3 yılın sonunda TEST POZİTİF♥️🌼

Sağlıkla kucağıma aldım diyede konu açarsınız inşallah. 😍 isteyen herkese nasip olsun.

Ay canım çok sevindim bende onu soracaktım, acaba benim ne kadardır ortalama hcg sence
Erken gebelik yaptığın sanırım senin ama ona rağmen koyu baya bence kese oluşmuştur karından görmese de vajinal ultrason ile muhakkkak görür

Bu ay tsh yüksek çıktığı için tiroid ilacı ve insülin direnci çıktığı için Diaformin kullandım canım, doktor Combinol önermişti yumurtaları beslesin diye onu düzenli kullandım. Düzenli ilişki ve önümüzdeki ay aşılama yapacaktık doktorla konuşmuştum önceden iki aşılamam negatifti sürpriz yapmış yaramaz🤭🧿🫠 Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
Ayy kendimi gördüm sizde tebrik ederim cok sağlıkla gelsin bebişiniz bende bugun dr gittim araştırırken sizi gördüm bende insülin direnci için glifor kullanıyorum doktorum bugunde klomen+troid ilacı ve combinol verdi pcos için inşallah banada iyi gelir bebiş olur kilonuz varmıydı?

Ayy kendimi gördüm sizde tebrik ederim cok sağlıkla gelsin bebişiniz bende bugun dr gittim araştırırken sizi gördüm bende insülin direnci için glifor kullanıyorum doktorum bugunde klomen+troid ilacı ve combinol verdi pcos için inşallah banada iyi gelir bebiş olur kilonuz varmıydı?
İnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsın😍 canım benim fazla kilom yok yani ama pcos olunca az biraz bile olsa çok etkiliyor bizi, 1.68-72 kiloydum, şimdi 1.68-66 oldum hamile kaldım inşallah kalp atışını duyacağız canım sen de benim için dua et🥰🥰🥰 ben 3 sene boyunca yaklaşık 15 ay farklı dönemlerde klomen/femara/gonalf kullandım canım 2 kere aşılama yaptım. Hiçbir defa bile pozitif görmedim:) şimdi Allah nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir🥰

İnşallah hayırlısıyla sende güzel haber alırsın😍 canım benim fazla kilom yok yani ama pcos olunca az biraz bile olsa çok etkiliyor bizi, 1.68-72 kiloydum, şimdi 1.68-66 oldum hamile kaldım inşallah kalp atışını duyacağız canım sen de benim için dua et🥰🥰🥰 ben 3 sene boyunca yaklaşık 15 ay farklı dönemlerde klomen/femara/gonalf kullandım canım 2 kere aşılama yaptım. Hiçbir defa bile pozitif görmedim:) şimdi Allah nasip etti çok şükür inşallah sağlıkla hayırlısıyla devamı gelir🥰
Gebeliğiniz hayırlı olsun çok sevindim 🥲 pcosta adet düzensizliğiniz var mıydı

Gebeliğiniz hayırlı olsun çok sevindim 🥲 pcosta adet düzensizliğiniz var mıydı
Çok teşekkür ederim son üç ay öncesinde 32 günde bir oluyordum fakat son üç aydır 3-4 gün gecikme oluyordu ama son ay hissettiğim gibi hiçbir zaman yumurtlama hissetmedim hiçbir hassasiyetin olmuyordu

Back
X