3 yildir ilk kez boyle oluyor..

Sevgilinizi savunmuyorum da sevgiliniz böyle bir şey yapsaydı ne yapardınız?Merak ettim.

Aşk yok, sevgi yok. Ayrılın bir an önce yoksa sevgiliniz bu durumu öğrenirse sizin için çok kotu olacak böyle piskopat bir insan sizi asla rahat bırakmaz. Şunu da eklemek isterim erkek yapınca zaten erkek aldatır imajı oluyor, kadın böyle bir şey yapınca erkek sıktığı için mi oluyor?? Başınıza gelmesini istemediğiniz bir şeyi başkasına yaşatmayın.

Başka heycanlar işin içine girmiş .
Sevgilinin kötü yanlarını anlatıp yenisine mehil etmişssin zaten.
Adam bence resmen korkularında haklı çıkmış .
Başına gelse ?
Herşeyi geçtim ilk tanıştığım biri benim minibüs paramı neden ödüyor ? Ve ben neden bu çok güzel bişeymiş gibi etkileniyorum ?

seni yıpratan insanla zaten olmaz. bugün olmasa yarın yine biter.
hiçbiriyle uğraşma, okuluna odaklan. bu günler bir daha geri gelmeyecek.

Yok zaten ben tepki gostermeme ragmen o verdi yani ne desem napsam engel olamadim..Tabiki de benim icin de oyle.Ilk verdiginde dediki bir dahakine sen odersin odesiriz dedi peki o halde dedim ikincisinde de o vermeye kalkinca tepkimi gosterdim aslinda bende cok karşıyım boyle seylere ama diyorum ya o yanima gelince boyle dilim tutuluyo elim ayagim birbirine dolaniyo resmen ya offr.Bu salakliktan nefret ediyorum :/

Bu hiç hoş değil iyi dayanmışsınız ben duramazdım sanırım, sözünü tutmayan insandan çok soğuyorum, güvenmem, bir daha yapma demeye mecalim kalmaz, bıktırır.
Bence soğutmuş sizi artık, zaten başka biri de ilginizi çekebiliyorsa ayrılın, ilişki de pek sağlıklı değil.
Çocuğu haklı çıkarmak değil bu ayrıca, hem soğutmuş hem kimi seveceğimizi seçemiyoruz, engel olamıyoruz hislere, erkek arkadaşınız da pek doğru insan gibi durmuyor zaten.
Tek yapman gereken aldatmadan ayrılmak, yoksa evet haklı çıkarırsınız.

Korkularinda hakli cikmak?Ben buna katilmiyorum..O zaman surekli korktugumuz bir sey icin bir yanlis oldugunda hemen korkularimda hakli ciktim mi demeliyim?Bu bence dogru degil..Bende nasil oldugunu anlayamiyorum iste aslinda cok karsiyim boyle konulara ne munasebet falan derim ama beni dinlemiyo ve bende utancimdan hic konusamiyorum bile..Cok aptalca davraniyorum biliyorum...

Cok tesekkur ederim dusunceleriniz icin...Gercekten tam anlamiyla da olay bu.

Sevgilinizi savunmuyorum da sevgiliniz böyle bir şey yapsaydı ne yapardınız?Merak ettim.
Inan bunu her defasinda dusunuyorum napardim acaba cok uzulurdum diyorum..ve oyle dedigim icin okula gec gitmeye calistim ki onu bir daha gormiyim diye..ama gec gitmeme ragmen otobusun kapisinda karsilastik o da gec kalmis.Yani elimde olan bir sey degil iste yaa bilmiyorum.Ayrica o bu konularda cok rahat ben onu hicbir zaman sikmadim.Kiskanclik guvensizlik hic yapmadım istedigini yapti zaten.Gayet rahat biraktim onu.Kendi yaptiklarini benimde yapacagimi dusunmeye basladi belkide ben uniye baslayinca.....Bilemiyorum.

Okurken başta sevgiline gıcık oldum diyecektim ki sen neyin doğru olduğunu bilmiyor musun. Yeni bir ortama girdin diye gözün be gönlüm başkasına kayacak kadar karaktersiz olduğunu düşünüyorsa seninle basıl bi gelecek planlayacak. Sonra devamını okuduğumda farkettim ki sevgilin seni tanımış demek ki :)

ben de hemen tanimadigi kizlarin yol paralarini vs ödeyen zati muhteremlere ayar oluyorum,nasil bir yokluksa ilk sosyallestigi kizin bütün masraflarini yükleniyor cok sacma.. gelelim sana kücük kardesim, eger sevgilin varsa hayatinda saga sola bakmicaksin, yok bakacaksan da sevgilini hayatindan cikaracaksin, 3 yillik iliskinin hic mi biraz bekleme payi olmaz? orasi da ayri mevzu.. okul hayatinda basarilar,umarim kirmamisimdir..

Kıskanç, ağzı bozuk biriyle ciddi düşünmeyin bence. Evlenince de değişmiyor insanlar.
Bütün sayfaları okumadım erkek arkadaşınız da üniversite okuyor mu yada okudumu

Beni aldattın deseydi bana sevgilim, sanırım o an ayrılırdm ondan. Bana neyi yakıştıriyorsun sen derdim. Sizin devam etmeniz cok acayip olmuş

Kusura bakmayın ama tanımadıgınız etmediginiz bi adamın sizden dolmuş paranızı verebilecek kadar yüz bulmuş olması çok enteresan. Düzgün bir dille reddetmeniz gerekirdi. 3 senelik ilişkim var diyorsunuz elin adamıyla böyle bi samimiyet kuruyorsunuz vicdanen rahatsız olmuyor musunuz? Madem sevmiyorsunuz ayrılın gitsin yoksa bu işin sonu kötüye gidecek. İlişkiniz hakkında yorum yapmayacağım daha fazla çünkü yaşadıgınız sorunlar sebebiyle ayrılmayı düşünüyor olabilirsiniz bunu asla yargılayamam. Benim size tek önerim üniversiteye yeni geçmişsiniz tanımadan etmeden öyle erkeklere güvenmeyin. Karşınıza daha düzgün insanlar da çıkacak. Yanlış adım atmayın. Sevmiyorsanız var olan ilişkinizi bitirin hem size hem erkek arkadaşınıza haksızlık çünkü böylesi. Ben sadece üniversite ortamına yeni geçmiş oldugunuz için sizi uyarmak istedim. Amacım sizi eleştirmek değil, bunu bir tavsiye olarak düşünün. Çünkü tamamen pozitif düşünüyorsunuz karşınızdaki kişinin sadece size değil diger kızlara da böyle davranıp davranmadıgını bilmiyorsunuz. Ciddi bişey düşünmeden önce iyice tanımanızı öneririm. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu sizin dusunceniz tesekkurler.

Beni aldattın deseydi bana sevgilim, sanırım o an ayrılırdm ondan. Bana neyi yakıştıriyorsun sen derdim. Sizin devam etmeniz cok acayip olmuş
Ayrildim zaten durur muyum hic...ama cok yalvardi bin defa aradi ozur diledi cok uzluyorum yanlis yaptim bir daha olmaz dedi..affettim ama ayni seylere devam etti..

Madem o da okuyor üniversite ortamını biliyor.
Ben eşimle 10 yıl flört ettim hiç ağzını bozmadı gereksiz kıskançlıklar da bulunmadı evlendik hala evimizde küfürlü konuşulmaz.
Flört döneminde küfür dayak kıskançlık varsa evlenince katlanarak artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…