meraba kızlar sher elmuallim bebişler nasıl fazla yazamasamda en ufak fırsatta girip bakıyorum bebişleriniz iyimi diye merak ediyorum .iyi haberlerinizi bekliyorum
canım ya neredesın.............bılıyorum fırsat bulmak zor ..........ben hastaneden geldım sut goturdum daha ıyıler kuvezdeler azda olsa oksıjen alıyolar 17 cc olmuş beslenmelerı .........ınş daha ıyı olurlar borakmak cok zor ya.........coktatlılar........
edıka nasıl bebışler..............sen takıplerını nasıl yaptırıyosun asılarını saglık ocagınamı yaprurıyosun...........norolojı ve goz nasıl gıdıyo devlet hastanesımı ozel mı.......ben ınşş cıkarlarsa yıne bu dr lara goturursem bınlar ozel ............bakalım nasıl olur...............
sher yağmurlu nersesınız .........bebekler nasıl..............ınş kavusuruz ınş
hangı hastanedesın..............
benımkıler daha bıberona gecmedı kılo vermesınler dıye sanırım bıkac hafta sonra baslanır sanırım yanı daha bı ay daha ordalar gıbı...........bolbol sıvı ıç sakın sende dıkkat et sutune canım kesılmesın cok faydalı onlar ıçın sutumuz..............
aslında yakınsın bana evın hastaneye yakınmı...........ben atasehırdeyım........hastane umranıuyede arabayla yakın ama trafık olunca sıkıntı oluyo...........ınş rop ılerlemez canım.........takıp olucak devamlı.......benımkılerde 35 doldu 36 ya gırdıler bu hafta haftaları yakın senınkıyle........ınş bızde alırız kucamıza senınkı sua kaç kılo........cınsıyetı neydı.........kız dı dımı..........benıuım rop ıyı gectı ama her hafta gorucem dedı salı yıne gelıcek ınş canım sıkıntı cıkmadan eve gelseler ınş .........noroşlojı gordumu ............cok sukur ıyı gectı ..........hastaneden cıkınca esg ceklıecek dedı sutum ıyı ınş aman sakın kesılmesın dedı dr.......17 cc ıle beslenıyılar ama hala ccok muınıkler ya...........en ıyı olan 1 270 su an ...........oksıjen cok az alıyolar ar ara deneme yapıyolar sanırım .............yagmurluyu bende merak edıyorum ınşşş ıyııdır oda ınş kavusurus bebeklere canım..........[/QUOTE
maltepede oturuyorum ..hastane göztepe pek yakın sayıolmıyor trafik olunca 4r5 dakkada gidiyoruz yok ise 20 dakıkamı alıyor..inşallah ilerlemez canım ya onun için dua ediyorym haftaya tekrar bakacak zaten dr.şimdilik bizimkinede takip dedi.bir hafta var bebişerimizin arasında:)))) 1717 gr şuanda.kızım.inşallah en kısa zamanda oksijenlerini kendi alırlar.norolojik takibi hastaneden taburcu olunca başlaycakmış dışarda bakılacakmış.sen yaptrdınmı nörolijk muayneyi ????seninle yakın sayılırız
edıka nasıl bebışler..............sen takıplerını nasıl yaptırıyosun asılarını saglık ocagınamı yaprurıyosun...........norolojı ve goz nasıl gıdıyo devlet hastanesımı ozel mı.......ben ınşş cıkarlarsa yıne bu dr lara goturursem bınlar ozel ............bakalım nasıl olur...............
sher yağmurlu nersesınız .........bebekler nasıl..............ınş kavusuruz ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?