30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Adam evrensel yakışıklılık ölçü birimi olmuş, alemin diline düşmüş, o kucaktan bu kucaga savrulmuş garibim :KK14: zoruma gidiyor anlıyor musun:110: :rolleyes:
bu konu sayesınde gordum :KK70: 50 yas turk unlu dıye arattım da burak kut bıle 50 yasındaymıs o nıyeyse hep 20 yasında gorunuyor
mustafa sandalda 51 yasındaymıs ve resmen hepsı yakısıklı kaslı maslı

bu konu sayesınde gordum :KK70: 50 yas turk unlu dıye arattım da burak kut bıle 50 yasındaymıs o nıyeyse hep 20 yasında gorunuyor
Mehmet günsur mesela 47 yaşındaymış çok iyi gorunuyor hala. Bazıları doğuştan şanslı sanırım.

40 ından önce erkek , erkek değildir , çoluk çombalaktır diyoruz linçleniyoruz :KK12: teyzelere kulak verin

Mehmet günsur mesela 47 yaşındaymış çok iyi gorunuyor hala. Bazıları doğuştan şanslı sanırım.
genetık faktorde var tabı
benım babam 65 yasında 50 gıbı gorunuyor annem 55 yasında 45 gıbı gorunuyor
yanı bıraz stil bıraz bakım ıle herkes daha guzel gorunebılır... ben asıl hala bu zamanda bıle gobek almıs basını gıtmıs ınsanları gorunce sasırıyorum bır donem evet hepımız kendımızı salıyoruz ama sonuc olarak kalıtelı yasam ıcın kendımıze bakmalıyız kı sımdı ne teknıkler var yıllara meydan okuyabılıyorsunuz

Ya ben bir de Danzel Washington'u çok beğenirim🤭.
Smith de iyidir mesela.
Ama Danzelin oyunculuğu çok iyi bazı rollerde yaşıyor resmen..bence gözümüze iyi görünen kısım oyunculuklari aslinda.
Mesela Christian Bale favorimdir benim baksan tipi çok mu iyi, yoo değil ama adam filmlerini izletirken yaşatıyor resmen en azından bana öyle geliyor. Bir filmde o varsa uyidir deyip izliyorum o kadar yani

Smith de iyidir mesela.
Ama Danzelin oyunculuğu çok iyi bazı rollerde yaşıyor resmen..bence gözümüze iyi görünen kısım oyunculuklari aslinda.
Mesela Christian Bale favorimdir benim baksan tipi çok mu iyi, yoo değil ama adam filmlerini izletirken yaşatıyor resmen en azından bana öyle geliyor. Bir filmde o varsa uyidir deyip izliyorum o kadar yani
Ya bir de popülerlik değil de çekicilik,karizma çok daha önemli.Danzel acayip bir oyuncu gerçekten.

Smith de iyidir mesela.
tom cruse da epey yasatıyor
james bond olan adamlarda
dogru soyluyorsunuz gozumuze gorunen kısmı oyuncukları , oynadıkları rolle butunlestırıp o gozle bakıyoruz
yıne cok yakısıklılar ya yıne tersden de baksam yana da cevırsem ne acıdan baksam yakısıklılar :KK70:

X