- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
- Konu Sahibi Gul receli
-
Kimi sevip kimi sevmeyeceğine kişi kendisi karar veremez,ama kiminle ilişki yaşayıp yaşamayacağına kendisi karar verebilir.Aksine universite 3te okuyor.Inanin kafayi bana takmis durumda.Ilk bir ay zaten okulda kimseyi tanimiyodum tanismadim surekli zaten erkek arkadasim okula giriyodu bir kantinde bir sinif kapimda velim gibi karsimda beliriyordu.Arkadaslarim gordukce o da mi bu okulda demeye basladilar.Yanlis anlamayin ben boyle seyleri asla tasvip etmem.Kendime cok kiziyorum ama yeni oldu bu cocuktan etkilenmem yeni oldu.Ama elimde degil inanin ki kendimi dizginleyemiyorum sacma sapan heyecanlanmami susturamiyorum..Cok utaniyorum.gecen hafta ve bu hafta oluyo bu bahsettigim kisiyle tanismamiz gercekten cok yeni ve cok kisa bir sure..Ama engel olamiyorum.Kendimden nefrette ediyorum napiyorum ben diyorum ama istem disi.Erkek arkadasima gelirsek aslinda ben ondan hic suphe duymuyorum guvensizlik yaratmiyorum istedigini yapiyor ediyor.Acaba bu kadar onu bos biraktikca kendi yaptiklarini benimde mi yaoacagimi dusunerek bana okula basladigimdan beri bu kiskancliklari guvensizlikleri yapiyor?
Aksine ya hic oyle biri degildir..Sadece kiskanclik degil hatta kiskanclik en kucuk sorunumuz diyebilirim..Mesela yapma dedigim bir seyi inadina yapiyo beni sinir etmek hosuna gidiyo.Yada bir konu yuzunden ayriliyorum ki bir daha yapmasin diye.Barismaya calisirken diyoki ozurdilerim birdaha asla olmayacak diyo ve asla olmayacak dedigi seyi defalarca yapiyo..Ne kadar uzuldugum sinir oldugumu bile bile.Saygisizlik dizboyu..Sinirlenince ben uzulur muyum kirilir miyim hic dusunmeden agzina ne gelirse sayiyo..Biraz arabesk,fantazi karışımı bir tarzı hayata bakış açısı mı var? Benim kadınım vs.. gibi. Sizin aşk duraklama dönemine girmiş o kendince bir atraksiyon yapıyor olabilir heyecan olsun gibisine de ters tepmiş. Aslına bakarsan ben okul döneminde aşka karşıyım külliyen.
En verimli çağda melankoli halleri filan:)
Inanamiyorum....Vay bee soktayim resmen..Kimi sevip kimi sevmeyeceğine kişi kendisi karar veremez,ama kiminle ilişki yaşayıp yaşamayacağına kendisi karar verebilir.
Kıskançlık konusuna gelince, kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.benim fii tarihinde bir sevgilim vardı.çok çok çok yakışıklıydı yanındayken bile bakan çok olurdu.hiç umursamazdım.erkek arkadaşım ilişki ilerledikten sonra psikopata bağladı,kıskançlık krizinin biri bitmeden diğeri başlıyordu.kıskançlık krizlerini de umursamaz bildiğimi okurdum,ama hiç başka biri olmadı o varken.bir gece dışarı çıktım arkadaşlarımla eğlenmeye,bir de ne göreyim aşkımdan gözü dönen güya beni sevdiği için çok kıskanan sevgilim kızın birinin bademciklerini almış iç organlarına doğru ilerlemekte:) gittim yanına hayırlı işler bol güneşler dedim:)yalvardı yakardı ama nafile.
Aksine ya hic oyle biri degildir..Sadece kiskanclik degil hatta kiskanclik en kucuk sorunumuz diyebilirim..Mesela yapma dedigim bir seyi inadina yapiyo beni sinir etmek hosuna gidiyo.Yada bir konu yuzunden ayriliyorum ki bir daha yapmasin diye.Barismaya calisirken diyoki ozurdilerim birdaha asla olmayacak diyo ve asla olmayacak dedigi seyi defalarca yapiyo..Ne kadar uzuldugum sinir oldugumu bile bile.Saygisizlik dizboyu..Sinirlenince ben uzulur muyum kirilir miyim hic dusunmeden agzina ne gelirse sayiyo..
Buyuk ihtimal yine barisiriz diye dusunucek ve uzun sure pesimi birakmicak.Ve bende hic dayanamiyorim karsimdaki insanin uzulmesine..Napicam bilmiyorum.Ona geri donerim ama inanin "onu sevmeyi sevmiyorum " artik..O limiti doldurmuş. E peki ayrılmak istediğinde medeni davranabilecek mi?
Buyuk ihtimal yine barisiriz diye dusunucek ve uzun sure pesimi birakmicak.Ve bende hic dayanamiyorim karsimdaki insanin uzulmesine..Napicam bilmiyorum.Ona geri donerim ama inanin "onu sevmeyi sevmiyorum " artik..
Offff allah korusun ya..Defalarca her ayrilmamizda soyluyorum bunu ama ayni seylere devam ediyor.Bak sunu yaptiginda ben senden uzaklasiyorum soguyorum dememe ragmen hic orali olmuyo ayni seylere devam...Bize ifade ettiğin gibi ona da çıtlat. Herhalde anlar. sevgili şiddeti çok yaşanıyor dikkatli ol.
Aksine ya hic oyle biri degildir..Sadece kiskanclik degil hatta kiskanclik en kucuk sorunumuz diyebilirim..Mesela yapma dedigim bir seyi inadina yapiyo beni sinir etmek hosuna gidiyo.Yada bir konu yuzunden ayriliyorum ki bir daha yapmasin diye.Barismaya calisirken diyoki ozurdilerim birdaha asla olmayacak diyo ve asla olmayacak dedigi seyi defalarca yapiyo..Ne kadar uzuldugum sinir oldugumu bile bile.Saygisizlik dizboyu..Sinirlenince ben uzulur muyum kirilir miyim hic dusunmeden agzina ne gelirse sayiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?