• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Aralıkta doğmuş olan var mı?

ya yıl sonu doğumlular 1 ocak yazılıyor genelde sizde onlardan mısınız diye sorucaktım sadece.
Benimki hepten karisik annem diyorki( bu arada saati satine hatirliyor dogumlarini )ben seni 26.12.1984 de dogum yaptim ama rahmetli baban gitti 24 ocak 1983 olarak yazdirdi bazen sorun yapardim ama alistim demek en yerimde olsan kafayi yerdin;)

ya yıl sonu doğumlular 1 ocak yazılıyor genelde sizde onlardan mısınız diye sorucaktım sadece.
Benimki hepten karisik annem diyorki( bu arada saati satine hatirliyor dogumlarini )ben seni 26.12.1984 de dogum yaptim ama rahmetli baban gitti 24 ocak 1983 olarak yazdirdi bazen sorun yapardim ama alistim demek en yerimde olsan kafayi yerdin;)

Programlama sistemlerinde tarih saat ayarı doğrudur bu ayarlamaları var
Kimligimde 21 aralik yazsaydida 1 ocakla aynı yaşta olacaktım bı farkı yok
Ha 2003 un son günü ha 2004 ün ilk günü hiç farkı yok

Doğru olan günü yazdırmak daha güzel

Evet hastane kayıtları durur
bende 30.12.2003 yazıyor ablacım ama moralimi bozuyo yok sen 15 yaşındasın bizden büyüksün diyolar ki aramızda sadece aylar var arkadaşlarla babamda 1 ocak yazdırmamış zaten imkanım olursa ve doğduğum hastane de kayıt durmazsa bi şekilde 1 ocak 2004 yazdırtmak istiyorum artık cidden moralim bozuluyor. ağlıyorum.

Benimki hepten karisik annem diyorki( bu arada saati satine hatirliyor dogumlarini )ben seni 26.12.1984 de dogum yaptim ama rahmetli baban gitti 24 ocak 1983 olarak yazdirdi bazen sorun yapardim ama alistim demek en yerimde olsan kafayi yerdin:KK66:
ama abla ben 1.5 gün için 1 yıl kaybediyorum okulda dalga geçiyolar büyüksün diye ama 2004 olmama 1.5 gün var zten babamı da uyanık biri sanırdım gitti 30 aralık yazdırdı anneme de kızgınım zaten sezaryen doğurdun zten bekleyemedin mi 1.5 2 gün daha :D

Ben 8 ocak doğumlu oldığum için okula bi sene erken başlatılmıştım önceki yıldan sayılırım diye :D hep herkesten bi yaş küçük oldum okullarda

bende 30.12.2003 yazıyor ablacım ama moralimi bozuyo yok sen 15 yaşındasın bizden büyüksün diyolar ki aramızda sadece aylar var arkadaşlarla babamda 1 ocak yazdırmamış zaten imkanım olursa ve doğduğum hastane de kayıt durmazsa bi şekilde 1 ocak 2004 yazdırtmak istiyorum artık cidden moralim bozuluyor. ağlıyorum.
1.5 gün için 1 yıl kaybetmiyorsunuz mesela hastanede tahlil yaptırınca kağıtla isim soy isim yaş yazar orda yaş doğru yazar 1 .2004 ile 31. 2003 arasında bı fark yok aynısı . Allah iyiliğini versin emi :)

1.5 gün için 1 yıl kaybetmiyorsunuz mesela hastanede tahlil yaptırınca kağıtla isim soy isim yaş yazar orda yaş doğru yazar 1 .2004 ile 31. 2003 arasında bı fark yok aynısı . Allah iyiliğini versin emi :)
işte aynı ama saçma duruyo yani yıl bitmiş bildiğin aşırı saçma duruyo üzülüyorum bende istdiğim an aklıma getirip ağlayabilirim öyle bi huyum var

ya inşallh değiştirtebilirim ne bileyim değiştirmek istiyorum

işte aynı ama saçma duruyo yani yıl bitmiş bildiğin aşırı saçma duruyo üzülüyorum bende istdiğim an aklıma getirip ağlayabilirim öyle bi huyum var
Saçma olsa öyle bir yıl olmazdı niye saçma olsun
Doğduğumuz gün ismimiz gibi birçok etken bizim kendi ozelligimiz bizi biz yapan şey

Annenizin sezeryan olması veya babanızın doğru olanı yapıp gününde yazdirmasi için ağlamak normal değil canım...

Zaten memura su gün yaz desende yazmıyor artık sistem değişti gününde doğrusu yazılıyor

Allah başka dert vermesin ne diyeyim
takıntı oldu bende bu. okulda dalga geçiyolar 2003lülerin yanına da almamışlar beni zaten küçüğüm diye 2003 le 2004 ün ortasında doğmuş gibi bişeyim 2003 desem 30 aralıklı oldugumu belirtmek zorundayım hep 2004 desem değilim :(

takıntı oldu bende bu. okulda dalga geçiyolar 2003lülerin yanına da almamışlar beni zaten küçüğüm diye 2003 le 2004 ün ortasında doğmuş gibi bişeyim 2003 desem 30 aralıklı oldugumu belirtmek zorundayım hep 2004 desem değilim :KK43:
Şimdi benim dalga gecesim geldi takıldığı şeye bak diye açıkçası
Ozaman ne yapicaz :)

Ne desem boş bı 5 yıl sonra burayı yazdıklarını okuduğunda Allah'ım rezil oldum diye üzüleceksin :)

Senin yaşın bizden büyük diye dalga geçen oldu mu onlara ben küçük yaşım ve aklimla sizinle aynı eğitimi görüyorum nabeerr derdine yan de

Ve gerçekten küçük çocuk gibi davranmayı bırak bence de :)

İlk defa bir soruda tüm sayfaları okudum yanlış anlama ama güldüm.
Bencede 5-6 yıl sonra sende okuyup güleceksin

Back
X