- 15 Eylül 2017
- 19
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi meyvedelisi_
Ablalarım 30 aralıkta veya böyle benim gibi yıl sonunda doğmuş olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki 1 ocak yazmasından memnun musun?Ben 21 Aralık'ta doğdum ama kimlikle 1 Ocak yazıyor
Bunu neden anlattigimi bende bilmiyorum :)
Ablalarım 30 aralıkta veya böyle benim gibi yıl sonunda doğmuş olan var mı?
merak ettim sadece hani böyle yılsonunda doğanlar 1 ocak yazdırılır ya ondan sormak istedimnapıcaksınız?
bende 30 aralıklıyım fakat babam gitti 30.12.2003 yazdırdı ablacım üzülüp duruyorum bendeEşim var, garibim 31 Aralık doğumlu, 1 günden sebep yıl kaybediyor =)
1 ocak yazilanlar genelde ne zaman dogdugu belli olmayanlar. Tabii istisnalar kaideyi bozmuyor o ayrimerak ettim sadece hani böyle yılsonunda doğanlar 1 ocak yazdırılır ya ondan sormak istedim
bende 30 aralıklıyım fakat babam gitti 30.12.2003 yazdırdı ablacım üzülüp duruyorum bendeEşim var, garibim 31 Aralık doğumlu, 1 günden sebep yıl kaybediyor =)
Bunu hıc düşünmemiştimpeki 1 ocak yazmasından memnun musun?
Sorsana memnun muymusBu konuyu daha once okumadim mi ben ya :/ sanki aynisi acilmisti ama.. benim halam 30 aralik dogumlu ihtiyac mi var![]()
Ben 26 aralik neden ne olduyok mu ya kimse
peki sizce 30 aralık 2003 te doğmuş biri 2004 sayılmaz mı?? ve hastane kayıtları hala duruyor mudur?Bunu hıc düşünmemiştim
Bı memnuniyetsizligim olmadı bı tarih ne fark eder hatta 1 ha 21
Sorsana memnun muymus![]()
ya yıl sonu doğumlular 1 ocak yazılıyor genelde sizde onlardan mısınız diye sorucaktım sadece.Ben 26 aralik neden ne oldu
Programlama sistemlerinde tarih saat ayarı doğrudur bu ayarlamaları varpeki sizce 30 aralık 2003 te doğmuş biri 2004 sayılmaz mı?? ve hastane kayıtları hala duruyor mudur?