3 yılın sonunda TEST POZİTİF♥️🌼

Cok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Böyle uzun süre bekleyip sürpriz şekilde gebelik öğrenenleri gördükçe çok seviniyorum. Bende tam 4.5 yıl bir aşılama, bir tüp bebek bir kez bile hamile kalamayıp kendiliğinden gebeyim şuan. Benim gebelik testim de böyleydi. O kadar yıl testlerde gölge çizgiler aradım ki Birkaç tane de keyiften test yaptım sonra

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 50
Yaaaa maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum

Ben de ne kadar ışığa tuttum testleri bir bilsen iki çizgisi net görünce dayanamayıp 3 tane daha yaptım Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin eşim hep diyordu doğal olacak inan diye ben de hep bir umutsuzluk vardı :)) şimdi inşallah nabzını da duyarız teyzeleri

İnşallah canım. Nabzıydı , bebeğin boyuydu derken bulantı kusma uğraşırken zaman geçiveriyor.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de yaklaşık 5 yıldır yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı gebe kalamiyordum, tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay gebe olduğumu öğrendim..
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bize de sağlıkla ilerleyen bir süreç yaşatsın inşallah.

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an 6. Haftanızda mısınız benim de aynı görünüyor ultrasona girdiniz mi kalp duydunuz mu acaba cumartesi randevum var ve çok endişe ve heyecan yaşıyorum benimle paylaşır mısınız

Amin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.
Çok iyi anlıyorum sizi, o endişe heyecan, inanamıyor insan.
Ama içimizi ferah tutup stres yapmayalım bence, İnşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarız.

6.haftaya doğru başlıyor, 8.haftadan sonra artıyor bulantı canım. Bazılarında hiç olmuyor bile yaşayarak göreceksin artık.
Bende hiç bulantı yok mesela, arada hafif bir baş dönmesi dışında başka belirtim de yok, aa pardon iştah artışı var bir de, hafife alınamayacak derecede.

Amin canım Allah emeğimizi umudumuzu boşa çıkarmasın

Sizin eşinizin sonuçlari temiz miydi tek sıkıntı amh miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…