- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
-
insallah canim benimmassallah.. Allah insallah hayirli ve saglikli kucanda tutmayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelir :) zaman hiç geçmeyecek gibi:)Maşşalah size rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Ah okadar cok cabuk gecerki , gecen gibiydi dayi kizlarindan hamile olduklarini soylemeleri simdi hepside dogurdu.. Sende baktin gozun actin dogum hanede olursunÇok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelir :) zaman hiç geçmeyecek gibi:)
İnsallah ablacım rabbım nazardan korusun sizleri Zaman geçer kız bi bakmışsın 1 yaşındaÇok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelir :) zaman hiç geçmeyecek gibi:)
Hahahah valla haklısın canımAh okadar cok cabuk gecerki , gecen gibiydi dayi kizlarindan hamile olduklarini soylemeleri simdi hepside dogurdu.. Sende baktin gozun actin dogum hanede olursun
Oyy doğsunda 1 yaşına gelsin:)) senin var mı çocuk:)İnsallah ablacım rabbım nazardan korusun sizleri Zaman geçer kız bi bakmışsın 1 yaşında
Benim 9+5 günlük :))Çok sağolun inşallah öyle olur :) sanırım sizde hamilesiniz kaç haftalık?:)
sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz :) ilk mi?:)
Anladım canım o kaç yaşında peki erkek mi kız mı:)?Yok benim ikinci :)
Benim oğlan 16 yaşında :)Anladım canım o kaç yaşında peki erkek mi kız mı:)?
Ooo bu tam küçük kardeş olacak hadi bakalım hayırlısıBenim oğlan 16 yaşında :)
Aynen öyle oldu. İlk hamileliğimde bu kadar korkmamıştım tepetaklak oldumOoo bu tam küçük kardeş olacak hadi bakalım hayırlısı
aradan uzun zaman geçtiği için öyle hissediyorsun canım bir doğsun iyi ki gelmiş diyeceksin zamanla her şey oturur merak etme. Bulantin var miAynen öyle oldu. İlk hamileliğimde bu kadar korkmamıştım tepetaklak oldum
Yok bulantı değilde burnum tıkalı 1,5 aydır acayip yorgunum gece uyuyamıyorum hep kabus görüyorum. Acayip gergin ve huzursuzumaradan uzun zaman geçtiği için öyle hissediyorsun canım bir doğsun iyi ki gelmiş diyeceksin zamanla her şey oturur merak etme. Bulantin var mi
Bilemiyorum ki sebebini genel olarak rahatım aslında antrenmanlarımı yapıyorum sosyal olarak yaşantımda devam ediyorum ama gece yatınca hep kabus delik deşik uykular.. Sanırım korkudan kaynaklı tüm olanlar. Başıma ne gelecek biliyorum ama nasıl başedicem onu bilmiyorum. sakinleşemiyorum bir türlücanım neden öyle peki bu kadar endişelenmenin sebebi ne rahat tut içini hem sana hem bebeğe zarar
Orası öyle tabiicanım içini ferah tut her şey olacağına varır merak etme :)
Hayırlı olsunArkadaşlar belki hatırlayanınız vardır 3.cocuk diye konu açmıştım aralık ayında bugün hamile olduğumu öğrendim. Artık 5 kişilik bir aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?