- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Kizlar yaa cok degisik duygular icerisindeyim..3yillik sevgilim var hatta kendi kendimize yuzuk bile takmistik.fakat o kadar yipratti ki.kavgalarimiz..yapma dedigim seyi surekli yapmasi..sinirlenince agzina geleni soylemesi saygisizlik yapmasi ve onu defalarca uyarmama ragmen hic akillanmamasi.Nasilsa affediyor diyodur buyuk ihtimal ama cok yiprandim.zaten bu bir kac aydir ailesiyle olan problemimi de yazmistim..surekli sorun surekli yipranma surekli...Surekli bi kiskanclik suphe duyuyor benden.Bu sene universiteye basladim.Ve basladigimdan beri surekli onu aldattigimi dusunuyo.kizlar inanin universiteye giriyo.sinavdaydim kapiya dogru bi baktim o.beni bekliyo..Cok rahatsiz ediciydi ve cok kizdim.Kimsenin sevgilisi universiteye gelip kapida beklemiyor hemde sinif kapisi..Ben insanlara sevgilimle reklam olmak istemiyorum.Ister istemez bakiyolar garipsiyolar.Herkesin sevgilisi var herkesin ki seviyo herkesinki kiskanc.ama kimse benimki gibi yapmiyo.ilk 2 3 hafta hep boyle yapti.aniden okulda karsima falan cikti cok rahatsiz oluyorum..Mesela ilk hafta basladigimda telefonumda konustugum kisi cok yakin eski dershanemden arkadasim olmasina ragmen ve kendiside tanimasina ragmen kiskancliktan gozu dondu ve tanimadi bile saatlerce agladim bana diyorki yeni universiteden birini bulup beni aldattin demekki diyo..Universitenin ilk gununden beri bu boyleydi.Simdi yavas yavas insanlarla tanismaya basladim.Surekli ilgi goruyorum insanlardan..Gercekten hic gormedigim kadar cok ilgi goruyorum ve hayatimda almadigim kadar teklif aliyorum su sira.Tabiki kabul etmiyorum uygun bir dille soyleyip reddediyorum.Ama kizlar biriyle ayni okuldan tesaduf tanistik.Ayni servisi beklerken..O kadar kibar o kadar efendi ki servise degil minibuse bindik.minibus parami o verdi beni otutturup ve parayi kabul etmedi gidecegim yere kadar eslik etti.konustuk sohbet ettik ilk defa bu kadar heyecanlandim kizlar ..Gercekten uzun zamandir ilk defa..Sonra ki hafta okula yetismeye calisirken yine onu gordum otobusun kapisinda karsilastik ve otobusun gec kalkacagini soyledi.minibuse binelim diye anlastik.minibuse bindik yine parami o odedi kabul etmedi.karsidan karsiya gecerken sanki sevgilim gibi beni koruyor.okula girerken kendi kartiyla geciriyor benimki olmasina ragmen.hatta sinifinada birakiyimmi dedi.bende yok yeteri kadar mahcup oldum dedim.oda guldu saka yapmistim zaten dedi ve sinifima girdim.bir daha gormedim.2 kez gormeme ragmen beni cok etkiledi cok heyecanlandirdi.Cok yakisikli bunu inkar edemem.ama karsima daha once birsuru yakisikli cikti ve ben hicbirsey hissetmedim.ama bu cok baska..cok farkli hissettim kizlar..Dusunmeden edemiyorum..Beni cok heyecanlandirdi yanindayken hic konusamadim yuzune gozlerine asla bakamiyorum..Ve sanirim o da gozlerime bakamiyo.Cok utaniyorum onunlayken.Soru soruyor cevapliyorum ama ayni soruyi ben ona soramiyorum o derece tutuluyorum karsisinda.Oda sordugu soruyla aptal gibi kaliyo o da ayri bir seyBen napmaliyim..Diger yandan sevgilim iyi bir insan ama huylari beni cok yipratti.Beni sevdiginden eminim ama anlayislarimiz bile cok farkli.Ben napicam..Ve hayatimda ilk defa erkek arkadasimdan baska birinden etkilendim.Hemde 2 kere gormeme ragmen.Ki asla oyle 1 2 tanimayla hoslanan biri degilimdir.Elimde olmadan oluyo dusunmeden yapamiyorum.Bu nasil bir sey ya..offffffff
Not:suan erkek arkadasimla kavgali oldugumuz icin konusmuyoruz..
Bence yorum yaparken biraz daha dusunerek yapin cunku dediginiz seyin nereye gittiginin farkinda degilsiniz.Bugune kadar asla boyle bir sey olmadi ilk defa oldu diyorum konunun adinda da belirttigim gibi..Eger gercekten o karakterde biri oldugumu dusunse onume gelenle onu aldatacagimi dusunse zaten 3 yil cikmaz benimle.rica ediyorum biraz dusunerek yorum yapin.Sevgilin seni iyi tanıyormuş demek ki adamın baskısı ondanms
Aksine universite 3te okuyor.Inanin kafayi bana takmis durumda.Ilk bir ay zaten okulda kimseyi tanimiyodum tanismadim surekli zaten erkek arkadasim okula giriyodu bir kantinde bir sinif kapimda velim gibi karsimda beliriyordu.Arkadaslarim gordukce o da mi bu okulda demeye basladilar.Yanlis anlamayin ben boyle seyleri asla tasvip etmem.Kendime cok kiziyorum ama yeni oldu bu cocuktan etkilenmem yeni oldu.Ama elimde degil inanin ki kendimi dizginleyemiyorum sacma sapan heyecanlanmami susturamiyorum..Cok utaniyorum.gecen hafta ve bu hafta oluyo bu bahsettigim kisiyle tanismamiz gercekten cok yeni ve cok kisa bir sure..Ama engel olamiyorum.Kendimden nefrette ediyorum napiyorum ben diyorum ama istem disi.Erkek arkadasima gelirsek aslinda ben ondan hic suphe duymuyorum guvensizlik yaratmiyorum istedigini yapiyor ediyor.Acaba bu kadar onu bos biraktikca kendi yaptiklarini benimde mi yaoacagimi dusunerek bana okula basladigimdan beri bu kiskancliklari guvensizlikleri yapiyor?Sevgilin ünüversite okumuyorsa onu da kompleks etmiş ,ezikliğinim hıncını seni baskılayarak çıkarmaya çalışmıştır.hazır kavgalı ve konuşmuyorken yol verin gitsin.bir hanzo yüzünden de üniversite yıllarını heder etme.
Elimde degil iste sorun bu...offf elimde olmadan.Tamamen tesaduf oldu bu.Ben cok sasiriyorum kendime..Nasil oldu anlayamiyorum cok garip bi hal icindeyim.Belki de uzun zamandir gercekten birinin benimle kibar ve efendi bir sekilde ilgilenmesi hosuma gitti..Belki sadece bir heyecan.Baska bir sey degil..Cok garip.Hatta onu gormemek icin gec gitmeye basladim.ikinci gordugumde derse gec gitmeye calismama ragmen otobusun kapisinda belirdi.O da gec kalmis..Bu elimde olan bir sey degil heyecanlanmam..etkilenmem..kendime engel olamiyorum ve kendimden utaniyorumAdamın şüphelerini haklı çıkarmışsın resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?