Hepsi öyle oyun konusunda, yalnız oynamaya benim ki bile yeni yeni başlıyor. Ama benim anlamadığım sizin neden tepki göstermediğiniz? Evi dağıtmaya başlıyor, dolabını döküyor , siz ne yapıyorsunuz? Geldiniz dökmüş dolapları, etirafta geziniyor. Ne yapıyorsunuz? Ben direk ceza veririm mesela. Dağıtamaz, dökemez öyle bir dünya yok. Bizde bu kuraldır ve kuralları çiğnerse hem tablet saati iptal olur hemde yemek dışında tatlı meyve falan hiçbir şey yiyemez. Yada benimle asla oynamaz, oynamam onunla , tek başına kalır. Bu kadar. Bilerek, sırf sinirlendiği için beyaz salon halısına kusmuşluğu var kızımın. Daha 3 yaşında bile değildi. 1 hafta meyve dahi vermedim ve onunla oynamadım. Her gün ağladı. Bilerek kusma huyu vardı, o zaman bıraktı. Bir daha kesinlikle kusmayı bize kullanmadı. Kıyafet konusunda, siz annesiniz. Siz o evdeki otoritesiniz. Kaldırın ulaşamayacağı yere. Ağlasın. Küçük uyanıkken ağlasın. Anneniz varken ağlasın. Bir gün ağlasın, üç gün ağlasın ama bunu yapamayacağını anlasın. Siz yemek mi yapacaksınız , temizlik mi yapacaksınız, bebek mi bakacaksınız, çamaşır mı yıkayacaksınız. Yazık yahu size. 2 çocukla debelenmek yetmez gibi yıka, çıkar, as, topla, ütüle, katla, yerleştir hop tekrar kirliye. Robot olsa çalışmaz bozulur.