- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Gul receli
Kimi sevip kimi sevmeyeceğine kişi kendisi karar veremez,ama kiminle ilişki yaşayıp yaşamayacağına kendisi karar verebilir.Aksine universite 3te okuyor.Inanin kafayi bana takmis durumda.Ilk bir ay zaten okulda kimseyi tanimiyodum tanismadim surekli zaten erkek arkadasim okula giriyodu bir kantinde bir sinif kapimda velim gibi karsimda beliriyordu.Arkadaslarim gordukce o da mi bu okulda demeye basladilar.Yanlis anlamayin ben boyle seyleri asla tasvip etmem.Kendime cok kiziyorum ama yeni oldu bu cocuktan etkilenmem yeni oldu.Ama elimde degil inanin ki kendimi dizginleyemiyorum sacma sapan heyecanlanmami susturamiyorum..Cok utaniyorum.gecen hafta ve bu hafta oluyo bu bahsettigim kisiyle tanismamiz gercekten cok yeni ve cok kisa bir sure..Ama engel olamiyorum.Kendimden nefrette ediyorum napiyorum ben diyorum ama istem disi.Erkek arkadasima gelirsek aslinda ben ondan hic suphe duymuyorum guvensizlik yaratmiyorum istedigini yapiyor ediyor.Acaba bu kadar onu bos biraktikca kendi yaptiklarini benimde mi yaoacagimi dusunerek bana okula basladigimdan beri bu kiskancliklari guvensizlikleri yapiyor?
Kıskançlık konusuna gelince, kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.benim fii tarihinde bir sevgilim vardı.çok çok çok yakışıklıydı yanındayken bile bakan çok olurdu.hiç umursamazdım.erkek arkadaşım ilişki ilerledikten sonra psikopata bağladı,kıskançlık krizinin biri bitmeden diğeri başlıyordu.kıskançlık krizlerini de umursamaz bildiğimi okurdum,ama hiç başka biri olmadı o varken.bir gece dışarı çıktım arkadaşlarımla eğlenmeye,bir de ne göreyim aşkımdan gözü dönen güya beni sevdiği için çok kıskanan sevgilim kızın birinin bademciklerini almış iç organlarına doğru ilerlemekte:) gittim yanına hayırlı işler bol güneşler dedim:)yalvardı yakardı ama nafile.