3 yildir ilk kez boyle oluyor..

Kimi sevip kimi sevmeyeceğine kişi kendisi karar veremez,ama kiminle ilişki yaşayıp yaşamayacağına kendisi karar verebilir.
Kıskançlık konusuna gelince, kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.benim fii tarihinde bir sevgilim vardı.çok çok çok yakışıklıydı yanındayken bile bakan çok olurdu.hiç umursamazdım.erkek arkadaşım ilişki ilerledikten sonra psikopata bağladı,kıskançlık krizinin biri bitmeden diğeri başlıyordu.kıskançlık krizlerini de umursamaz bildiğimi okurdum,ama hiç başka biri olmadı o varken.bir gece dışarı çıktım arkadaşlarımla eğlenmeye,bir de ne göreyim aşkımdan gözü dönen güya beni sevdiği için çok kıskanan sevgilim kızın birinin bademciklerini almış iç organlarına doğru ilerlemekte:) gittim yanına hayırlı işler bol güneşler dedim:)yalvardı yakardı ama nafile.

Aksine ya hic oyle biri degildir..Sadece kiskanclik degil hatta kiskanclik en kucuk sorunumuz diyebilirim..Mesela yapma dedigim bir seyi inadina yapiyo beni sinir etmek hosuna gidiyo.Yada bir konu yuzunden ayriliyorum ki bir daha yapmasin diye.Barismaya calisirken diyoki ozurdilerim birdaha asla olmayacak diyo ve asla olmayacak dedigi seyi defalarca yapiyo..Ne kadar uzuldugum sinir oldugumu bile bile.Saygisizlik dizboyu..Sinirlenince ben uzulur muyum kirilir miyim hic dusunmeden agzina ne gelirse sayiyo..

Inanamiyorum....Vay bee soktayim resmen..

O limiti doldurmuş. E peki ayrılmak istediğinde medeni davranabilecek mi?

O limiti doldurmuş. E peki ayrılmak istediğinde medeni davranabilecek mi?
Buyuk ihtimal yine barisiriz diye dusunucek ve uzun sure pesimi birakmicak.Ve bende hic dayanamiyorim karsimdaki insanin uzulmesine..Napicam bilmiyorum.Ona geri donerim ama inanin "onu sevmeyi sevmiyorum " artik..

Buyuk ihtimal yine barisiriz diye dusunucek ve uzun sure pesimi birakmicak.Ve bende hic dayanamiyorim karsimdaki insanin uzulmesine..Napicam bilmiyorum.Ona geri donerim ama inanin "onu sevmeyi sevmiyorum " artik..

Bize ifade ettiğin gibi ona da çıtlat. Herhalde anlar. sevgili şiddeti çok yaşanıyor dikkatli ol.

Bize ifade ettiğin gibi ona da çıtlat. Herhalde anlar. sevgili şiddeti çok yaşanıyor dikkatli ol.
Offff allah korusun ya..Defalarca her ayrilmamizda soyluyorum bunu ama ayni seylere devam ediyor.Bak sunu yaptiginda ben senden uzaklasiyorum soguyorum dememe ragmen hic orali olmuyo ayni seylere devam...

Öncelikle yeni hoşlantiniz hayırlı olsun. O sadece o çocuğun size davranışını beğenmedir. Uzun süre size böyle davranan olmadiysa o yüzdendir. Birde eli yuzu düzgün ise hoppaaa. Nerden biliosun deseniz benimde başıma üniversitede gelmişti ondan.

Bu arada o erkek arkadaşınizla ayrilin bence. Sevmiyorsunuz belli. En güzel yillarinizi mahfetmeyin. Ne kendinizin ne onun zamaninj çalmayin. Çünkü er yada geç bitecek gibi. Erken olsun, ikinizde yolunuza bakın.

yedekleme yapmadan ayrılamayangillerdensin sanırım... eee yedeği de bulduğuna göre şimdi sevgiline kapıyı gösterirsin artık...

umarım birgün sevgiline yaptığın bu utanç verici şeyi kendin yaşamazsın

Adamın şüphelerini haklı çıkarmışsın yorumlarına katılmıyorum. Seni 3 yıl nasıl yıprattığını tahmin edebiliyorum, her ağzına geleni nasılsa affeder felsefesiyle söylemesinden. Böyle adamlar bana kalırsa tam da bu sonu hakediyorlar. Bu konuda bencil ol bana kalırsa. O çocuk olsun veya olmasın..

arkadaşım nasıl erkeklerden hoşlanıyosun sen. kıskançlık en küçük sorunumuz demişsin; adam sınıfın kapısında bekliyomuş ya. ilkokul öğrencileri bile anneleri kapıda bekleyince trip yapıyo. hayır bundan sıkıldın, normal, yeni bulduğun da daha ikinci görülmede karşıdan karşıya geçerken ""sevgilin gibi koruyor"muş seni. kendi başına karşıdan karşıya geçmeyi beceremiyor musun, neyinden elektrik alıyon bunun. ilk karşılaşmada adamın minibüs paranı vermesinden, seni çocuk gibi koltuğa oturtmasından filan eriyorsun. sen böyle maço, sana çocuk muamelesi yapan erkeleri çekici bulduğun sürece daha çoook sınıfın kapısında bekler sevgililerin. sonra biriyle evlenir kocam bakkala gitmeme izin vermiyor perdeyi açtırmıyor diye konu açarsın. sinir oldum gece gece.

Yorumlarin hepsini henuz bitiremedim ama bu cok feci birsey . Hayatini mahvetmek uzeresin resmen. Hemen ayrilman lazim ki biraz sancili olacak cok belli aylarca surebilir, o nedenle senin hemen bu konuda kararliligini gostermen sart.Malesef yeni cagin sorunlarindan biri de bu.Erkegi ayrildigina inandiramiyorsun.Evliler bosandiginda erkeklere bi dank ediyor ama sevgililer oyle olmuyor walla.heyecanlandiginiz kisiye de tamamen karsi taraftan kurtulanca yaklasin .harcamayin heyecaninizi.Su andakinden bi cacik olmaz , hayatinizi mahvedecek resmen.Bu yazdiklarinizi bir kez daha okuyun cok net anlasiliyor bu zaten.Ayrilma kararliliginizi gosterme konusunu da malesef biraz maliyetli sekilde hizlandirabilirsiniz : telefon numaralari,internet hesaplari degisecek.hediyeler geri posta yolu ile gonderilecek.ortak ark lardan uzak durulacak.Bunlar bu tip psikopatlardan hizla ayrilma yontemleriden birkaci.Polisten ogrenmistim ben de.

wala yaşlı teyzeler gibi söyleyeyım '' daha karşına neleeer çıkacak neleeer''

diğer konularını da okumaya calıstım da bu sevgılın pek ıyı degıl, sevıyor sevmesıne ama anlasamıyorsunuz geçimsiz bıraz.

Canım kayinbabam bana hep derdi ki her şeyin bir çözümü olur ama kıskançlık öyle bir şey ki ne geçer ne çözümü olur insanın içini kemirir hayatı ona zindan eder bır ilişkide ileri derecede kıskançlık varsa o ilişkiden Hayır gelmez.
Evet canım daha sevgilisiniz sen üniversiteye başladın o seni aşırı kiskanip psikolojik baskı yapmış.
Evlendikten sonra da sana çalışma otur evde der.
Üniversiteyi okuduğunla kalırsın.
Yeni birinden de hoşlanmaya baslamissin.
Bu durumda sen haksız konuma gelmiş oluyorsun beni lütfen yanlış anlama.
Ama o iliskiyi bitir.
Başkasına duygu beslemek de bir nevi aldatma sayılır canim

Birçok kadin bunu tecrübe etmiştir ki her erkek ister iyi olsun ister kötü evlenince geriye doğru gidiyor. Ileriye yol katedemiyorsun. Daha simdiden bu kadar uzuldugune göre evlenince ne olacak bilmiyorum. Ama bence sen artık sevmiyorsun sadece alışmışsin sevgilinle olmaya. Şöyle bir cevrene bakmalisin daha baska neler var diye.

Adamın sana değil kendine güveni yok. Bu hareketleriyle seni zorla başkasına itiyo. Hiç uzatmya lüzum yok.

Ama şu sahiplenme takıntısından vaZgeç yok paramı ödedi yok eşlik etti sahiplendi. Kimsenin senin paranı ödemesine lüzum yok. Orda olay çıkarman lazımdı. Sonra bu çok sahiplenen tipler sevgilingibi oluyo.

sevgilinizden şu sıra sıkıldınız hatta nefretlık hale gelmişsiniz.
diğerinden de sıkılınca sevginizi tekrar hatırlayıp üzüleceksiniz.
yada diğeriyle çok mutlu olacaksınız.
umarım 2. olur.

Ayrilin bence rahatıniza bakın. Üniversite de zaman geçtikçe ufkunuz genisledikce anlayış düşünce farklılıkları oluyor. Tabiiki herkes için geçerli değil ama genelde var bu yani. O yüzden ayrilin çünkü başkasına bişey hissediyorsaniz hayatınızdaki doğru kişi o değildir. Heyecanı duymanız gereken kişiye değil başkasına duyuyorsaniz sevgilinizede yazık onada yanlış yapmış olursunuz. Suphelerinde haklı çıkarırsinız onu yoks

Konu sahibi, sevgilinden bişi olmaz .

Adam resmen mallamış seni kim olsa bunalır, ben olsam kıyamet kopmuştu şimdiye kadar sen gene cok sabırlısın da bu yenisi ne iş?

Sevgilin resmen zorla soğutmuş kendinden ve başkasına itmiş ama ittiği yer de çok parlak değil .. Bu ne yani demode kazanova ayakları..

Minibüs parası ödeyip artistlik yapıyor bana derdim sinir olurdum ben olsam.. Bu Ada'mda da resmen ilkinden damar var ben sana söyleyim..

Not: üniversite okuyan aklı başında kızsın, sahiplenilmek korunmak gibi şeylere ihtiyacın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…