30 haftalık suyum geldi

Ugurlurabia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
14
6
1
31
Merhaba ben şuan 31 haftalık hamileyim bir hafta önce 30 haftalıkken su gelmeye başladı ama temiz su bazen çok gelior bi saat içinde 3 tane falan ped değisiorm bazense damla damla gelior hastanede 3 gün kaldım we bebeğimin suyu yerinde dediler bende de hiç ağrı falan yok ewe gönderdiler ama hala su gelmeye devam ediyor doktorlar kötü bişey olmadığı sürece suyun rengi degismedikce 34 haftaya kadar uzatmaya calisacz diyorlar we şuan ewde bekliorm korkuormda başına bebeğime bişey olacak diye susuz kalırsa diye böyle birşeyler karşılaşan oldunuz hiç bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ciğer geliştirici yaptılar mı

Onlar kontrol etmişlerdir içinizi ferah tutun

Çoğalırsa da gelen su beklemeden doktora gidin

Yani tabi doktor daha iyi bilir ama bende ilk dogumumu 32 haftalık erken doğum yaptım benden de hic su gelmedi belki doğum esnasında gelmiştir bilemiyorum. İnşallah zamanında doğar erken doğması zor oluyor oğlum 26 gün yattı hastanede üzüntüden sütum kesilmişti .inşallah seninkide tam gününü tamamlar ama sık sık görün bence riske atma bebek susuz kalmasın .. Simdi bende dua ediyorum gününde doğsun diye hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah.

Çoğalırsa da gelen su beklemeden doktora gidin[/QUOTE

Çoğalırsa da gelen su beklemeden doktora gidin
Ewet iki kere ciğer geliştirici iğne yaptılar ben Londra'da kaliorm ve buradada çok zor utrosonla bakiolar sadece bebeğin kalp sesini dinliolar ona göre biseyeler söylüyorlar en son iki gün önce baktılar ultrasonla suyu yeterli bebek kendi su üretir dediler smdi ewdeyim bekliorm heran birşey olacak diye umarım bebeğim susuz falan kalmaz

Yani tabi doktor daha iyi bilir ama bende ilk dogumumu 32 haftalık erken doğum yaptım benden de hic su gelmedi belki doğum esnasında gelmiştir bilemiyorum. İnşallah zamanında doğar erken doğması zor oluyor oğlum 26 gün yattı hastanede üzüntüden sütum kesilmişti .inşallah seninkide tam gününü tamamlar ama sık sık görün bence riske atma bebek susuz kalmasın .. Simdi bende dua ediyorum gününde doğsun diye hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah.
İnslalah canım ya artık erken doğacak ama bir kaç hafta daha dayanmasini bekliorm su geldiği sürece korkuorm ..Allah razı olsun duanizi eksik etmeyin lütfen sağlıklı bir şekilde bebeğime kawusurm

Benim de doğumum su gelmesiyle başlamıştı. Ama tabi ben 40. Haftanın içindeydim.
Hastaneye gidene kadar o kadar endişe etmiştim ki bebeğin suyu kalmadı diye. Doktora sormuştum. Yaklaşık 2 lt su olduğunu söylemişti. Sen de ona dikkat et canım. Fazla su geldiğini düşünüyorsan hastaneye git derim.
Allah sağlıklıca kavuştursun bebeğinle :)

İnslalah canım ya artık erken doğacak ama bir kaç hafta daha dayanmasini bekliorm su geldiği sürece korkuorm ..Allah razı olsun duanizi eksik etmeyin lütfen sağlıklı bir şekilde bebeğime kawusurm
İnşallah zamanında gününde doğar dualarım seninle aynı korkuyu bende şimdiden yaşıyorum bu zamanın bebekleri çok aceleci

Benim de doğumum su gelmesiyle başlamıştı. Ama tabi ben 40. Haftanın içindeydim.
Hastaneye gidene kadar o kadar endişe etmiştim ki bebeğin suyu kalmadı diye. Doktora sormuştum. Yaklaşık 2 lt su olduğunu söylemişti. Sen de ona dikkat et canım. Fazla su geldiğini düşünüyorsan hastaneye git derim.
Allah sağlıklıca kavuştursun bebeğinle :)
Evet normalde su gelince 24 saat içinde doğum yaptiriolar ama benimki çok erken olduğu için uzatmaya calisiolar belli olmuyor bazen birden boşalıyor werior bazende damla damla geliyor doktorlar agrin we pis su gelmediği sürece bişey olmaz diyorlar bebek kendi su uretirmis bende bekliyorum öyle zaten haftada iki kere kontrolum war inslalah bir kaç hafta daha beklerz şuan çok küçük

evet benim 7.ayımın başında su kesesinde yırtık olup azar azar geliyordu su.erken dogum olacak diye cok korktuk fakat 38.haftaya kadar gelmistik o sekilde.yurudukce hareket ettikce geliyordu su.o yuzden bol istirahat mumkun oldugunca az hareket ederek tamamladık süreci.sizde fazla yuruyus ve hareket yapmayin derim.erken gelmeye baslayan suyun baska caresi yok

İnşallah zamanında gününde doğar dualarım seninle aynı korkuyu bende şimdiden yaşıyorum bu zamanın bebekleri çok aceleci
evet benim 7.ayımın başında su kesesinde yırtık olup azar azar geliyordu su.erken dogum olacak diye cok korktuk fakat 38.haftaya kadar gelmistik o sekilde.yurudukce hareket ettikce geliyordu su.o yuzden bol istirahat mumkun oldugunca az hareket ederek tamamladık süreci.sizde fazla yuruyus ve hareket yapmayin derim.erken gelmeye baslayan suyun baska caresi yok
Çok teşekkür ederim canım icim rahatladı biraz bende yatiorm sürekli zaten inslalah zamanına kadar gideriz boyle

Kesin olarak bebegin suyu mu denildi? Bazen idrar torbasina cok baski olunca idrarda gelebiliyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin biraz inslalah bende senin gibi gününde doğum yaparim

Bende 39 haftalikken biraz su geldi diye suni sanci verdiler controle gitmistim direk yatirdilar. Anlamadim nasil su geldigi halde haftalarca beklenicek?

siz ayınızı doldurdugunuz icin riske atılmamıştır.Benimki cok erken gelmeye basladı ve öyle doğum yapacak kadar çok gelme degil bahsettigimiz.yurudukce azar azar.yani doktor cok hareket edersen belli bir seviye altina duserse hemen doguma almamiz gerek dedi.bahsettigimiz normal dogum baslaması gibi degil kesede olusan minik yırtık

Israr etseydin hastanede kalmak icin keske.bu durumda enfeksiyon kapma riskinde var yani bebegin. Allah yardimcin olsun saglikla dogsun insallah
Enfeksiyon için hap werdiler haftada iki kerede kontrole çağırırlar kanima falan bakacaklar bir kaç gün degilki hastanede kalsam 3 hafta ewde yatıp beklemek daha iyi

Merhaba uğurlurabiya, naptın bebeğini kucağına alabildin mi kaçıncı haftada doğum yaptın. Ben de aynı durymdayım. Lütfen cevap yazar mısın 🙏🏻 çok geç olmuş ama yine de yazmak istedim.

Back
X