- 8 Ocak 2021
- 30
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Duyguasel44
Merhabalar ben 24 yaşındayım 21 yaşında evlendim ve 14 aylık bir kızım var eşim evliliğimizin 3. Ayından beri beni aldatıyormuş farklı instagram hesabı açıp ordan kızlarla konuşuyormuş neyse iki kere yakaladım affettim kızım çok küçük olduğu için birinde de hamileydim ailesi geldi bana yalvardı falan affet diye neyse bunun dışında eşim çok aileci biriydi evlendigimizden beri annem babam kardeşlerim dedi durdu bizim ihtiyaçlarımizdan önce onlarınkine koştu altinlarimi ailesine emanet etti istediğim de de geri getirmedi benim ailem bize her geldiğinde yada bizi cagirdiklarinda bir kavga çıkardı. Abisi 6 aylık hamileyken benim üstüme yürüdü eşim hicbir şey yapmadı . Babası bana çok ağır küfür etti senin kemiklerini kırarım dedi ıyi yapmış babam dedi durmadan annen seni dolduruyor dedi ev işi çocuk hiçbir şey de bana yardım etmedi buna rağmen ailesi sen bizim oğlumuzu hizmetcin yapmak istiyorsun dediler bende eridim bittim çocuk ev işi bu sefer yorgun olmam problem oldu her gün onunla ilişkiye girmemi istedi girmediğim de de kadınlık yapmamış oldum ona ben hamileyken ablamı arayıp ben bu çocuğu istemedim duygu zorla yapmış demiş birde. Bende en son bana ve aileme ettiği hakaretlere dayanamayıp boşanma davası açtım şimdi kpss ye çalışıyorum ama bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum çocuğum için endişeliyim hata mı yapıyorum bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum acaba düzelir miydi diyorum ama o beni defalarca evden kovdu seni sevmiyorum dedi istemiyorum dedi benim de bi gururum var bilmiyorum iste boyle