- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
Kasım 1984 dogumlu 32Kaç yaşındasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasım 1984 dogumlu 32Kaç yaşındasın
canım benımde oglum cok duskun bana 3 yasında hep yapısık bana bırde cok kuduruk nasıl yapıcam bılmıyorum..32 canım bendeMaalesef mide bulantim cok fena. Son iki gundur biraz daha iyiyim sanki. Benim cocuklarim daha kucuk o yuzden biraz zor. Kucuk kizim surekli kucakta. Oglumda ana sinifinda okuldan gelince ilgi bekliyor. Ama seninki bu acidan daha rahat gecer umarim.
Bundan oncekiler cocuklariniz normal dogumlami dunyaya geldi ?
Birde yasiniz kac. Ben 32. Yasindayim.
Maşallah bende 35 yaşındayım 3 ye hamileyim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKasım 1984 dogumlu 32
hayırlısı ıle gelsın bebısın dıger ıkısı kac yasında canım benım kız 2009 lu oglum 2013 bu da 2017 olacakMaşallah bende 35 yaşındayım 3 ye hamileyim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında. Bunuda hepimiz istedik iyi olur inşallah. Bana bazıları şaşırıyo boyun kadar kızın var niye yaptın diyolar çok sinirleniyorum o zaman sanki onlara kalmışhayırlısı ıle gelsın bebısın dıger ıkısı kac yasında canım benım kız 2009 lu oglum 2013 bu da 2017 olacak
Ohh canım ne güzel birlikte buyurursunuz işte sen bakma insanlara bozma moralini torba değil ki büzesin...kaç haftalıksın şimdi:)Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında. Bunuda hepimiz istedik iyi olur inşallah. Bana bazıları şaşırıyo boyun kadar kızın var niye yaptın diyolar çok sinirleniyorum o zaman sanki onlara kalmış
18 e girdik bakalım. Zaman hiç geçmiyor sanki bunda böyle oldu endişelerim arttı. İnşallah sağlıklı bir şekilde alsaydım kucağıma rüya gibi geliyoOhh canım ne güzel birlikte buyurursunuz işte sen bakma insanlara bozma moralini torba değil ki büzesin...kaç haftalıksın şimdi:)
cinsiyet bellidir o zamannn18 e girdik bakalım. Zaman hiç geçmiyor sanki bunda böyle oldu endişelerim arttı. İnşallah sağlıklı bir şekilde alsaydım kucağıma rüya gibi geliyo
Tuhaf insanlar var ya size neki sanki sizi bakacaksınız. Çok kızıyorum çokbanada bir kızın bir oğlun var ne gerek var dıyenler oldu boşver canim
Erkek olcak. Hep kız istemiştim ama nasipte erkek varmış. Alıştım ama sağlıklı olsun tek temennim o şimdi oğluma destek geliyocinsiyet bellidir o zamannn
Allah gönlündekini sağlıklı bi şekilde versin inşallah hayırlı hamikeliklerhayırlısı olsun canım bende çok kız istiyorum bakalım nasip
Ayni yastaymisiz. 3. Yasinda olmasinin şu avantaji oluyor. Artik laftan anliyor. Ben kizima hamile kaldigimda oglum 3. Yasindaydi riskli bir hamilelik gecirmistim ama oglum bana duskun olmasina ragmen anlatinca herseyi anliyordu. Birde benim esim yurt disinda calisiyor o yuzden 1 ay hic olmuyor ama sonra 1 ay hep yanimizda oluyor. O yuzden coxuklar bana cok duskun oluyor.canım benımde oglum cok duskun bana 3 yasında hep yapısık bana bırde cok kuduruk nasıl yapıcam bılmıyorum..32 canım bende
birde senin küçük kız emiyor Allah kolaylık versin canimAyni yastaymisiz. 3. Yasinda olmasinin şu avantaji oluyor. Artik laftan anliyor. Ben kizima hamile kaldigimda oglum 3. Yasindaydi riskli bir hamilelik gecirmistim ama oglum bana duskun olmasina ragmen anlatinca herseyi anliyordu. Birde benim esim yurt disinda calisiyor o yuzden 1 ay hic olmuyor ama sonra 1 ay hep yanimizda oluyor. O yuzden coxuklar bana cok duskun oluyor.
cook sağol canimmCanım hayırlı olsun çok sevindim.