3 yıllık oturma odam ve yatak odamı neyapcağım..

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
3 yıl önce evimin yatak odasını ve oturma odasını yeniledim.şuan hamileym yeni ev aldık ve yeni evimin oturma odası mutfak bir oturma gurubum sığmıyor ve yatak odamda öle giyinme odası var yeni evde yatak odası takımım büyük...

yeni yatak odası ve köşe takımı alacağım fakat eşyalarım çok yeni ve çok güzel oluru yok yeni evde kullanamayacağım.neyapacağımı bilemiyorum.2el ev eşyası alan yerlerin değerindn çok çok az ücret verdiğini biliyorum sizce ne yapmalıym...

ikinci el eşyalarını satıp da değernde alan biryerler bilyrmsnz? fikirlernze ihtycm var....

Adana'da yaşıyorum...

bir tanıdığa satarsanız biraz daha yüksekten gidebilir ama fiyatın çıkmasını beklememelisiniz.
Mesela bende düşünüyorum burada bile alan oluyor.
Ama tabiki zarar ediliyor.
Herşeyin 2. elinde vardır bu :50:

bir tanıdığa satarsanız biraz daha yüksekten gidebilir ama fiyatın çıkmasını beklememelisiniz.
Mesela bende düşünüyorum burada bile alan oluyor.
Ama tabiki zarar ediliyor.
Herşeyin 2. elinde vardır bu :50:

çok yüksek meblalar beklemyrm ben ya 2.el eşyasın alanlar bnm 5000 lik takımıma 500 tl verrlerse veremem tabiki ya :(( tanıdıkda yok vallahi neypcğmı bilemyrm :((

çok yüksek meblalar beklemyrm ben ya 2.el eşyasın alanlar bnm 5000 lik takımıma 500 tl verrlerse veremem tabiki ya :(( tanıdıkda yok vallahi neypcğmı bilemyrm :((

he o kdr düşük olmaz bence cnm . Aslında takımınada bağlı. foto varsa ekle istersen

Back
X