- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
iki kesin olsun kiiz kardeşsiz olmaaazz çok sağol canımgözü gönlü bol annişler sizi :) valla helal olsun ben 2.yi bile belki diyorum şuan allah sağlıklı yavrucaklar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki kesin olsun kiiz kardeşsiz olmaaazz çok sağol canımgözü gönlü bol annişler sizi :) valla helal olsun ben 2.yi bile belki diyorum şuan allah sağlıklı yavrucaklar versin
valla ben de çok istiyorum geçen konuşmuştuk ya, 3 ablam var çok güzel bir duygu inşallah allah 2.kere aynı gücü verir ama 3 bana fazla ondan eminimiki kesin olsun kiiz kardeşsiz olmaaazz çok sağol canım
Çok sağol canım:) senin ki daha küçük canım bekle biraz daha 3 yaşındayken hamile kalır 4 yasinda dogurursun ben hepsini öyle yaptım çünkü insan araları 4 yaş olunca bile zorlanıyor şimdi biraz daha büyüt oglusunuHayirli olsun arkadasim 22 aylik bir oglum var 2.yi yapsam mu arada diye dusunuyorum ama korkuyorum.yaz gelsin kış gecsin diye diye kendimi kandiriyorum.nasil cesaret ettin 3. Cocuga
sagolasin :)) seninde mi bebis var canım?:)tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol çok canım sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizı inşallahCok sevindim hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin insallah.
insallah caniimm cook sagolHayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Çok sağol canım seninde bebis geliyor galiba kaç haftalıkHayirli olsun canimSaglicakla al kucagina
Evt bizde 12+3 haftaligizÇok sağol canım seninde bebis geliyor galiba kaç haftalık
cook teşekkür ederim canım umarım sağlıkla gelir senin de mi geliyor bebis profilinde bebek var ondan soruyorum:)Hayırlı olsuun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah
Evet İnsaAllah 9+0 haftalık olduk bu güncook teşekkür ederim canım umarım sağlıkla gelir senin de mi geliyor bebis profilinde bebek var ondan soruyorum:)