Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve mutlu son inşallah bugün kızım saat 12 de taburcu oluyor ve bana sabah olmuyor....
nihayet 42.gününde kızım yuvasına gelecek içimde tarifi olmayan duygular sevinç ve korkuyu aynı anda yaşıyorum allah bütün bebekleri evine kavuştursun sağlıkla....en kısa zamanda tekrar yazmak üzere...
elmuallim inşallah kısa zamanda bıcırlara kavuşursun cnm
canım cok sukur cok ...........ıyıler canım..............bı tanesı 1 480 oldu yanı bı bucuga dogru gıdıyolar...........sutun mıkatrını artıyo hemsıre gecen hafta 25 cc ıdı..........gecen gun tulum gıydırmışlerdı ara ara gıydıtrıyolarmış...........ınş subatta alırım sanırım yaaa .........neredeyse dogmaları gereken gun dolacak..8 subattı dogum tarıhler baksana ocak bıtrecek .........
sehercim sıksık giremiyordum..çok sevinim çok...
ana kız güzel günler geçireceksiniz...
Aradım şimdi,anne baba SSK olmasa bile hastanede SSK gecti sürece kuvezide karışmıyor dedi ekstra bı operasyon falan gecirmiyevekse deid dış doktor getirsekte fark etmiyormuş oh hu iyi oldu
bizde suanda yer yok ama biz çok büyük bı grubu medical park Fatih falan yakın dedi oraya yönlendiririz ddid sorun olmaz dedi haftmai sordu söyledim 3334 riskli haftalar deid premature aciisndan 35. Gorursunz inşallah deid
Minik berrakçım inşallah her testinin sonucu güzel çıkar ve anneciğinde bize müjdeler. Allah kolaylık versin sher biz prematüre anneleri loğusalık nedir bilmeden bir koşuşturmaca geçirip gidiyoruz kendine ve miniğine çok iyi baktık bende onun mis gibi kokusunu içine çekmeni rica ediyorumkızlar merhaba,yeni fırsat bulabildim yazdım berrakcığımla güzel heycanlıkorkulu günler geçiriyoruz şükürler olsun her şey yolunda bugün nöroloji muaynesi vardı dr çok şey atlatmasına rağmen iyi topralmış refleksler iyi dedi nisan ayına kontol için eeg verdi injşalah iyi çıkar cuma günü kraniyer usg var oda iyiçıkar umarım.pzt işitme testini geçti yavrucuüum süper bi haberdi bu yarım rop muanesinin 3.var inşallah bir hareket olmuştur iki haftadır aynı seyirde devam ediyor buda pek iyi değilmiş ilerleme veya gerileme seyretmesi laızmmış olmazsa büyük ihtimalle cmt ameliyat olacak hastanedne çıktık ama koşturmalarımız devam ediyor berraktan haberler böyle....
elmuallim bıcırlar ne alemde son durumları okudum tulum giydirmişler çok sevindim yakında yuvalarına çıkar inşalah giydirmeye başlayınca taburcu ediyorlar:)))))
mehtapçığım berkay neler yapıyor??????soraya ufuk nasıl?berilimiz nasıl neler yapıyor yarmaz :)))))))
bu arada bende yağmurluyu merakediyorum nasıl oldu oğluşu haberi olan varmı aacaba?
bebişlerinize kokulu öpücükler gönderin uzaktan benim için...
cok cok sevindim iyi haberlerinize insallah hersey daha da iyi olur ve guzel haberleri bizimle paylasirsin canim saglikli bir sekilde buyur berrakcigimizkızlar merhaba,yeni fırsat bulabildim yazdım berrakcığımla güzel heycanlıkorkulu günler geçiriyoruz şükürler olsun her şey yolunda bugün nöroloji muaynesi vardı dr çok şey atlatmasına rağmen iyi topralmış refleksler iyi dedi nisan ayına kontol için eeg verdi injşalah iyi çıkar cuma günü kraniyer usg var oda iyiçıkar umarım.pzt işitme testini geçti yavrucuüum süper bi haberdi bu yarım rop muanesinin 3.var inşallah bir hareket olmuştur iki haftadır aynı seyirde devam ediyor buda pek iyi değilmiş ilerleme veya gerileme seyretmesi laızmmış olmazsa büyük ihtimalle cmt ameliyat olacak hastanedne çıktık ama koşturmalarımız devam ediyor berraktan haberler böyle....
elmuallim bıcırlar ne alemde son durumları okudum tulum giydirmişler çok sevindim yakında yuvalarına çıkar inşalah giydirmeye başlayınca taburcu ediyorlar:)))))
mehtapçığım berkay neler yapıyor??????soraya ufuk nasıl?berilimiz nasıl neler yapıyor yarmaz :)))))))
bu arada bende yağmurluyu merakediyorum nasıl oldu oğluşu haberi olan varmı aacaba?
bebişlerinize kokulu öpücükler gönderin uzaktan benim için...