Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ve mutlu son inşallah bugün kızım saat 12 de taburcu oluyor ve bana sabah olmuyor....
nihayet 42.gününde kızım yuvasına gelecek içimde tarifi olmayan duygular sevinç ve korkuyu aynı anda yaşıyorum allah bütün bebekleri evine kavuştursun sağlıkla....en kısa zamanda tekrar yazmak üzere...
elmuallim inşallah kısa zamanda bıcırlara kavuşursun cnm

Allah sizi bir daha hiç ayırmasın. Yavrucuğunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Artık uzun zaman buralara uğramazsın herhalde. Yine de bizi habersiz bırakma. Sevgiler..

nerdesınız..........edıka nasılsın canım...........sher nasıl kızın muhabbete daldın onunla unuttun bız................canım bolbol sev..............yağmurlu nerdeeeeeee ınşşşşşşşşşş ıyıdır ınşşşşş

sher senin adina cok sevindim gercekten bu cok farkli mukkemmel bir duygu en kisa zamanda bize yaz

Aradım şimdi,anne baba SSK olmasa bile hastanede SSK gecti sürece kuvezide karışmıyor dedi ekstra bı operasyon falan gecirmiyevekse deid dış doktor getirsekte fark etmiyormuş oh hu iyi oldu
bizde suanda yer yok ama biz çok büyük bı grubu medical park Fatih falan yakın dedi oraya yönlendiririz ddid sorun olmaz dedi haftmai sordu söyledim 3334 riskli haftalar deid premature aciisndan 35. Gorursunz inşallah deid

herkese slm bende 31 haftalık doğum yaptım. kordon dolanması vardı hastanede yatıyrdm acil olarak sezeryana alındım kızım DURU şimdi hastanede 10 günlük oldu 1500 dogdu şimdi 1320 gr.
biran önce herkes yavrusuna kavuşur inşallah :))

canım kızının masallahı var .........ınş kavusuruz canım........beklemeler bıtsın ınşş..sut sag bolbol

el muallim nasılsın canım bebişlerin durumu nasıl ne kadar anne sütü alıyorlar.
gökçebayrakdar aramıza hoşgeldin canım allah kolaylık versin önünde uzun bir yol var buna kendini hazırla canım ama merak etme sonundaki duygular muhteşem benimde oğlanlarım 1500 gr doğmuştu doğumdan sonra 1250 grma kadar düşmüşlerdi şimdi iyiler çok şükür

canım cok sukur cok ...........ıyıler canım..............bı tanesı 1 480 oldu yanı bı bucuga dogru gıdıyolar...........sutun mıkatrını artıyo hemsıre gecen hafta 25 cc ıdı..........gecen gun tulum gıydırmışlerdı ara ara gıydıtrıyolarmış...........ınş subatta alırım sanırım yaaa .........neredeyse dogmaları gereken gun dolacak..8 subattı dogum tarıhler baksana ocak bıtrecek .........

canım cok sukur cok ...........ıyıler canım..............bı tanesı 1 480 oldu yanı bı bucuga dogru gıdıyolar...........sutun mıkatrını artıyo hemsıre gecen hafta 25 cc ıdı..........gecen gun tulum gıydırmışlerdı ara ara gıydıtrıyolarmış...........ınş subatta alırım sanırım yaaa .........neredeyse dogmaları gereken gun dolacak..8 subattı dogum tarıhler baksana ocak bıtrecek .........

Kıyafetlerini giydiklerinde ne şeker olurlar onlar şimdi. Canım sabırsızlığını çok iyi anlıyorum. Ben Berkay'ı 52 günün sonunda 2320 gram olarak almıştım. Allah yavrularını sağlıkla sana kavuştursun.

ınş canım.........sankı benımkıler yavas alıyoo kılo sabırsızlanıyorum artık ama cıok sukur cok ...............ıyıler ya ols

hiç sabırsızlanma artık bence minik kuşlar yakında uvalarına gelicekler cicilerini bile giymişler hazırlık yapıyorlar baksana

canım ebrıznm ınşş....ne zormuş bu beklemeler ...daha oda sparısı bıle vermedım tedırgınlık hep varedı içimde ama haftaya vereyım ınş.......prenses nasıl canım.......ıyı bakınn kendınıze

kızlar merhaba,yeni fırsat bulabildim yazdım berrakcığımla güzel heycanlıkorkulu günler geçiriyoruz şükürler olsun her şey yolunda bugün nöroloji muaynesi vardı dr çok şey atlatmasına rağmen iyi topralmış refleksler iyi dedi nisan ayına kontol için eeg verdi injşalah iyi çıkar cuma günü kraniyer usg var oda iyiçıkar umarım.pzt işitme testini geçti yavrucuüum süper bi haberdi bu yarım rop muanesinin 3.var inşallah bir hareket olmuştur iki haftadır aynı seyirde devam ediyor buda pek iyi değilmiş ilerleme veya gerileme seyretmesi laızmmış olmazsa büyük ihtimalle cmt ameliyat olacak hastanedne çıktık ama koşturmalarımız devam ediyor berraktan haberler böyle....
elmuallim bıcırlar ne alemde son durumları okudum tulum giydirmişler çok sevindim yakında yuvalarına çıkar inşalah giydirmeye başlayınca taburcu ediyorlar:)))))
mehtapçığım berkay neler yapıyor??????soraya ufuk nasıl?berilimiz nasıl neler yapıyor yarmaz :)))))))
bu arada bende yağmurluyu merakediyorum nasıl oldu oğluşu haberi olan varmı aacaba?

bebişlerinize kokulu öpücükler gönderin uzaktan benim için...

Aradım şimdi,anne baba SSK olmasa bile hastanede SSK gecti sürece kuvezide karışmıyor dedi ekstra bı operasyon falan gecirmiyevekse deid dış doktor getirsekte fark etmiyormuş oh hu iyi oldu
bizde suanda yer yok ama biz çok büyük bı grubu medical park Fatih falan yakın dedi oraya yönlendiririz ddid sorun olmaz dedi haftmai sordu söyledim 3334 riskli haftalar deid premature aciisndan 35. Gorursunz inşallah deid

canım geçmişolsun öncelikle bende göztepemedical parkta doğum yaptım 42 gün kaldı yavrum kğüvezde yeni taburcu olduk aklında bulunsun devlet hastanesinden sevkli gidersen hiç bir ücret ödemiyorsun aksi taktirde ek masraflası sen ödüyorsun küvezi zaten ssk karşılıyor

masallah sher ...........kızınla guzel gunler gecırıyosunuz ooh oh .............ama dıkkat et havalar cok sogudu.........testlerıne cok sevındım ıyı cıkmışlar kıme gıttın norolojıye...........nerde cekılecek usg eeg.........ıyı bak kendıne ........ınş bende kavusucam ama hala beklıyorumm...........

kızlar merhaba,yeni fırsat bulabildim yazdım berrakcığımla güzel heycanlıkorkulu günler geçiriyoruz şükürler olsun her şey yolunda bugün nöroloji muaynesi vardı dr çok şey atlatmasına rağmen iyi topralmış refleksler iyi dedi nisan ayına kontol için eeg verdi injşalah iyi çıkar cuma günü kraniyer usg var oda iyiçıkar umarım.pzt işitme testini geçti yavrucuüum süper bi haberdi bu yarım rop muanesinin 3.var inşallah bir hareket olmuştur iki haftadır aynı seyirde devam ediyor buda pek iyi değilmiş ilerleme veya gerileme seyretmesi laızmmış olmazsa büyük ihtimalle cmt ameliyat olacak hastanedne çıktık ama koşturmalarımız devam ediyor berraktan haberler böyle....
elmuallim bıcırlar ne alemde son durumları okudum tulum giydirmişler çok sevindim yakında yuvalarına çıkar inşalah giydirmeye başlayınca taburcu ediyorlar:)))))
mehtapçığım berkay neler yapıyor??????soraya ufuk nasıl?berilimiz nasıl neler yapıyor yarmaz :)))))))
bu arada bende yağmurluyu merakediyorum nasıl oldu oğluşu haberi olan varmı aacaba?

Minik berrakçım inşallah her testinin sonucu güzel çıkar ve anneciğinde bize müjdeler. Allah kolaylık versin sher biz prematüre anneleri loğusalık nedir bilmeden bir koşuşturmaca geçirip gidiyoruz kendine ve miniğine çok iyi baktık bende onun mis gibi kokusunu içine çekmeni rica ediyorum

cok cok sevindim iyi haberlerinize insallah hersey daha da iyi olur ve guzel haberleri bizimle paylasirsin canim saglikli bir sekilde buyur berrakcigimiz
ufuk da iyi canim usutmus biraz oksuruyor surekli
bizde berrak prensesi opuyoruz kokulu kokuluuuŞeniz

soraya kıyamam oğlusuna .........bol sifa canım kısa zamanda aman bebekler hasta olmasın .......

Back