Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
edıka sher nerdesınız.............bu sabah sut goturdum kızlarıma...........daha ıyıler kılo almaya basladılar cok sukur dogum kılolarını gectuler.............ama sanırım beklıceem daha................edıka bebışler nasıl .............

canım misafirim vardı bakamadım kilo almaya başladılarsa çok güzel kısa sürede toparlarlar artık heralde sütün yarasın inşallah iyi olmalarına çok sevindim canım inşallah hep iyi haberler alırız. benim kız dün öğleden beri biraz daha iyi yemeye başladı sanki moralimde tabi düzeldi o mama yiyince çok şükür iyiler .

göz muayenesi çok önemli iyi olmalarına çok sevindim canım bence en büyük problem erken doğanlarda göz

canım daha cıkmadılar az da olsa alıyolar oksıjen ıkı satte bı beslenıyolar artık ınş ıyı olurlar beklıyorum ınş hepımız ıçın bu yıl guzel gecer canım senın bebıuş nasıl ...........

çok süperez maşallah beslenmesini 2 saatte yapıyorlar ise bizmkisini 3 saatte bir yapıyorlar günde 8 kez besleniyor sütümü yetmedği için mama veriyorlar fakat yılbaşı akşamı gece kötüleş,iyor velet karnı çok şişiyor gece film-ultrason tahlil yapıyorlar allahtangazdan başka birşey çıkmamış o günden beri süt ve mamamyı kesmişler 3 gündür serum ile besliyorlar yavrum bugün öğlen gördüğümde çok ağladı içim parçalandı acııkmış nasıl ağlıyor teyzeleri bir görseniz ellerini ağzına sokuyor emmeye çalışıyor sonra benim kucağıma verdiler sustu bişeyi kalmadı yavrumun 1-2 dakika durdu yüzüme baktı gülümsedi çok güzel bir bağdı ya sonra babasına kucağına verdik onun kucağındada uyudu :)))))) yaramaz ğlaması açlığından değil bizim kucağımıza gelmek isteyişindedndir ditye gülüştük:)))))))çok özlüyorum onu ya çıkmasını hayal ederken hergün birşey çıkartıyotr yaramaz yüreğ,imizi hoplatıyorlar

gecen hafta goz muayenelerı oldu ıyı cok sukur ama her hafta olucak ............ınş hep ıyı gecer senın oldumu

yok canım benim bu perşembe dışarıdan dr gelicek muayne edicek 34.haftasında yapıcakalr sonra her haftamı yapıyorlar çok sevindim bebişlerinde birşey çıkmadığına darısı tüm bebişlerimiziiçin sen nerde yaptırdın muayneyi

edıka sher nerdesınız.............bu sabah sut goturdum kızlarıma...........daha ıyıler kılo almaya basladılar cok sukur dogum kılolarını gectuler.............ama sanırım beklıceem daha................edıka bebışler nasıl .............

hastanedeyidim canım yeni geldim şükürler olsun cnm benim sağlğlıkları yerinde olsunda bekleyeli m bugün 30.günü doldu yavrumun küvezde çok özlüyorum onu bebişleirnin yanına gittiğinde benden selam söyle güçlü olsunlar onları dışarada bekleyen annelerinin dışında başka sevenlerininde olduğunu söyle güçlensinler uzaktan kokla onları annesi.....

slm kızlar bebklerınız nasıllar umarım kısa zamand aannelerinin kollarına gelirler.....benim bebgimin biri eve geldı şükürler olsun dıgerı kuvezde hala ...sanıırm hafta içi oda kot yataga alınıp dıarı cıkacak..rabbım hepimizi sevındırsın...

mualimcim 2 satte kac cc alıyolar...sher benımd evdekı bbegım karnı şişti gaz dolu kakasını yapamıyor bugun umarım bı sorun cıkmaz....

soraya sagol canım.............sher goz muayenesı ıyı cıktı ama 42 . haftaya kadar her hafta gorucem dedı dr bu hafta norolojıde bakıcak............ınş ıyıcıkar hepsı........seenın bebışınde ıyı olur ınş canım benımkılerde beklemek cok zor doguym kılolarını gectıler ınş toprlarlar dımı edıkacım........haklısın onlar yıyınce anne cok mutlu oluyo.........ıstahsız bebek zordur............sevındım ıyı olmalarına.......ozge bırı gelmış cok guzel ya hadı dıgerıde gelır ınşlş darısı bıze ols sher................rabbıum korusun hepsını..........

ozge gaz sorunu gecmezse ara dru.........sıcak tut masaj yap karnına........ nasıl ablaları bakıyolarmı bebıse...........

sher benım bebekler ozel medıcanada........goz dru dısardan gelıyo............kuvez ucretsız ama goz ve norolojıye ucret verıtyorum..............ınş bıseylerı cıkmaz hepsı saglıkla gelır kucaklarımıza konusuyorum dua okuyorum onlara ayrılmak cok zor ya ..............selamını sölerım teyzesı ınş hepsı guçlu olur

amin mualimcim darısı sana shere ve butun bekleyen annelere....cok sabırlı bir sürec allahım yardımcımız olsun...butun bebekler annelrini kollarına gelsinler...dua ıle inş...

canım ablaları can atıyor ama bı sure yannına kımseyı almayıcaz enfeksiyon acıısnda onlarıda sakınletırmeye calıyırum ...cünkü gercekten kıskanıyorlar ...muallım ıısmız sabır ısı canım allah buyuk...

sher benım bebekler ozel medıcanada........goz dru dısardan gelıyo............kuvez ucretsız ama goz ve norolojıye ucret verıtyorum..............ınş bıseylerı cıkmaz hepsı saglıkla gelır kucaklarımıza konusuyorum dua okuyorum onlara ayrılmak cok zor ya ..............selamını sölerım teyzesı ınş hepsı guçlu olur

günaydın cnm bizmkinede perşembe günü göz dru gelicek küvez için bizde ücret ödemeyeceğiz fakt ek masrafaları için ödeme yapıcaz (eko-ultrason-tahlil sgknın karşılamdıklarını)inşallah canım en kısa zamanda kucağımıza alırız evt ayrılmak o kadar zor ki dün çok ağladı bebişim aç olduğu için kucağıma kısa süreliğine verdiler sustu hemencecik sonra ısısını kaybetmesin diye aldılar panter olup kızasım geldi ama sabırla kızımın sağlığı için geri verdim:((((((( kaç gündür küvezde seninkiler

slm kızlar bebklerınız nasıllar umarım kısa zamand aannelerinin kollarına gelirler.....benim bebgimin biri eve geldı şükürler olsun dıgerı kuvezde hala ...sanıırm hafta içi oda kot yataga alınıp dıarı cıkacak..rabbım hepimizi sevındırsın...

canım çok sevindim süper bir haber evde tadını çıkar bebişinle inşallah kısa zamanda diğerinide kucağına alabilirsin amin hepimiz o duyguyu sağlıkla tadalım

mualimcim 2 satte kac cc alıyolar...sher benımd evdekı bbegım karnı şişti gaz dolu kakasını yapamıyor bugun umarım bı sorun cıkmaz....

canım geçmiş olsun mamamı veriyorsun süt ile mi besleniyor bizimki mamadan olmuş galiba mide sondası takıp gazı alıyorlardı 3 gündür sabah aradım süte başlamışlar 5 cc kadar tölere etmiş inşallah başka sorun çıkarmaz....
sen bir doktorunu ara cnm karnı çok şiş ise kakasını yapamdıysa drun görmesinde fayda avr bunlar çok hassas bebkler bağırsakalrında sorun olmasın az ilaç almadılar çünkü ultrason ile bir baktır istersen için rahat etsin

canım geçmiş olsun mamamı veriyorsun süt ile mi besleniyor bizimki mamadan olmuş galiba mide sondası takıp gazı alıyorlardı 3 gündür sabah aradım süte başlamışlar 5 cc kadar tölere etmiş inşallah başka sorun çıkarmaz....
sen bir doktorunu ara cnm karnı çok şiş ise kakasını yapamdıysa drun görmesinde fayda avr bunlar çok hassas bebkler bağırsakalrında sorun olmasın az ilaç almadılar çünkü ultrason ile bir baktır istersen için rahat etsin

canım bi ögun mama ..bı ögun anne sütü ...sütüm azaldı yetmıyor ikisinide..bugun goturcez dr...kakasını yaptı ama ..genede deıgın gıbı içimiz rahat etsin..

canım bi ögun mama ..bı ögun anne sütü ...sütüm azaldı yetmıyor ikisinide..bugun goturcez dr...kakasını yaptı ama ..genede deıgın gıbı içimiz rahat etsin..

benimde azldı cnm dr lohusalrın belli dönemlerinde sütü kesilir dedi sürekli sağımak gerekirmiş 2 saate bir pompaelimde dolanıyorum:) sen sürekli emzir evdeki bebişii emzirdikçe süt gelirmiş sütün çoğaldığında az da olsa sağıp hastenedeki meleğe göndermeye çalış tekrar gözünaydın cnm

Back