• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 aylik bebek kilo

takılmayın..stres anne sütünü de etkiliyor bebeğinize de yansır..en son doğumumu 11 yıl önce yapmıştım bu süreçte neler neler değişmiş bebek kilolarına hiç takılmıyorlardı..
Evet annemde öyle diyor ben hiç sizin kilonuza bıktırmadan bu nerden çıktı diyo

Evet annemde öyle diyor ben hiç sizin kilonuza bıktırmadan bu nerden çıktı diyo
😄doğru diyor..benim 3 bebeğim de kilolu doğdu hep persentil olarak önde gittiler..ama diş emekleme yürüme zamanı o kilolar lazım oluyor hiç biri de obez değil,çağımızın obezite sorunundan belki bu kadar irdeliyorlar,ben iki farklı doktora sormuştum son bebeğime kilolu emzirmeyi azalt dediler dedim,olur mu öyle şey anne sütü obez yapmaz o sağlıklı bir kilo demişlerdi,herkesin görüşü farklı kime inanacağımızı şaşırdık

😄doğru diyor..benim 3 bebeğim de kilolu doğdu hep persentil olarak önde gittiler..ama diş emekleme yürüme zamanı o kilolar lazım oluyor hiç biri de obez değil,çağımızın obezite sorunundan belki bu kadar irdeliyorlar,ben iki farklı doktora sormuştum son bebeğime kilolu emzirmeyi azalt dediler dedim,olur mu öyle şey anne sütü obez yapmaz o sağlıklı bir kilo demişlerdi,herkesin görüşü farklı kime inanacağımızı şaşırdık
Evet gerçekten her doktor farklı. Anne olmak çok degisik bisey ve ben çok takıntılıyım bisey oldu mu resmen hayatim o problem oluyor başka bisey odaklanamıyorum. Hemen kötü bisey olacak hissine kapılıyorum. Kendimi asla telkin edemiyorum.

Evet gerçekten her doktor farklı. Anne olmak çok degisik bisey ve ben çok takıntılıyım bisey oldu mu resmen hayatim o problem oluyor başka bisey odaklanamıyorum. Hemen kötü bisey olacak hissine kapılıyorum. Kendimi asla telkin edemiyorum.
birşeyi pozitif ya da negatif düşündüğümüz de evren o enerjimizi algılıyor,ruh halimiz de kısır bir döngüye giriyor,çok takılmayın,oluruna bırakmak lazım bazen,aksini yaptığımız da daha kötüye gidiyor herşey,çocuk bu hasta olacak,keyifli keyifsiz olacak,şişman zayıf olacak,bu hayatın kanunu,ben hep bebeğime göre ilerliyorum,hayatımı ona göre yönlendiriyorum,o uyku saatini aksatmasın diye dışarıya bile çıkmıyorum,yemek yediği saatlere dikkat ediyorum,anne olarak fedakarlık yapsak yeterli,kötü düşüncelere mahal vermeyin,

Back