30 yas farki ve zengin avciligiyla suclanmam

Konu sahibi konu açmış. Sevgilisiyle ilişkisini anlatmış. Özellikle kendisinden 30 yaş büyük olduğunu belirtmiş ve yorum istemiş. Konuyu açan ve yorum isteyen kendisi. Bu durumu anormal bulanlar anormal bulduğunu belirtmiş. Siz 30 yaş farkı normal buluyorsanız aksini savunabilirsiniz. Tutan yok. Tabiyki de herkes kendi doğru bulduğunu söylüyor. Başkasının doğrularını söyleyecek hali yok. İlişkisi yorumlanmasın, eleştirilmesin isteyen kişinin konu açmamak gibi bir şansı var 👍🏻

Burda atıyorum kv ile beraber yaşıyorum ve sorunlarımız var diyen kişiye de kv ile yaşamayı eleştiren yorumlar yapılıyor. Onlar da çıkıp ya size ne kv ile yaşamamdan diyecekse forum sitelerini komple dünya üzerinden silelim
İki insan arasındaki ilişkiyi yaş, cinsiyet, ırk, din vs gibi tamamen insana dair sebeplerle üçüncü kişilerin eleştirme hakkı yoktur. Bu bir görgüdür.

Konu sahibi 30 yaş büyük adamla ilişki yaşasam mıdan ziyade, arada geçen bir olayda yaşadığı sorun hakkında yardım istemiş.
Benim 30 yaş büyük bir adamla birlikte olmam normal mi dememiş.

43 yaşında kadınım kendimi genç buluyorum öyle gözüküyorumm.adamla yaş farkı fazla eleştiriler normal de yok 50 yi geçmiş dede yok amca gene başlanmış.mune hanım daha dün uyardı hepimizi ayoll.yaştan tipten maddiyattan eğitimden vurmayalım birbirimizi.adamla uygun değilsin bu ilişki yürümez mutlu olamazsın yanlıştasın desek olmaz mı?
Teyze sanane biri metresse? Senin kocanımı çaldılar amannn. Nerde dedikodu ordasınız?seni ilgilendirmeyen bir şey yoksa sus otur bence. Kimsenin metres olması ya da büyük adamla olması seni bağlamaz. Birilerine laf atma konuda kavga çıkartma

Şu metresleri çok merak ediyorum bir kaç konuda daha gördüm böyle mesajini. 😂
Niye ediyorsunuz? İkinizi de ne ilgilendiriyor ki🤣 insanların ayıplarını yakalamaya çalışmayı bırakın biraz. Evde kocalarınız size ilgi göstermiyor acısını burdan alıyorsunuz yazık

Teyze sanane biri metresse? Senin kocanımı çaldılar amannn. Nerde dedikodu ordasınız?seni ilgilendirmeyen bir şey yoksa sus otur bence. Kimsenin metres olması ya da büyük adamla olması seni bağlamaz. Birilerine laf atma konuda kavga çıkartma
43 yaşında kadınım kendimi genç buluyorum öyle gözüküyorumm.adamla yaş farkı fazla eleştiriler normal de yok 50 yi geçmiş dede yok amca gene başlanmış.mune hanım daha dün uyardı hepimizi ayoll.yaştan tipten maddiyattan eğitimden vurmayalım birbirimizi.adamla uygun değilsin bu ilişki yürümez mutlu olamazsın yanlıştasın desek olmaz mı?

Buralar alev alıyor 👀 yerimizi alalım

Niye ediyorsunuz? İkinizi de ne ilgilendiriyor ki🤣 insanların ayıplarını yakalamaya çalışmayı bırakın biraz. Evde kocalarınız size ilgi göstermiyor acısını burdan alıyorsunuz yazık
Sizi niye ilgilendiriyor peki insanların düşünceleri?
Başkasına cık cık dediğiniz seyi kendiniz yapıyorsunuz.
Hiç konuşmasaniz daha iyi en azından tezatliginiz ortaya çıkmaz.

Sizi niye ilgilendiriyor peki insanların düşünceleri?
Başkasına cık cık dediğiniz seyi kendiniz yapıyorsunuz.
Hiç konuşmasaniz daha iyi en azından tezatliginiz ortaya çıkmaz.
Hiç bir kadına laf ettirmem. Metresse metres. Susup oturun. Kim birine ne diyorsa 2 katı EVLADINDAN çıksın

Yemez çünkü doğru. Doğru söyleyeni kovarlar. Boş ev kadınları. Gidin biraz kitap okuyun
😂 Bu sitede bulunanlardan biri de sizsiniz. Kaldı ki kimin özel hayatında nasıl donanımlı bir insan olduğunu bilemezsiniz. Hiçbir kadına laf ettirmem diyip tüm siteyi elden geçirmek de değişik bir kafa doğrusu.

😂 Bu sitede bulunanlardan biri de sizsiniz. Kaldı ki kimin özel hayatında nasıl donanımlı bir insan olduğunu bilemezsiniz. Hiçbir kadına laf ettirmem diyip tüm siteyi elden geçirmek de değişik bir kafa doğrusu.
Ben sitedeki kadınlara değil, sizin gibi insanların ayıplarını bulup çıkaran insanlara dedim. Utanın kendinizden

Hiç bir kadına laf ettirmem. Metresse metres. Susup oturun. Kim birine ne diyorsa 2 katı EVLADINDAN çıksın
Niye birisi sırf hemcinsimiz diye yanlışa yanlış demeyelim mi hiçbir konuda?
Mesela biti hırsızlık yapsa erkek ya da kadın fark etmez hırsız deriz. Kadına laf etmeyip erkeği yerden yere vurmayız değil mi? İkisi aynı şey. Tabii ki özellikle toplum baskısına karşı birbirimize sahip çıkmalıyız, çıkıyoruz da. Ama sırf cinsiyetten olaya bakıp haklı demeyiz ne olursa olsun.
Bedduaya da çabuk geçtiniz ama ya. Başta mutsuz kadınlar butdaki dediniz. Sırada kadın kadinin düşmanı idir olmalıydı. 1den 3e atladınız

X