- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
-
Çok teşekkürler:)) sizin var mı çocuk?:))Hayırlı olsunTEBRİKLER
Yok ablacın nişanlıyım bende anne olmayı cok ıstıyorum akraba evlılıgı yapıcaz bende de duanı eksık etme lutfenOyy doğsunda 1 yaşına gelsin:)) senin var mı çocuk:)
tamam ablacım ederim hamilelerin kabul olur derler inşallah seninde bebislerin olur mutlu bir aile olursunuz:))Yok ablacın nişanlıyım bende anne olmayı cok ıstıyorum akraba evlılıgı yapıcaz bende de duanı eksık etme lutfen
Amin ablacım Allah razı olsun senden insallah senın bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya gözünü acar ve insallah yuvanızın mutluluğu huzuru artar aminntamam ablacım ederim hamilelerin kabul olur derler inşallah seninde bebislerin olur mutlu bir aile olursunuz:))
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi sekılde kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar belki hatırlayanınız vardır 3.cocuk diye konu açmıştım aralık ayında bugün hamile olduğumu öğrendim. Artık 5 kişilik bir aileyiz
Ayy hayırlı olsun canım ne güzel inşallah benimde bir kızım daha olur gönlümden hep öyle geçiyor:) emzir bence canım bir şey olmaz benim arkadaşım 9 ay emzirdi doğurdu birlikte emdiler doktoru bir şey olmaz demiş. Benim üçüncü planlıydi canım o yüzden büyüdüler kızım 2009lu oğlum 2013 lu bu da 2017 li olacak inşallah:) kaç haftalıksın?Merhaba bende 3. Ye hamileyim. Bir oglum var 5.5 yasinda bir de kizim var 1.5 yasinda. Bu supriz yapti bize hic dusunmuyorken hamile oldugumu ogrendim.kizimi hala emziruyorum.
Doktor muhtemelen kiz dedi.
cook teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi sekılde kucağına almayı nasip etsin
insallah canim sağlıkla alalım kucağımıza benimkide tahminen 4 haftalık daha :) İlk senin galiba:)Evet teyzesi bende hamileyim cook küçük daha ama inşallah sağ salim kucağıma alırım bende
Evet benim ilk vede çok beklenen bi bebisinsallah canim sağlıkla alalım kucağımıza benimkide tahminen 4 haftalık daha :) İlk senin galiba:)
Bugun itibari ile 14. Haftam bitiyor. Benimde oglum 2011 kizin 2015 buda 2017 agustos olacak nasipse.Ayy hayırlı olsun canım ne güzel inşallah benimde bir kızım daha olur gönlümden hep öyle geçiyor:) emzir bence canım bir şey olmaz benim arkadaşım 9 ay emzirdi doğurdu birlikte emdiler doktoru bir şey olmaz demiş. Benim üçüncü planlıydi canım o yüzden büyüdüler kızım 2009lu oğlum 2013 lu bu da 2017 li olacak inşallah:) kaç haftalıksın?
Valla hepsi ağustosa gelmiş istesen öyle olmaz heeBugun itibari ile 14. Haftam bitiyor. Benimde oglum 2011 kizin 2015 buda 2017 agustos olacak nasipse.
Benim cocuklar agustos ayini seviyor hepsi ayni ayda doguyor
Kaç yaşındasınAnladım canım o kaç yaşında peki erkek mi kız mı:)?
Maalesef mide bulantim cok fena. Son iki gundur biraz daha iyiyim sanki. Benim cocuklarim daha kucuk o yuzden biraz zor. Kucuk kizim surekli kucakta. Oglumda ana sinifinda okuldan gelince ilgi bekliyor. Ama seninki bu acidan daha rahat gecer umarim.Valla hepsi ağustosa gelmiş istesen öyle olmaz heecanım bulantim falan oluyor mu nasilan geçiyor iki çocukla hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?