- 5 Kasım 2024
- 209
- 95
- 13
- 31
Cok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsıncanım benim fazla kilom yok yani ama pcos olunca az biraz bile olsa çok etkiliyor bizi, 1.68-72 kiloydum, şimdi 1.68-66 oldum hamile kaldım inşallah kalp atışını duyacağız canım sen de benim için dua et ben 3 sene boyunca yaklaşık 15 ay farklı dönemlerde klomen/femara/gonalf kullandım canım 2 kere aşılama yaptım. Hiçbir defa bile pozitif görmedim:) şimdi Allah nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir
Amin canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahCok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaaa maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumKızlar beni bilen bilir üç yıldır yapmadığım kür, gitmediğim doktor kalmamıştıadetim üç gün geçti ve ovulasyon testi üç gündür pik çıkınca dün akşamüstü test yaptım, pazartesi hcg testine gidecem. Ne diyorsunuz çok heyecanlıyım ağlaya ağlaya bir hal oldum şimdi yazabildim size
Ben de ne kadar ışığa tuttum testleri bir bilsenBöyle uzun süre bekleyip sürpriz şekilde gebelik öğrenenleri gördükçe çok seviniyorum.Bende tam 4.5 yıl bir aşılama, bir tüp bebek bir kez bile hamile kalamayıp kendiliğinden gebeyim şuan. Benim gebelik testim de böyleydi. O kadar yıl testlerde gölge çizgiler aradım ki Birkaç tane de keyiften test yaptım sonra
Çok teşekkür ederim benim için dua etYaaaa maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
İnşallah canım. Nabzıydı , bebeğin boyuydu derken bulantı kusma uğraşırken zaman geçiveriyor.Ben de ne kadar ışığa tuttum testleri bir bilseniki çizgisi net görünce dayanamayıp 3 tane daha yaptım Allah her isteyene sağlıkla nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin eşim hep diyordu doğal olacak inan diye ben de hep bir umutsuzluk vardı :)) şimdi inşallah nabzını da duyarız teyzeleri
haklısın canım ama stresi ayrı yani o kesinİnşallah canım. Nabzıydı , bebeğin boyuydu derken bulantı kusma uğraşırken zaman geçiveriyor.
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de yaklaşık 5 yıldır yumurta rezervi düşüklüğünden dolayı gebe kalamiyordum, tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay gebe olduğumu öğrendim..
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, bize de sağlıkla ilerleyen bir süreç yaşatsın inşallah.
Amin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an 6. Haftanızda mısınız benim de aynı görünüyor ultrasona girdiniz mi kalp duydunuz mu acaba cumartesi randevum var ve çok endişe ve heyecan yaşıyorum benimle paylaşır mısınız
6.haftaya doğru başlıyor, 8.haftadan sonra artıyor bulantı canım. Bazılarında hiç olmuyor bile yaşayarak göreceksin artık.haklısın canım ama stresi ayrı yani o kesinben kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum henüz hiç midem bulanmadı bakalım
Bende hiç bulantı yok mesela, arada hafif bir baş dönmesi dışında başka belirtim de yok, aa pardon iştah artışı var bir de, hafife alınamayacak derecede.6.haftaya doğru başlıyor, 8.haftadan sonra artıyor bulantı canım. Bazılarında hiç olmuyor bile yaşayarak göreceksin artık.
Amin canım Allah emeğimizi umudumuzu boşa çıkarmasınAmin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.
Çok iyi anlıyorum sizi, o endişe heyecan, inanamıyor insan.
Ama içimizi ferah tutup stres yapmayalım bence, İnşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarız.
Aaa bu hafta riskli o zaman bende uygulamaya göre bu hafta 6. Haftadayım :))6.haftaya doğru başlıyor, 8.haftadan sonra artıyor bulantı canım. Bazılarında hiç olmuyor bile yaşayarak göreceksin artık.
Ederim tabiki sende lütfen bana dua edermisinÇok teşekkür ederim benim için dua etben de her an isteyenlere dua ediyorum gerçekten yaşayan bilir
Sizin eşinizin sonuçlari temiz miydi tek sıkıntı amh miydiAmin sağolun, hepimize inşallah. Evet ultrasona girdim keseyi gördüm ama henüz kalp atışı duymadım, haftaya tekrar çağırdı doktorum.
Çok iyi anlıyorum sizi, o endişe heyecan, inanamıyor insan.
Ama içimizi ferah tutup stres yapmayalım bence, İnşallah en yakın zamanda kalp atışını da duyarız.
Tabiki ediyorum Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEderim tabiki sende lütfen bana dua edermisin
Evet, eşimin testleri normaldi, tek sorun benim amh degerimin 0.16 olması ve fsh yüksek olmasıydı.Sizin eşinizin sonuçlari temiz miydi tek sıkıntı amh miydi
Benim de 0.9 bunun dışında sorun yok ama üç aydır gebelik olmadı .Evet, eşimin testleri normaldi, tek sorun benim amh degerimin 0.16 olması ve tSh yüksek olmasıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?