3 yaş kız çocuk kilosu

handanan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
14
7
86
34
Prematüre Doğan kızım 3 yaşına girmek üzere.. en iyi durumda 11 kiloyu gördük sonra 10 a geri düştü .. doktor kontrolündeyiz sürekli ama merak ediyorum sizlerden de bebeği bu kiloda olan var mı ? Bi de hep blender yedi bazı sağlık sorunlarından dolayı .. artık o durumu da düzeltiyorum yavaş yavaş ..

Gecmis olsun oncelikle. İştahsızlık var mi ya da belli şeyleri belli saatlerde yemesi gerekiyor gibi kurallarının var mi?

Çocuklar kuralsız ve acıkınca yemeyi seviyor ve tabi ki tadı tuzu tam olan damak tadına uyan şeyleri. Sizi bilmiyorum ama çevremde hep saatli yemek yediren ve bugün illa şunu yemesi gerek diyen kişilerin çocukları iştahsız ve zayıf.

Eger bunları yapmıyorsanız ve sadece rahatsızlığından dolayiysa geçicidir inşallah sonradan düzelen ve iştahı açılan da çok çocuk var korkmayın. Doktor ek multivitamin vs verdiyse kullanılabilir.

Merhabalar öncelikle Rabbim bağışlasın benim bebeğimde düşük doğum ağırlıklı olarak doğdu. Şuan 14 aylik ve 7.300 gr son 2 aydır çok çok yavas ilerliyor kilo alımı.. muhtelemelen sizin kızının yaşında o kilolarda olacak. Çok hareketli bir bebek hiç oturmaz sürekli koşturma halinde bizimki. Doktoru şuan için normal diye söyledi. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza. Selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…