3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla gelir :) zaman hiç geçmeyecek gibi:)
Ah okadar cok cabuk gecerki , gecen gibiydi dayi kizlarindan hamile olduklarini soylemeleri simdi hepside dogurdu.. Sende baktin gozun actin dogum hanede olursun

Aynen öyle oldu. İlk hamileliğimde bu kadar korkmamıştım tepetaklak oldum
aradan uzun zaman geçtiği için öyle hissediyorsun canım bir doğsun iyi ki gelmiş diyeceksin zamanla her şey oturur merak etme. Bulantin var mi

aradan uzun zaman geçtiği için öyle hissediyorsun canım bir doğsun iyi ki gelmiş diyeceksin zamanla her şey oturur merak etme. Bulantin var mi
Yok bulantı değilde burnum tıkalı 1,5 aydır acayip yorgunum gece uyuyamıyorum hep kabus görüyorum. Acayip gergin ve huzursuzum

canım neden öyle peki bu kadar endişelenmenin sebebi ne rahat tut içini hem sana hem bebeğe zarar

canım neden öyle peki bu kadar endişelenmenin sebebi ne rahat tut içini hem sana hem bebeğe zarar
Bilemiyorum ki sebebini genel olarak rahatım aslında antrenmanlarımı yapıyorum sosyal olarak yaşantımda devam ediyorum ama gece yatınca hep kabus delik deşik uykular.. Sanırım korkudan kaynaklı tüm olanlar. Başıma ne gelecek biliyorum ama nasıl başedicem onu bilmiyorum. sakinleşemiyorum bir türlü

canım içini ferah tut her şey olacağına varır merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…