3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Kocaman bir maşallah 3 çocuklu anne tecrubelerini okuruz ozaman 9 ay sonra,aklından ücüncu çocugu geçiren ama uygulamaya koymaya cesaret edemeyen bir anne olarak,tebrikler canım

sagolasin canim :)) tabiiki 9 ay sonra 3 çocuklu bir anne olarak tecrübelerimı söylerim

Yok ablacın nişanlıyım bende anne olmayı cok ıstıyorum akraba evlılıgı yapıcaz bende de duanı eksık etme lutfen
tamam ablacım ederim hamilelerin kabul olur derler inşallah seninde bebislerin olur mutlu bir aile olursunuz:))

Merhaba bende 3. Ye hamileyim. Bir oglum var 5.5 yasinda bir de kizim var 1.5 yasinda. Bu supriz yapti bize hic dusunmuyorken hamile oldugumu ogrendim. kizimi hala emziruyorum.
Doktor muhtemelen kiz dedi.

Merhaba bende 3. Ye hamileyim. Bir oglum var 5.5 yasinda bir de kizim var 1.5 yasinda. Bu supriz yapti bize hic dusunmuyorken hamile oldugumu ogrendim. kizimi hala emziruyorum.
Doktor muhtemelen kiz dedi.
Ayy hayırlı olsun canım ne güzel inşallah benimde bir kızım daha olur gönlümden hep öyle geçiyor:) emzir bence canım bir şey olmaz benim arkadaşım 9 ay emzirdi doğurdu birlikte emdiler doktoru bir şey olmaz demiş. Benim üçüncü planlıydi canım o yüzden büyüdüler kızım 2009lu oğlum 2013 lu bu da 2017 li olacak inşallah:) kaç haftalıksın?

Evet teyzesi bende hamileyim cook küçük daha ama inşallah sağ salim kucağıma alırım bende

Evet teyzesi bende hamileyim cook küçük daha ama inşallah sağ salim kucağıma alırım bende
insallah canim sağlıkla alalım kucağımıza benimkide tahminen 4 haftalık daha :) İlk senin galiba:)

Bugun itibari ile 14. Haftam bitiyor. Benimde oglum 2011 kizin 2015 buda 2017 agustos olacak nasipse.
Benim cocuklar agustos ayini seviyor hepsi ayni ayda doguyor

ohh bak sonunda kavuşmuşsun sağlıkla büyüsün doğsun inşallah:))

Bugun itibari ile 14. Haftam bitiyor. Benimde oglum 2011 kizin 2015 buda 2017 agustos olacak nasipse.
Benim cocuklar agustos ayini seviyor hepsi ayni ayda doguyor
Valla hepsi ağustosa gelmiş istesen öyle olmaz hee canım bulantim falan oluyor mu nasilan geçiyor iki çocukla hamilelik

Valla hepsi ağustosa gelmiş istesen öyle olmaz hee canım bulantim falan oluyor mu nasilan geçiyor iki çocukla hamilelik
Maalesef mide bulantim cok fena. Son iki gundur biraz daha iyiyim sanki. Benim cocuklarim daha kucuk o yuzden biraz zor. Kucuk kizim surekli kucakta. Oglumda ana sinifinda okuldan gelince ilgi bekliyor. Ama seninki bu acidan daha rahat gecer umarim.
Bundan oncekiler cocuklariniz normal dogumlami dunyaya geldi ?
Birde yasiniz kac. Ben 32. Yasindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…