3.YAVRUM GELİYOR HAMİLEYİM!!

canım benımde oglum cok duskun bana 3 yasında hep yapısık bana bırde cok kuduruk nasıl yapıcam bılmıyorum..32 canım bende

Maşallah bende 35 yaşındayım 3 ye hamileyim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
hayırlısı ıle gelsın bebısın dıger ıkısı kac yasında canım benım kız 2009 lu oglum 2013 bu da 2017 olacak

hayırlısı ıle gelsın bebısın dıger ıkısı kac yasında canım benım kız 2009 lu oglum 2013 bu da 2017 olacak
Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında. Bunuda hepimiz istedik iyi olur inşallah. Bana bazıları şaşırıyo boyun kadar kızın var niye yaptın diyolar çok sinirleniyorum o zaman sanki onlara kalmış

Kızım 17 yaşında oğlum 10 yaşında. Bunuda hepimiz istedik iyi olur inşallah. Bana bazıları şaşırıyo boyun kadar kızın var niye yaptın diyolar çok sinirleniyorum o zaman sanki onlara kalmış
Ohh canım ne güzel birlikte buyurursunuz işte sen bakma insanlara bozma moralini torba değil ki büzesin...kaç haftalıksın şimdi:)

banada bir kızın bir oğlun var ne gerek var dıyenler oldu boşver canim

Ohh canım ne güzel birlikte buyurursunuz işte sen bakma insanlara bozma moralini torba değil ki büzesin...kaç haftalıksın şimdi:)
18 e girdik bakalım. Zaman hiç geçmiyor sanki bunda böyle oldu endişelerim arttı. İnşallah sağlıklı bir şekilde alsaydım kucağıma rüya gibi geliyo

hayırlısı olsun canım bende çok kız istiyorum bakalım nasip

canım benımde oglum cok duskun bana 3 yasında hep yapısık bana bırde cok kuduruk nasıl yapıcam bılmıyorum..32 canım bende
Ayni yastaymisiz. 3. Yasinda olmasinin şu avantaji oluyor. Artik laftan anliyor. Ben kizima hamile kaldigimda oglum 3. Yasindaydi riskli bir hamilelik gecirmistim ama oglum bana duskun olmasina ragmen anlatinca herseyi anliyordu. Birde benim esim yurt disinda calisiyor o yuzden 1 ay hic olmuyor ama sonra 1 ay hep yanimizda oluyor. O yuzden coxuklar bana cok duskun oluyor.

birde senin küçük kız emiyor Allah kolaylık versin canim

gözü gönlü bol annişler sizi :) valla helal olsun ben 2.yi bile belki diyorum şuan allah sağlıklı yavrucaklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…