• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Aralıkta doğmuş olan var mı?

[QU0OTE="guneskaya0101, post: 52793903, member: 818537"]Benimki hepten karisik annem diyorki( bu arada saati satine hatirliyor dogumlarini )ben seni 26.12.1984 de dogum yaptim ama rahmetli baban gitti 24 ocak 1983 olarak yazdirdi bazen sorun yapardim ama alistim demek en yerimde olsan kafayi yerdin:KK66:[/QUOTE]
2 yil büyük mü yazdirmislar yani? Ben mi yanlis anliyorum

Ben 8 ocak doğumlu oldığum için okula bi sene erken başlatılmıştım önceki yıldan sayılırım diye :KK70: hep herkesten bi yaş küçük oldum okullarda
herkesten değil ekım kasım aralıklılarla aynı yasıtlısın ocak subat martlılardan 1 yas kucuksun aralıklılarda erken gıdebılıo o yüzden ocak subatlıda gidebilir

herkesten değil ekım kasım aralıklılarla aynı yasıtlısın ocak subat martlılardan 1 yas kucuksun aralıklılarda erken gıdebılıo o yüzden ocak subatlıda gidebilir

Doğum yılım ne ilk ne orta ne lise hatta şuan üniversitede de ilk seneden girdiğim için kimseyle aynı olmadı o yüzden e yaş da yıl baz alınarak basitten hesaplandığı için doğum tarihi benden erken olanlardan küçüğüm

Back
X