Bence kreşi şu an düşünmeyin. Çünkü çok feci bir hastalık dönemindeyiz. Kızım 2 aydır nerdeyse her günü hasta geçirdi. Bir de eve gelip bebeğe bulaştıracak sonra iki hasta ve huysuz çocukla uğraşacaksınız üzüntünüz de cabası.
Siz kızınızı alın karşınıza konuşun. Senin yardımına ihtiyacım var, sen artık benim süper yardımcımsın, biz ikimiz bir ekibiz kız takımıyız (benimki böyle şeylerden çok gaza geliyor) vs artık ne hoşuna giderse bir konuşma yapın ona kardeşiyle ilgili sorumluluklar verin. Kardeşinin mavi şapkasını sen getirir misin falan. Yemeği yapmama yardım eder misin vs vs
Ben benimkini gazlıyorum, bulaşıkları makineden o tek tek boşaltıyor ben yerleştiriyorum. ayırdığım çamaşırları makineye koyuyor çalıştırıyor (deterjanı ben koyuyorum tabi ama programı başlatmayı öğrettim ayarlayıp başlatıyor
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
)
Softaya tabak bardak kaşık götürüp o kuruyor. Ben mutfaktan tek tek veriyorum. Böyle şeyleri başardıkça seviniyor. Odadaki oyuncakları kim daha hızlı toplayacak vb gibi yarış yapıyoruz. Odamı tertemiz yaptım diye seviniyor. Bari o da bi işe yaradığını hissetsin ve bana da yardım etmiş olsun diye böyle şeyler buldum.
Sorumluluk verince yerine getirmeyi çok seviyolar ( tabi çok şeyi üst üste söylersem ben çok yoruldum sen kendin yap da diyo bazen)