Canım tshın bu kadar etkilediğini bilmiyordum inşallah sende istiyorsan sağlıkla hamile kalırsınAminnben de bu ay tsh baktırdım meğer çok yüksekmiş 5.6...ilaca başladık hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tshın bu kadar etkilediğini bilmiyordum inşallah sende istiyorsan sağlıkla hamile kalırsınAminnben de bu ay tsh baktırdım meğer çok yüksekmiş 5.6...ilaca başladık hayırlısı
AminnnCanım tshın bu kadar etkilediğini bilmiyordum inşallah sende istiyorsan sağlıkla hamile kalırsın![]()
Canim alkah analı babalı buyutsunCanım valla eşime dayanamadım ama başka kimseye söylemedim çünkü ağlarken gördü beni söylemek zorunda kaldım![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah her isteyen sağlıkla kavuşurAminnnbaya etkiliyormus ben hiç bilmiyordum. 10 gündür kullanıyorum artık nasipte varsa bu tsh ile de olur bence.
Çok sevindim adınıza![]()
Çok teşekkür ederim canım AminCanim alkah analı babalı buyutsun
Benim için dua edermisin bende sağlığıma kavuşup anne olmak istiyorumdaÇok teşekkür ederim canım Amin![]()
Erken gebelik yaptığın sanırım senin ama ona rağmen koyu baya bence kese oluşmuştur karından görmese de vajinal ultrason ile muhakkkak görürAy canım çok sevindim bende onu soracaktım, acaba benim ne kadardır ortalama hcg sence
İnşallah en hayırlı vakitte en hayırlı şekilde evladını kucağına alırsın canımBenim için dua edermisin bende sağlığıma kavuşup anne olmak istiyorumda
Yarın beta hcg ve progesteron istedi doktorumErken gebelik yaptığın sanırım senin ama ona rağmen koyu baya bence kese oluşmuştur karından görmese de vajinal ultrason ile muhakkkak görür
Haydi güzel sonuçlarınız olsun inşallahYarın beta hcg ve progesteron istedi doktorum
Gördük canım beta hcg çıkmadan keseyi gördük karından ultrason yaptıHaydi güzel sonuçlarınız olsun inşallah
Tam da tahmin ettiğim gibi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallahGördük canım beta hcg çıkmadan keseyi gördük karından ultrason yaptı![]()
Amin çok teşekkür ederim seni de inşallah sağlıkla büyütelimTam da tahmin ettiğim gibi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah![]()
Aminnnnnn kuzum inşallahAmin çok teşekkür ederim seni de inşallah sağlıkla büyütelim![]()
Ayy kendimi gördüm sizde tebrik ederim cok sağlıkla gelsin bebişiniz bende bugun dr gittim araştırırken sizi gördüm bende insülin direnci için glifor kullanıyorum doktorum bugunde klomen+troid ilacı ve combinol verdi pcos için inşallah banada iyi gelir bebiş olur kilonuz varmıydı?Bu ay tsh yüksek çıktığı için tiroid ilacı ve insülin direnci çıktığı için Diaformin kullandım canım, doktor Combinol önermişti yumurtaları beslesin diye onu düzenli kullandım. Düzenli ilişki ve önümüzdeki ay aşılama yapacaktık doktorla konuşmuştum önceden iki aşılamam negatifti sürpriz yapmış yaramazAllah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
İnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsınAyy kendimi gördüm sizde tebrik ederim cok sağlıkla gelsin bebişiniz bende bugun dr gittim araştırırken sizi gördüm bende insülin direnci için glifor kullanıyorum doktorum bugunde klomen+troid ilacı ve combinol verdi pcos için inşallah banada iyi gelir bebiş olur kilonuz varmıydı?
Gebeliğiniz hayırlı olsun çok sevindimİnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsıncanım benim fazla kilom yok yani ama pcos olunca az biraz bile olsa çok etkiliyor bizi, 1.68-72 kiloydum, şimdi 1.68-66 oldum hamile kaldım inşallah kalp atışını duyacağız canım sen de benim için dua et
ben 3 sene boyunca yaklaşık 15 ay farklı dönemlerde klomen/femara/gonalf kullandım canım 2 kere aşılama yaptım. Hiçbir defa bile pozitif görmedim:) şimdi Allah nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir
![]()
Çok teşekkür ederim son üç ay öncesinde 32 günde bir oluyordum fakat son üç aydır 3-4 gün gecikme oluyordu ama son ay hissettiğim gibi hiçbir zaman yumurtlama hissetmedim hiçbir hassasiyetin olmuyorduGebeliğiniz hayırlı olsun çok sevindimpcosta adet düzensizliğiniz var mıydı