- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
Evet zor bir süreç oluyor kardeş.İlk bir sene çok zor travma gibi zaten sonra da zamanla alışma durumu gelişiyor ama hâlâ kıskanıyor benimki mesela. Ama iki kardeş oynayabilecek yaşta olmaları güzel 5 yaştan sonrasi da ayrı bir zor olur ikisi en azından bir sene sonra vakit geçirmeye başlarlar biraz sabır. Kız çocuklarında karıştırma kurcalama dolapları dökme olayı çok oluyor tavsiyem toplamayın canınız istemediği sürece kendinizi zorlamayın. Bırakın oynasın iki gün üç gün sonra koyarsınız ya da yerde kalmasın dolaba atın alıp. Hiç bir şey sizin tükenmişlik sendromu hissine yakalanmanizdan önemli değil.Ben çok çektim hâlâ da üç yaşında küçüğüm devam ediyor hem kıskançlıktan hem odaları savaş alanı gibi kedi bile girmiyor odalarına. Yemek seçme var büyüyünce kavgaları ekleniyor bir de.Ama bıraktım artık kendime vakit ayırıyorum bir aralık yakalarsam. Her şey mükemmel olmasın ben yetemiyorum insanım bu kadar gücüm.
Evet ben biraz fazla sıkıntı ediyorum galiba kendime. Annemde öyle diyor tep dolaba. Alışık değilim bu kadar dağınıklığaa. 6 senenin üstüne çocuğum oldu yine dd topluyduk. Kardeş gelince cozurttuk