Çok teşekkür ederim canım acaba ne zaman kese görmeye gidebilirimOyymaşallah diyelim inşallah çektigin cefqnın sefasını sürersin artık sağlıcakla gelsin insallah daha daha guzel haberlerle gel
Beta ver pazartesi sonra carsambada beta ver bir sonraki haftayada randevu alÇok teşekkür ederim canım acaba ne zaman kese görmeye gidebilirim
Tamam canımsın yarın bakalım inşallah güzel haberler alabilirimBeta ver pazartesi sonra carsambada beta ver bir sonraki haftayada randevu al
2 kere verme sebebi duzenli 2 kati artiyor mu onu gor hemde icin rahat etsib keseyi 1000den sonra gorebilirsin ilk betani ver hesaplariz ne zamana randevu alacagini
İnşallah canım çok teşekkür ederim aminhayırlı olsunsağlıkla gelir insallah
Canım valla eşime dayanamadım ama başka kimseye söylemedim çünkü ağlarken gördü beni söylemek zorunda kaldımDoktora gidip tam net olmadan kimseye söyleme esine bile
Bu ay tsh yüksek çıktığı için tiroid ilacı ve insülin direnci çıktığı için Diaformin kullandım canım, doktor Combinol önermişti yumurtaları beslesin diye onu düzenli kullandım. Düzenli ilişki ve önümüzdeki ay aşılama yapacaktık doktorla konuşmuştum önceden iki aşılamam negatifti sürpriz yapmış yaramazMaşallah ne güzel tebrik ederim
Bu ay farklı birşey yapmış mmıydın bize de ümit olsun
Yaa ne güzel rabbim sıkıntısız hamilelik nasip etsin sağlıkla ilerlersin inşallahKızlar beni bilen bilir üç yıldır yapmadığım kür, gitmediğim doktor kalmamıştıadetim üç gün geçti ve ovulasyon testi üç gündür pik çıkınca dün akşamüstü test yaptım, pazartesi hcg testine gidecem. Ne diyorsunuz çok heyecanlıyım ağlaya ağlaya bir hal oldum şimdi yazabildim size
Çok teşekkür ederim canım benimSitede ilk defa bu kadar koyu renk test görüyorum:) maşallah diyeyim gönlünüze göre olsun inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimYaa ne güzel rabbim sıkıntısız hamilelik nasip etsin sağlıkla ilerlersin inşallah
Amin inşallah ikimizde sağlıkla zamanında aşkım kucağımızaAmin canım inşallah çok teşekkür ederimsen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
AmiinnnAmin inşallah ikimizde sağlıkla zamanında aşkım kucağımıza
Test baya koyu ilk gebeliğimde böyleydi çizgiler normal kaset testi tabi o. betam 22 binlerdeydi direkt dr a gittiğimde karın usg ile kesem görülmüştüKızlar beni bilen bilir üç yıldır yapmadığım kür, gitmediğim doktor kalmamıştıadetim üç gün geçti ve ovulasyon testi üç gündür pik çıkınca dün akşamüstü test yaptım, pazartesi hcg testine gidecem. Ne diyorsunuz çok heyecanlıyım ağlaya ağlaya bir hal oldum şimdi yazabildim size
Ay canım çok sevindim bende onu soracaktım, acaba benim ne kadardır ortalama hcg senceTest baya koyu ilk gebeliğimde böyleydi çizgiler normal kaset testi tabi o. betam 22 binlerdeydi direkt dr a gittiğimde karın usg ile kesem görülmüştüTebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
AminnBu ay tsh yüksek çıktığı için tiroid ilacı ve insülin direnci çıktığı için Diaformin kullandım canım, doktor Combinol önermişti yumurtaları beslesin diye onu düzenli kullandım. Düzenli ilişki ve önümüzdeki ay aşılama yapacaktık doktorla konuşmuştum önceden iki aşılamam negatifti sürpriz yapmış yaramazAllah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?