How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler 30 haftalık doğum yapan premature anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cok cok sevindim iyi haberlerinize insallah hersey daha da iyi olur ve guzel haberleri bizimle paylasirsin canim saglikli bir sekilde buyur berrakcigimiz
ufuk da iyi canim usutmus biraz oksuruyor surekli
bizde berrak prensesi opuyoruz kokulu kokuluuuŞeniz
,,
çok geçmiş olsun cnm hepimiiz için iyi şeyler olsun diye dua ediyorum...

Minik berrakçım inşallah her testinin sonucu güzel çıkar ve anneciğinde bize müjdeler. Allah kolaylık versin sher biz prematüre anneleri loğusalık nedir bilmeden bir koşuşturmaca geçirip gidiyoruz kendine ve miniğine çok iyi baktık bende onun mis gibi kokusunu içine çekmeni rica ediyorum

çok doğru söylüyorsun cnm lohusalık nedir yaşamadık bilmiyoruz ameliyat masasından kalkıp yoğun bakım üntelerinin kapısında nöbet tuttuk günlerce....şuanda yavrularımız yanımızda birbirimize doyamıyoruz her an bi korku her hastaneye gidişimizde kötü birşey söyleyecekler yada yavrumu vbenden alacakalr diye endişelniyorum

masallah sher ...........kızınla guzel gunler gecırıyosunuz ooh oh .............ama dıkkat et havalar cok sogudu.........testlerıne cok sevındım ıyı cıkmışlar kıme gıttın norolojıye...........nerde cekılecek usg eeg.........ıyı bak kendıne ........ınş bende kavusucam ama hala beklıyorumm...........

canım evet ya havalar şansımıza kötü geçiyor ...kızımla vakit geçiriyom gecelri başında nöbet tutuyorum ona doyamıyorum hep izliyorum tedirgin bi şekilde:)))))))))cerrahpaşaya gittik cuma günü cerrahpaşada usg çekilecek 1 nisanda da eeg çekilecek cnm kontrol amaçlı....inşallah cnm sende bi an önce bıcırlarını kucağına alır bolca özlem giderirsin sabır gerekiyor bizler çok sabırlı olmalıyız yavrularımız için kaç gün oldu küvezde kalalı...çoğu gitti azı kaldı canım üzerine giytmiler bak ne güzel.....

seher o korkuları çok iyi biliriz ben 4 gece nefeslerini dinlemekten hiç uyumamıştım 4 günün sonunda bayıldım.benim üçüz ikisini önce almıştık tam üçüncüsünü alcamız gün diğer ikisinin kontrolu vardı onlarıda hastaneye götürmüştük kontrolde kanları düşük çıktı ve geri yoğun bakıma aldılar ben üçüyle dönmeyi hayal ederken ikisini geri verip birini almıştım o kadar çok ağladımki o gün anlatamam

canım haklısın ..........cok sukurkı ıyıler bebbışlerımız......ıyı bak kendınede arasıra yaz ..........

gunaydın canım ........uyumusum ya..........eee bebışler yokken uyuyayım dımı...........ınşş kahvaltı yappıp gıdıcem ..........ınş daha ıydırler bakayım kac olmuşlar.........senın kız nasıl ay hasta olmasınlar ınşş ıyı bak annesı.........sende ıyı ol...........

kızlar günaydın bebişimin resmini paylaşmak istiyorum sizlerle fakat nerden ekleyeceğimi bulamadım yardımcı olursanız size miniick yürekli kızımı tanıştıracağım:))))))))
el-muallim son durumlar nasıl ne zaman bıcrıklar yuvasına geliyor varmı bir gelişme

kızlar günaydın bebişimin resmini paylaşmak istiyorum sizlerle fakat nerden ekleyeceğimi bulamadım yardımcı olursanız size miniick yürekli kızımı tanıştıracağım:))))))))
el-muallim son durumlar nasıl ne zaman bıcrıklar yuvasına geliyor varmı bir gelişme

Canım çok sevindim. Bak şimdi tarif edeceğim. Gelişmiş cevap kısmına giriyorsun aşağıda eklenti ekle diye bir kısım var. Oraya tıkladığında bilgisayarından resmi seçip yükle diyorsun. Daha sonra cevaplayı tıkladığında resim gönderilmiş oluyor.

hadı canım ko bebısını..................canım yaaaaaaaaaaaa cok tatlıdır nasıl bakımı kolaymı .......ben endıselenıyorum bakalım .........benımkıler baslamışlar ınş bıberonaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım .........bugun gıdıcenm zor olucak ama gıdıcem goreyım sut gotureyım belkı benı emdırırler ınşşşşşşş ............

ve minik berrakçığımız teyzelerine merhaba der:)))))))
mehtapcığım yardımın için tşkler canım

Eklentiler

• $100_2641.jpg
    $100_2641.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 841
  • $100_2645.jpg
    $100_2645.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 1.453
  • $100_2650.jpg
    $100_2650.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 827
  • $100_2216.jpg
    $100_2216.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 1.596
hadı canım ko bebısını..................canım yaaaaaaaaaaaa cok tatlıdır nasıl bakımı kolaymı .......ben endıselenıyorum bakalım .........benımkıler baslamışlar ınş bıberonaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım .........bugun gıdıcenm zor olucak ama gıdıcem goreyım sut gotureyım belkı benı emdırırler ınşşşşşşş ............

inşalalh canım sende emzirebilirisn çok güzel bir duygu ...
valla bakımı çok zor be canım annem olmasa tutamam herhalde korkuyorsun biyerine bişety olacak diye birde benim yaramazım hala beni ememiyor sağıp biberonlar veriyorum ona çok üzülüyorum ...orada alıştıkları için biberona zorlanıyporuz inşallah seninkiler alışmaz

seher canım çok tatlı berrak...
canım Allah kolaylık versin
ama zaman öyle çabuk geçiyorki
bi bakıyorsun 1.500 olan bebek
4-5 kilo olmuşşş...
öpüyorum berrağı...

seher canım çok tatlı berrak...
canım Allah kolaylık versin
ama zaman öyle çabuk geçiyorki
bi bakıyorsun 1.500 olan bebek
4-5 kilo olmuşşş...
öpüyorum berrağı...

inşallah canım ya onun şöyle ele avuca geldiğini günü göreyim dünyanın en mutlu insanı ben olacam :)) sağlığı yerinde olsunda birde şu rop muayneleri inşallah güzel geçer yavrum ameliyat olmadan düzelir...
ata nasıl sende onu öp canım

sher canım masallah kızına ...........sımdı ne kadar gelıyo cok mınık oluyolar ya.......ınş saglıklı olsun buyucekler ınş canım ......muayenelrede ıyı cıkar ınş canım..........benımde bu hafta var rop ınş ıyı gecer.........cokkkkkkkkk opttttttttttttt kızını

sher berragin kuvezde oldugu fotoraf beni cok kotu yapti yaa galadim o gunleri hatirladim off bide solunum cihazina bagliydi yhavrum benim yaa ama cok tatli insallah herseyi saglikli olur hayati boyunca hayirli ve saglikli mutlu bir omur yasar seninle birlikte

sher berragin kuvezde oldugu fotoraf beni cok kotu yapti yaa galadim o gunleri hatirladim off bide solunum cihazina bagliydi yhavrum benim yaa ama cok tatli insallah herseyi saglikli olur hayati boyunca hayirli ve saglikli mutlu bir omur yasar seninle birlikte

canım benim ya ağlamanız için koymadım sadece burdaki küvezde yaşam mücadelesi veren bebek annelerine morol olsun diye koydum birgün solunumdan çıkıp normal hayatlarına dönebiliyorlar demek içn :(((((((kötü günlerimiz bitti süreyyacım allah hepimizin yavrularını sağlığına bi anönce kavuşturup yanımızdan ayırmasın ufuğumuz nasıl

Back