazdigi mesajlar ne oyle ya, esim geldi plan iptal vs. o kadinla iliskisi falan mi varmis?

ayrica bu adamin hic evlenmedim demesine inanmayin, belki cocugu bile cikabilir, hic guven vermedi bana.

ailesi de bir garip adam da bir garip siz de bir garipsiniz.

bu yasta adami ne yapacaksiniz, 27 yasinda gencecik calisan kadinsiniz. deli misiniz?
bir an once bu adami birakin, kendi denginizi bulun,

o adam kurt olmuştur, seni parmağında oynatır ciddi söylüyorum. şimdiden Neşe ile ilgili bir şeyler saklıyor gibi.
neden kendinden otuz yaş küçük kadın seçti zannediyorsun?? sen ona ne katabilirsin ki, zaten her şeyi görmüş geçirmiştir. ben söyleyeyim rahatça kandıracağı gözü açılmamış biri işine gelir işte bu yüzden.

27 yaşında boşanmış çocuklu bir kadının gözü açılmadı ise halen, daha da açılmaz o göz.

O kadar da değil yaw naptınız , siz otuzdan aşağısınız galiba
43 yaşında kadınım kendimi genç buluyorum öyle gözüküyorumm.adamla yaş farkı fazla eleştiriler normal de yok 50 yi geçmiş dede yok amca gene başlanmış.mune hanım daha dün uyardı hepimizi ayoll.yaştan tipten maddiyattan eğitimden vurmayalım birbirimizi.adamla uygun değilsin bu ilişki yürümez mutlu olamazsın yanlıştasın desek olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…